(1398/5/12، 04:40 عصر)hiddendanger نوشته است: سلام . یه راه به ذهنم رسید . نمیدونم کار میکنه یا ن . میتونید یه لی اوت با اندازه ی مربعی شکل بسازید و همون اسپرایتی که کاربر انیمیشن سازیش کرده ، توی لی اوت مربع باشه . اینجوری کاربر هر تغییری توی اسپرایت انجام بده توی لی اوت مربعی شکل هم همون تغییرات اعمال میشه .
وقتی توی لی اوت اصلی روی دکمه ی save to gallery زد ، بیاد توی لی اوت مربعی شکل و فیلم برداری با پلاگین معرفی دوستمون انجام بشه .
فقط دو سه ثانیه ی اول ک کاربر اومد توی لی اوت مربعی شکل ، یه توست بزار با متن "در حال ذخیره ی انیمیشن" . بعد از اینکه توست ناپدید شد ، فیلم برداری از صفحه آغاز بشه . ک کاربر گیج نشه .
ممنونم از پیشنهاد بسیار خلاقانتون. جدا از هوشتون لذت بردم اما متاسفانه چون شاید من مساله رو بد بیان کردم شما هم راه حلتون مناسب کار من نبود. تو این اپ دایما با تغییر کلیدها انیمیشنها عوض میشه بنابراین یک انیمیشن واحد وجود نداره که اونرو تو لی اوت جداگونه بشه کپی کرد نتیجتا میبایست در لحظه تصمیمات کاربر فیلم برداری بشه. اما ممنونم از پیشنهاد بسیار خلاقانتون.
(1398/5/12، 05:08 عصر)محمد 82 نوشته است: اره حتی میتونید حرکات رو با شماره 1.2.3.... ذخیره کنید توی یه متغیر . مثلا اگه زد رو دکمه 1 ، متغیر بشه 1 + نقطه . بعد اگه زد رو دکمه رقص 4 ، این 4 + نقطه به متغیر اضافه بشه و بقیش هم همین راه حل بالا
دقیقا درست میفرمایید هر سیکل حرکتی با یک شماره با زدن کاربر فراخوانی میشه و از مجموع همه این حرکات انیمیشن یک دقیقه ای شکل میگیره. دو نمونه از انیمیشن خروجی این اپ رو تو اینستاگرامم تو دوپست آخر قرار دادم. آدرس پیجم تو قسمت امضام هست. تشریف ببرید ببینید متوجه میشید. البته این خروجی رو با ادیت فیلم تونستم مربع بکنم و از صفحه مونیتور فیلم گرفتم.
اما با این وجود ممنونم از نظرتون.
(1398/5/12، 06:50 عصر)hamedbz نوشته است: 1- نسخه html رو کجا آپلود کردید؟ یه نسخه apk هم با فیلم برداری آپلود کن ببینیم.
2- الان فکر همه سایزها رو میشه در اینستاگرام گذاشت مخصوصا با اومدن IGTV
3- چرا از اندروید استدیو استفاده نکردید؟
1. نسخه html چون هنوز تحت تست هست عمومیش نکردم اما دو نمونه انیمیشن از این اپ تو دو پست آخر پیج اینستاگرامم قرار دادم. آدرس پیجم تو قسمت امضام هست. تشریف ببرید ببینید متوجه میشید. ضمنا من هنوز خروجی گرفتن برای اندروید رو بلد نیستم چون بازی برای انتشار هنوز نساختم ولی دارم سعی میکنم از آموزشهای همین انجمن خروجی گرفتن برای اندروید رو هم یاد بگیرم.
2. قسمت پایین اپ برای طراحی رقص هست بنابراین وجودش در فیلم خروجی حتی با سایز مستطیل igtv مسلما کار قشنگی نیست.
3. من اصلا برنامه نویس حرفه ای نیستم و فقط گاهی اوقات برای سرگرمی انیمیشن سازی فان انجام میدادم. علت علاقمندیم به کانستراکت عدم نیاز به تسلط به زبان برنامه نویسیش بود. چند ماهی میشه که دارم سعی میکنم شاگردی کنم و از شما دوستان کانستراکت یاد بگیرم.
میدونم که کانستراکت برای اپ سازی تخصصی نیست اما بضاعت من در همین حد هست.
ارادتمند.