کدام طرح صفحه ثبت نام و ورود بهتر بود ؟
طرح اول
38.89%
7
طرح دوم
5.56%
1
طرح سوم
55.56%
10
18 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

کمک در انتخاب طرح نهایی
منظورم طرح کاربر Morj1 هست.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj1 ، hasansanaei
میدونید من دردم از این میگیره من 2 ماه داشتم توی همین انجمن دنبال گرافیست میگشتم هیچ کسی حتی ی تو هم نگفت ! اما همین که من رفتم هزینه کردم برای ریدیزاین همه گرافیست شدن  23
من که بارها پست گذاشتم همین ی دفعه که گرافیست استخدام کردم 3 . 4 نفر اومدن میگن ما بهتر از اینم میتونیم بزنیم !
هرچند میدونم قصدشون کمک به منه ، اما ناراحتی من این هست که قبلا هم میتونستند از این کمک ها بکنند و دریغ کردن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، oak ، Mahdibabaei M.N ، MrAlvand ، shazde
مشکل انجمن همینه
به همه دیگه اعتماد نداریم
ایمان هم نداریم
برای همین فکر می کنند اگه به کسی کمک کنن اون سرشون کلاه میزاره یا بازیشون خوب نیست و کلاس کارشون میاد پایین یا هر چیز دیگه ای
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Morj1 ، hasansanaei
(1398/6/3، 02:14 عصر)amin COD نوشته است: مشکل انجمن همینه
ایمان هم نداریم
برای همین فکر می کنند اگه به کسی کمک کنن اون سرشون کلاه میزاره یا بازیشون خوب نیست و کلاس کارشون میاد پایین یا هر چیز دیگه ای
تا حدی موافق حرف شما هستم 
بنظرم بعضی ها از یاد دادن میترسن 
یعنی احساس میکنن اگه چیزیو به کسی یاد بدن اون طرف خیلی حرفه ای میشه و ازش جلو میزنه و کلی موفقیت بدست میاره 

بارها و بارها از بعضی ها سوال داشتم و بهشون گفتم اگه اموزش یا سورس اختصاصی دارین من میخرم فقط برای این که یاد بگیرم ولی اصلا جوابگو نبودن 

ولی خوب نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم خیلی از بچه های انجمن بدون هیچ چشم داشتی بهم دیگه کمک میکنن و ما خیلی مخلصشونیم دمشون گرم 

اگه من ساعت شیش صبح بلندم میشم میرم پا لب تاپ طرح میزنم یعنی دوست دارم کمک کنم چون بارها و بارها اقای ثنایی جواب سوال هامو داده من نه گرافیستم نه چیزی تا حدودی فقط فتوشاپ بلدم 

درکل که خیلی دوست دارم بچه های انجمن بتونن بازی های خوب درست کنن در حد استاندارد دلیلشم این که اگه کسی موفق بشه تو انجمن مطمعنن انگیزه خیلی زیادی برا من و بقیه میشه که اونا هم تونستن پس منم میتونم 

این موفقیت باعث میشه خیلی از بچه های انجمن هم بدبینی و نا امیدی رو بزارن کنار که کافه بازار فقط دنبال پول فقط بازی هایی که خودش دوست داره بالا میاره و..
یادم یه بازی از انجمن همین شیش هف ماه پیش رفت صفحه اول بازار و مایکت اسمش فک کنم الفبازی بود خوب این برا من و بقیه بچه ها باید انگیزه باشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، Mahdibabaei M.N ، hasansanaei ، shazde ، rezamms ، oak
ایمان هم نداریم

موضوع سر کلاس کار نیست ؛ نمیخوام گنده گویی و بزرگ نمایی کنم ، اما اگر قرار به کلاس کاری باشه بنده توی کانستراکت انقدر حرفه ای هستم که کلاس کارم اصلا به بازی های آفلاین و معمولی مثل بازی های کلماتی و این ها نخوره ، با این حال قبل از تابستون یکی از دوستان گفت بیاید با هم کار کنیم منم گفتم باشه تا اون موقع شتابم تموم میشه و اوکی میکنیم با هم ، الان یکماهه شتاب تموم شده خب اگر خود طرف دنبالشو میگرفت الان بازی تمومم شده بود .

