ساخت انیمیشن بازی و استفاده از پلاگین ویدئو
سلام 

دوستانی که تجربه دارند لطفاً کمک کنن .
انیمیشن های بازی (فیلم های انیمیشنی وگفتگوها که قبل از شروع بازی و بین مراحل هست ) رو بنظرتون با نرم افزار درست کنم و بصورت فیلم در یک لایوت بذارم؟
یا با تکنیکهای کانستراکت انیمیشنها رو بصورت اسپرایت وارد کنم و تنظیم کنم ؟

ساخت انیمیشن در کانستراکت زمانبر هست و جذابیت کافی شاید نداشته باشه
ولی حجمش کمتر میشه 
ویدئو هم نمیدونم چه مشکلاتی میتونه داشته باشه(احتمالا لود شدنش ...)

محاورات کاراکترها صوتی باشه بهتره یا نوشتاری ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظرم من اولا اگه میخوای حجم کم داشته باشی از خود کانس در غیر اینصورت با نرم افزار بزن .

دوما نوشتاری بهتره
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، shazde
به نظر من از کانستراکت برای انیمیشن استفاده نکنید چون هم زمانبر هست، هم جالب نمیشه
می تونید از نرم‌افزار های moho یا cartoon animator 4 یا Adobe character animator یا نرم افزار های دیگه استفاده کنید.
برای کم حجم شدنش هم می تونید عکس های کل انیمیشن رو به صورت فریم به کانستراکت وارد کنید، که البته نمی دونم حجمش تغییر خواهد کرد یا خیر. بالاخره کاربران با حجم بازی کاری ندارند و مهم خود بازی هست، برای مثال بازی هایی مثل پابجی و نید فور اسپید، با اینکه حجم یا دیتای پرحجمی دارند، ولی نصب زیاد میخوره و چندانی در نصب بازی تاثیر ندارد.
برای بازی هم به نظرم از متنی استفاده کنید.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، shazde ، ghasem
سلام اگه بخوایید بصورت فیلم وارد کنید باید خروجی وب ویو یا کراسواک بگیرید
و حجم بازی هم خیلی بالا میره

اما اگه اشتباه نکنم , پلاگین ویدیو , لود کردن ویدیو بصورت اینترنتی رو هم داشت که یعنی جایی آپلود کنید ویدیو رو با لینک مستقیم و در شروع بازی بگید فلان ویدیو رو از این لینک اجرا کن

که بازم البته این بستگی به اندازه فایل و نوع اینترنت کاربر که زود لود کنه ویدیو رو یا نه.

پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، ghasem
(1398/5/20، 05:20 عصر)hamid5700 نوشته است: سلام 

دوستانی که تجربه دارند لطفاً کمک کنن .
انیمیشن های بازی (فیلم های انیمیشنی وگفتگوها که قبل از شروع بازی و بین مراحل هست ) رو بنظرتون با نرم افزار درست کنم و بصورت فیلم در یک لایوت بذارم؟
یا با تکنیکهای کانستراکت انیمیشنها رو بصورت اسپرایت وارد کنم و تنظیم کنم ؟

ساخت انیمیشن در کانستراکت زمانبر هست و جذابیت کافی شاید نداشته باشه
ولی حجمش کمتر میشه 
ویدئو هم نمیدونم چه مشکلاتی میتونه داشته باشه(احتمالا لود شدنش ...)

محاورات کاراکترها صوتی باشه بهتره یا نوشتاری ؟

درود

اگر انیمیشن شما فقط جنبه ی ویدئو داره یا به اصطلاح کات سین است حتما از پخش ویدئو استفاده کنید . چون فریم به فریم وارد کردن حجم پروژه رو بالا میبره. در حالیکه یک فایل ویدئو رو با یه کمپرسور عالی میتونید به حداقل حجم برسونید.برای لود شدنش هیچ مشکلی نباید تو کانستراکت داشته باشید.

در مورد محاوره ها هر جور خودت صلاح میدونی فقط در نظر داشته باش که باند صوتی حجم کار رو بالا میبره.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700 ، ghasem
سلام . یه سوال از اقا مهرداد ، اگه ویدئو وارد بازی کنیم ، با کدوم پلاگین ؟؟؟ و اینکه چه خروجی بگیریم که جواب بده ؟؟؟ نمیشه کانواس پلاس گرفت ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/20، 08:30 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . یه سوال از اقا مهرداد ، اگه ویدئو وارد بازی کنیم ، با کدوم پلاگین ؟؟؟ و اینکه چه خروجی بگیریم که جواب بده ؟؟؟ نمیشه کانواس پلاس گرفت ؟؟؟

درود محمد جان. من کانستراکت کار نمیکنم. اما قطعا کانستراکت پلاگین یا اکستنشن پخش ویدئو داره. فقط دقت کن که روی آندروید هم کار بده چون بعضی ها فقط روی دسکتاپ اجرا میشن.
امیدوارم دوستان جواب کاملتری بهت بدن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ببخشید اقا مهرداد شما از چه انجینی استفاده می کنی ؟؟؟؟
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/20، 08:30 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . یه سوال از اقا مهرداد ، اگه ویدئو وارد بازی کنیم ، با کدوم پلاگین ؟؟؟ و اینکه چه خروجی بگیریم که جواب بده ؟؟؟ نمیشه کانواس پلاس گرفت ؟؟؟

برای اجرای ویدیو باید از پلاگین video خود کانستراکت استفاده کنید.من ابن روش را امتحان کردم و با وب ویو جواب داد. ولی در مورد کانواس پلاس رو به یاد نمی آورم.
توجه داشته باشید که به اندازه ی حجم ویدیو به حجم بازی اضافه میگردد.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
گزینه انلاین هم داره ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 222 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: