موضوعها: 18
سپاسها: 250
137 سپاس گرفتهشده در 82 ارسال
سلام
دوستانی که تجربه دارند لطفاً کمک کنن .
انیمیشن های بازی (فیلم های انیمیشنی وگفتگوها که قبل از شروع بازی و بین مراحل هست ) رو بنظرتون با نرم افزار درست کنم و بصورت فیلم در یک لایوت بذارم؟
یا با تکنیکهای کانستراکت انیمیشنها رو بصورت اسپرایت وارد کنم و تنظیم کنم ؟
ساخت انیمیشن در کانستراکت زمانبر هست و جذابیت کافی شاید نداشته باشه
ولی حجمش کمتر میشه
ویدئو هم نمیدونم چه مشکلاتی میتونه داشته باشه(احتمالا لود شدنش ...)
محاورات کاراکترها صوتی باشه بهتره یا نوشتاری ؟
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
به نظرم من اولا اگه میخوای حجم کم داشته باشی از خود کانس در غیر اینصورت با نرم افزار بزن .
دوما نوشتاری بهتره
موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
به نظر من از کانستراکت برای انیمیشن استفاده نکنید چون هم زمانبر هست، هم جالب نمیشه
می تونید از نرمافزار های moho یا cartoon animator 4 یا Adobe character animator یا نرم افزار های دیگه استفاده کنید.
برای کم حجم شدنش هم می تونید عکس های کل انیمیشن رو به صورت فریم به کانستراکت وارد کنید، که البته نمی دونم حجمش تغییر خواهد کرد یا خیر. بالاخره کاربران با حجم بازی کاری ندارند و مهم خود بازی هست، برای مثال بازی هایی مثل پابجی و نید فور اسپید، با اینکه حجم یا دیتای پرحجمی دارند، ولی نصب زیاد میخوره و چندانی در نصب بازی تاثیر ندارد.
برای بازی هم به نظرم از متنی استفاده کنید.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام اگه بخوایید بصورت فیلم وارد کنید باید خروجی وب ویو یا کراسواک بگیرید
و حجم بازی هم خیلی بالا میره
اما اگه اشتباه نکنم , پلاگین ویدیو , لود کردن ویدیو بصورت اینترنتی رو هم داشت که یعنی جایی آپلود کنید ویدیو رو با لینک مستقیم و در شروع بازی بگید فلان ویدیو رو از این لینک اجرا کن
که بازم البته این بستگی به اندازه فایل و نوع اینترنت کاربر که زود لود کنه ویدیو رو یا نه.
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام . یه سوال از اقا مهرداد ، اگه ویدئو وارد بازی کنیم ، با کدوم پلاگین ؟؟؟ و اینکه چه خروجی بگیریم که جواب بده ؟؟؟ نمیشه کانواس پلاس گرفت ؟؟؟
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
ببخشید اقا مهرداد شما از چه انجینی استفاده می کنی ؟؟؟؟