(1398/6/3، 03:34 عصر)Morj1 نوشته است:
ایمان هم نداریم
یعنی احساس میکنن اگه چیزیو به کسی یاد بدن اون طرف خیلی حرفه ای میشه و ازش جلو میزنه و کلی موفقیت بدست میاره 

بارها و بارها از بعضی ها سوال داشتم و بهشون گفتم اگه اموزش یا سورس اختصاصی دارین من میخرم فقط برای این که یاد بگیرم ولی اصلا جوابگو نبودن 

ولی خوب نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم خیلی از بچه های انجمن بدون هیچ چشم داشتی بهم دیگه کمک میکنن و ما خیلی مخلصشونیم دمشون گرم 

اگه من ساعت شیش صبح بلندم میشم میرم پا لب تاپ طرح میزنم یعنی دوست دارم کمک کنم چون بارها و بارها اقای ثنایی جواب سوال هامو داده من نه گرافیستم نه چیزی تا حدودی فقط فتوشاپ بلدم 

درکل که خیلی دوست دارم بچه های انجمن بتونن بازی های خوب درست کنن در حد استاندارد دلیلشم این که اگه کسی موفق بشه تو انجمن مطمعنن انگیزه خیلی زیادی برا من و بقیه میشه که اونا هم تونستن پس منم میتونم 

این موفقیت باعث میشه خیلی از بچه های انجمن هم بدبینی و نا امیدی رو بزارن کنار که کافه بازار فقط دنبال پول فقط بازی هایی که خودش دوست داره بالا میاره و..
یادم یه بازی از انجمن همین شیش هف ماه پیش رفت صفحه اول بازار و مایکت اسمش فک کنم الفبازی بود خوب این برا من و بقیه بچه ها باید انگیزه باشه 

اگر منظورتون هم از بعضی ها بنده هم هستم که باید بهتون عرض کنم بنده همیشه تا جایی که تونستم کمک کردم ، نه وقت آموزش درست کردن رو دارم نه دقیقا حوصلشو !
بله ؛ دو سری من آموزش میخواستم بذارم ، یکیش حتی دوره آموزشی سمت سرور PHP برای بازی سازی بود که من بعد از ضبط یک جلسه دیگه جلسه بعدی نزدم ، چون دردسرش برای من زیاد بود ، هدست با میکروفون نداشتم صدا رو جدا با گوشی باید ضبط میکردم و میچسبوندم که وقت این کار و درگیری هاشو نداشتم ، وقتی ویدئو صدا نداشته باشه و منم بخوام تایپ بکنم یک سره که نصف ارزش ویدئو کم میشه و یادگیریش میاد پایین .

مورد دوم هم اینکه ، اگر از همین امروزم همه انجمن بشن کانستراکت کار حرفه ای بازم 3 سال طول میکشه تا به اینی که الان من هستم برسن ، پس ترسی حتی به قول شما از این لحاظم نیست ! تازه اگر شما یا هرفرد دیگه ای از این موضوعات میترسید ، بنده تا 10 سال آیندم برنامه برای بازی سازی دارم اگر چند نفرم حرفه ای توی انجمن باشه ، رقابت یا حسادت ما به تعداد افراد توی انجمن نیست ، بلکه ما رقابتمونو با بازی ساز های حرفه ای دیگه صورت میدیم ؛ مثلا بازی جدیدی که من دارم میزنم چیزیه که توی ایران پره ! اما اومدم یک ایده جدید بهش اضافه کردم و یک سری آب و تاب دادم دارم میدم بیرون ؛ شما یا بقیه افراد انجمن کی همچین کاری کردید ؟؟؟

نمونش زیاده برید توی پروژه های تکمیل شده نگاه کنید ، وقتی بازی کلماتی میسازید که میدونید 10000 تا ازش هست شما میاید ی چیزی میسازید که از نظر فنی رتبه 10001 رو داره ! الان طرف میاد بازی توی سبک آمیرزا میسازه ؛ یکم خلاقیت خرج نمیده که بگه چه دلیلی داره طرف آمیرزا رو ول کنه بیاد بازی منو دانلود کنه ! گرافیک که هیچ کدوم از بازیامون ندارن ! از خوباش بگیر تا پایینیاش ، اکثرا صوت درون بازی ها هم تعریفی نداره ! ، بعضی ها هم بازی سازی رو بچه بازی میگیرن صد بار گفتم برای بازی سناریو بنویسید ، وقتی بازیاشونو دانلود میکنی احساس میکنی الان رفته سوپری سر کوچشون ی چیزی شنیده اومده نوشته 22
خلاقیت هم 0 0 0 0 ؛ میرید بازی کپی از بازیی که هست میسازید ، بعد حتی خلاقیت ندارید چهارتا چیز اضافه کنید ، آمیرزا بیش از 1000 مرحله داره ، گرافیک خوبی داره و صداگذاری خوبه ، اگر میخواید با این بازی رقابت کنید باید امکانات بیشتری به بازی خودتون اضافه کنید نه اینکه کمتر کنید و توقع داشته باشید الان میلیاردی هم پول در بیارید ، که چی ؟ که سازندگان آمیرزا دارن ماهی 200 میلیون در میارن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700
(1398/6/3، 04:49 عصر)hesam3 نوشته است:
ایمان هم نداریم

موضوع سر کلاس کار نیست ؛ نمیخوام گنده گویی و بزرگ نمایی کنم ، اما اگر قرار به کلاس کاری باشه بنده توی کانستراکت انقدر حرفه ای هستم که کلاس کارم اصلا به بازی های آفلاین و معمولی مثل بازی های کلماتی و این ها نخوره ، با این حال قبل از تابستون یکی از دوستان گفت بیاید با هم کار کنیم منم گفتم باشه تا اون موقع شتابم تموم میشه و اوکی میکنیم با هم ، الان یکماهه شتاب تموم شده خب اگر خود طرف دنبالشو میگرفت الان بازی تمومم شده بود .

(1398/6/3، 03:34 عصر)Morj1 نوشته است:
ایمان هم نداریم

اگر منظورتون هم از بعضی ها بنده هم هستم که باید بهتون عرض کنم بنده همیشه تا جایی که تونستم کمک کردم ، نه وقت آموزش درست کردن رو دارم نه دقیقا حوصلشو !
بله ؛ دو سری من آموزش میخواستم بذارم ، یکیش حتی دوره آموزشی سمت سرور PHP برای بازی سازی بود که من بعد از ضبط یک جلسه دیگه جلسه بعدی نزدم ، چون دردسرش برای من زیاد بود ، هدست با میکروفون نداشتم صدا رو جدا با گوشی باید ضبط میکردم و میچسبوندم که وقت این کار و درگیری هاشو نداشتم ، وقتی ویدئو صدا نداشته باشه و منم بخوام تایپ بکنم یک سره که نصف ارزش ویدئو کم میشه و یادگیریش میاد پایین .

مورد دوم هم اینکه ، اگر از همین امروزم همه انجمن بشن کانستراکت کار حرفه ای بازم 3 سال طول میکشه تا به اینی که الان من هستم برسن ، پس ترسی حتی به قول شما از این لحاظم نیست ! تازه اگر شما یا هرفرد دیگه ای از این موضوعات میترسید ، بنده تا 10 سال آیندم برنامه برای بازی سازی دارم اگر چند نفرم حرفه ای توی انجمن باشه ، رقابت یا حسادت ما به تعداد افراد توی انجمن نیست ، بلکه ما رقابتمونو با بازی ساز های حرفه ای دیگه صورت میدیم ؛ مثلا بازی جدیدی که من دارم میزنم چیزیه که توی ایران پره ! اما اومدم یک ایده جدید بهش اضافه کردم و یک سری آب و تاب دادم دارم میدم بیرون ؛ شما یا بقیه افراد انجمن کی همچین کاری کردید ؟؟؟

نمونش زیاده برید توی پروژه های تکمیل شده نگاه کنید ، وقتی بازی کلماتی میسازید که میدونید 10000 تا ازش هست شما میاید ی چیزی میسازید که از نظر فنی رتبه 10001 رو داره ! الان طرف میاد بازی توی سبک آمیرزا میسازه ؛ یکم خلاقیت خرج نمیده که بگه چه دلیلی داره طرف آمیرزا رو ول کنه بیاد بازی منو دانلود کنه ! گرافیک که هیچ کدوم از بازیامون ندارن ! از خوباش بگیر تا پایینیاش ، اکثرا صوت درون بازی ها هم تعریفی نداره ! ، بعضی ها هم بازی سازی رو بچه بازی میگیرن صد بار گفتم برای بازی سناریو بنویسید ، وقتی بازیاشونو دانلود میکنی احساس میکنی الان رفته سوپری سر کوچشون ی چیزی شنیده اومده نوشته 22
خلاقیت هم 0 0 0 0 ؛ میرید بازی کپی از بازیی که هست میسازید ، بعد حتی خلاقیت ندارید چهارتا چیز اضافه کنید ، آمیرزا بیش از 1000 مرحله داره ، گرافیک خوبی داره و صداگذاری خوبه ، اگر میخواید با این بازی رقابت کنید باید امکانات بیشتری به بازی خودتون اضافه کنید نه اینکه کمتر کنید و توقع داشته باشید الان میلیاردی هم پول در بیارید ، که چی ؟ که سازندگان آمیرزا دارن ماهی 200 میلیون در میارن .

فک کنم خیلی بد خوندید  21
چون یه تیکه از حرف های منو اصلا توجه نکردید که از شما تشکر کردم و گفتم اگه برا ایشون طرح زدم برا این که پاسخگو سوالاتم بوده و منظورم شما نبودید 

اما در خصوص بازی کلماتی 
این اولین بازی من و برای تجربمه و اصلا بهش نگاه درامدی ندارم  4
حالا نمیدونم شما از کجا میدونید که بازی من از 10000 در رتبه 10001 قرار داره  24
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
(1398/6/3، 05:34 عصر)Morj1 نوشته است: فک کنم خیلی بد خوندید  21
چون یه تیکه از حرف های منو اصلا توجه نکردید که از شما تشکر کردم و گفتم اگه برا ایشون طرح زدم برا این که پاسخگو سوالاتم بوده و منظورم شما نبودید 

بله عذر میخوام ؛ اون قسمت رو هم خوندم اما فکر کردم کنایه ای هست .
و ممنونم بابت وقتی که گذاشتید ، اما شاید فعلا نتونم از طرح شما استفاده کنم ، فعلا سر این پولی که به گرافیست دادم نقره داغ شدم  21
نقل قول: [quote pid='43881' dateline='1566738296']
اما در خصوص بازی کلماتی 
این اولین بازی من و برای تجربمه و اصلا بهش نگاه درامدی ندارم  4 
حالا نمیدونم شما از کجا میدونید که بازی من از 10000 در رتبه 10001 قرار داره  24 

راستش من حتی نمیدونم که شما بازی کلماتی دارید می سازید  4
پس میشه گفت منظورم دقیقا شما و یا دقیقا یک نفر نیست .
منظور من تعدادی از افراد بود . چون دقیقا هم گفتم برید لیست انتشار شده هارو ببینید .
بنده هم قصد کسب درآمد از بازی های اولیه ای که انتشار دادم نداشتم ، اما پی بردم بازیی که به عنوان تجربه و 3 .4 ماه روش وقت میذارم رو اگر یکی دو ماه بیشتر روش وقت بذارم میتونم ازش درآمد در بیارم .

دقیقا موضوع بازی نبرد مدرن برای من بود با اینکه بازی اونطوری که دلم میخواست پیش نرفت اما با این حال درآمد خوبی داشت ، فقط چون به قول شما تجربه کمی داشتم نتونستم از اون موقعیت استفاده کنم و درآمد بیشتر و سودی جذب کنم .

اما این اتفاق توی 3 . 4 تا بازی هایی که در حال حاضر دارم روشون کار میکنم دیگه نمیوفته ؛ یعنی چی ؟ یعنی اینکه این سری که بازی بدم بیرون ، سناریو از 0 مال خودم بوده ، کد نویسی از 0 مال خودم بوده ، ایونت نویسی از 0 مال خودم بوده ، حتی توی این بازی آخری که دارم تولید میکنم داشتم براش 3 تا پلاگین مینوشتم که 2 تاش رو موفق شدم و یکیش رو همچنان موفق نشدم ، اما همش مال خودمه و از این بابت خوشحالم و این بازی که بعد از 3 . 4 ماه نشر پیدا کنه واقعا حق نیست که بخواد اون گوشه کنارا ی 10 . 20 میلیونیم برای شروع بزنه  4 4
البته این شروعش بود ، حالا وسط راه 50 . 100 میلیونم زد خوشحال میشم  21 24
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Morj1
(1398/6/3، 04:49 عصر)hesam3 نوشته است: موضوع سر کلاس کار نیست ؛ نمیخوام گنده گویی و بزرگ نمایی کنم ، اما اگر قرار به کلاس کاری باشه بنده توی کانستراکت انقدر حرفه ای هستم که کلاس کارم اصلا به بازی های آفلاین و معمولی مثل بازی های کلماتی و این ها نخوره ، با این حال قبل از تابستون یکی از دوستان گفت بیاید با هم کار کنیم منم گفتم باشه تا اون موقع شتابم تموم میشه و اوکی میکنیم با هم ، الان یکماهه شتاب تموم شده خب اگر خود طرف دنبالشو میگرفت الان بازی تمومم شده بود .

آقا حسام از رو چه دنده ای بیدار شدی امروز؟  4
من منظورم اصن شما نبودی کسایی بودن که وقتی ازشون کمک می خوای بهت کمک نمی کنن و گفتم شاید خودشون رو بالاتر از ما میدونن
بعدم درست شما که سرور انجمنی ولی کی گفته  بازی های آفلاین  یا کلماتی کلاس کارشون پایینه مثالش بازی آمیرزا یا انتقام کرگدن که هر دو بازی عالی با درآمد بالا و کیفیت بالا هستن...همه چی که آنلاین نیست

و سر موضوع بالا هم حق با شماست اشتباه از طرف مقابل

و اینم یه از دنده بلند شدن دیگه  4
آخه یجورایی هم به خودتون گرفتید حرف رو ...هم به همه انجمن حرفتونو زدین
برای مثال بازی مدافعان حرم از نظر خلاقیت و کیفیت  عالی و در برگزیده های بازار هم بود
و از نظر آموزش هم نیازی به ساختش نیست...اولا که همه میدونیم و اگه هم کسی ندونه از روی سپاس هاتون همه میفهمن چقدر به بچه های انجمن کمک کردید

خلاصه  که سخت نگیر 4
امیدوارم نارحت هم نشی

و موفق باشی

یا علی

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، Mahdibabaei M.N ، shazde
(1398/6/3، 09:44 عصر)amin COD نوشته است:
(1398/6/3، 04:49 عصر)hesam3 نوشته است: موضوع سر کلاس کار نیست ؛ نمیخوام گنده گویی و بزرگ نمایی کنم ، اما اگر قرار به کلاس کاری باشه بنده توی کانستراکت انقدر حرفه ای هستم که کلاس کارم اصلا به بازی های آفلاین و معمولی مثل بازی های کلماتی و این ها نخوره ، با این حال قبل از تابستون یکی از دوستان گفت بیاید با هم کار کنیم منم گفتم باشه تا اون موقع شتابم تموم میشه و اوکی میکنیم با هم ، الان یکماهه شتاب تموم شده خب اگر خود طرف دنبالشو میگرفت الان بازی تمومم شده بود .

آقا حسام از رو چه دنده ای بیدار شدی امروز؟  4
من منظورم اصن شما نبودی کسایی بودن که وقتی ازشون کمک می خوای بهت کمک نمی کنن و گفتم شاید خودشون رو بالاتر از ما میدونن
بعدم درست شما که سرور انجمنی ولی کی گفته  بازی های آفلاین  یا کلماتی کلاس کارشون پایینه مثالش بازی آمیرزا یا انتقام کرگدن که هر دو بازی عالی با درآمد بالا و کیفیت بالا هستن...همه چی که آنلاین نیست

و سر موضوع بالا هم حق با شماست اشتباه از طرف مقابل

و اینم یه از دنده بلند شدن دیگه  4
آخه یجورایی هم به خودتون گرفتید حرف رو ...هم به همه انجمن حرفتونو زدین
برای مثال بازی مدافعان حرم از نظر خلاقیت و کیفیت  عالی و در برگزیده های بازار هم بود
و از نظر آموزش هم نیازی به ساختش نیست...اولا که همه میدونیم و اگه هم کسی ندونه از روی سپاس هاتون همه میفهمن چقدر به بچه های انجمن کمک کردید

خلاصه  که سخت نگیر 4
امیدوارم نارحت هم نشی

و موفق باشی

یا علی

شاید بخاطر اینه که دو روزه کلا نخوابیدم که دنده منده ای چیزی عوض شده باشه ، همون دنده ایه که دو روز پیش بودم  21 24
اون که کسی که بخواد خودشو از ما و انجمن بالاتر بدونه کلا ر...ده  21
مگه میشه یک نفر باشه که دانشش از کل اعضای یک انجمن بیشتر باشه !؟ حتی خود اشلی هم سر ی سری موضوعات پراش ریخته بود و میگفت بازی هایی که با کانستراکت ساخته شدند واقعا حرفه ای تر از اون چیزی که ما فکر میکردیم هستن .

من دقیقا نگفتم بازی های آفلاین و کلماتی فرومایه هستند  4
منتها از اون جایی که من خودم شخصا علاقه شدیدی به بازی آنلاین دارم خودم ترجیح میدم بازی آنلاین بسازم ، هرچند الان ساخت بازی آنلاین برای من واقعا آسون تر از آفلاینش هست چون گاها کار هایی که میتونم با کد نویسی سمت سرور انجام بدم توی کانستراکت نمیتونم اصلا انجام بدم ! به عنوان مثال یک پستی یک دوستی گذاشت با مضمون ( جدا کردن 3 تا 3 تا اعداد ) همون قضیه به جای 10000 بنویسه 10.000 یا 10 هزار ... خب اینو میشه توی کانستراکت انجام داد اما اولا گیج کننده هست برای کسی که زیاد سر در نمیاره ؛ دوما اصلا بهینه نیست و احتمال باگ خوردنش حداقل 4 .5 درصد هست ! ولی توی PHP من همین رو یک تابع میکنم و مینویسم و درصد باگش 0 هست .

و اینکه به من لطف دارید ممنونم . / درباره با اینکه به خودم برداشتم و حرف هامو زدم  4 
خب برداشت به خودم که به کنار ، ولی درباره حرف هایی که زدم ، فکر میکنم تنها شخصی که توی انجمن همیشه اینقدر رک صحبت میکنه من هستم و همیشه هم این حرف هارو زدم ؛ میدونم خیلیا ناراحت میشن از دستم ، اما سعی من کمک هست کسی که قرار نیست از اعتقادات اشتباهش کنار بکشه باید بهش تلنگر بخوره وگرنه هر روز شاهد ساخت بازی های مزخرف تر خواهیم بود .

من ناراحت نمیشم از حرف ، فقط گاهی اوقات از بعضی از حرکات ناراحت میشم ، درباره صحبت بزنید بزنید  24 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
سلام
حسام جان شما که اصلا بدون هیچ مشکلی حرف رک رو زدی چه الان و چه قبلا. و این خیلی خوبه که تو حرف اصلی رو میزنی. همینه که همه تو رو استاد این کار میدونن.

واسه پروژه هم ( برای پروژه های بعدیت ) حتما از انجمن کمک بگیر واسه گرافیک چون بچه های انجمن بدون 1 ریال برات طرح میزنن .

اگر هم شد حتما واسه من و بقیه یه دوره بزار برای پلاگین نویسی چون خیلیا بهش نیاز دارن.
در کل با همین دنده برو جلو  21
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,138 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح