(1398/6/3، 05:34 عصر)Morj1 نوشته است: فک کنم خیلی بد خوندید
چون یه تیکه از حرف های منو اصلا توجه نکردید که از شما تشکر کردم و گفتم اگه برا ایشون طرح زدم برا این که پاسخگو سوالاتم بوده و منظورم شما نبودید
بله عذر میخوام ؛ اون قسمت رو هم خوندم اما فکر کردم کنایه ای هست .
و ممنونم بابت وقتی که گذاشتید ، اما شاید فعلا نتونم از طرح شما استفاده کنم ، فعلا سر این پولی که به گرافیست دادم نقره داغ شدم
نقل قول: [quote pid='43881' dateline='1566738296']
اما در خصوص بازی کلماتی
این اولین بازی من و برای تجربمه و اصلا بهش نگاه درامدی ندارم
حالا نمیدونم شما از کجا میدونید که بازی من از 10000 در رتبه 10001 قرار داره
راستش من حتی نمیدونم که شما بازی کلماتی دارید می سازید
پس میشه گفت منظورم دقیقا شما و یا دقیقا یک نفر نیست .
منظور من تعدادی از افراد بود . چون دقیقا هم گفتم برید لیست انتشار شده هارو ببینید .
بنده هم قصد کسب درآمد از بازی های اولیه ای که انتشار دادم نداشتم ، اما پی بردم بازیی که به عنوان تجربه و 3 .4 ماه روش وقت میذارم رو اگر یکی دو ماه بیشتر روش وقت بذارم میتونم ازش درآمد در بیارم .
دقیقا موضوع بازی نبرد مدرن برای من بود با اینکه بازی اونطوری که دلم میخواست پیش نرفت اما با این حال درآمد خوبی داشت ، فقط چون به قول شما تجربه کمی داشتم نتونستم از اون موقعیت استفاده کنم و درآمد بیشتر و سودی جذب کنم .
اما این اتفاق توی 3 . 4 تا بازی هایی که در حال حاضر دارم روشون کار میکنم دیگه نمیوفته ؛ یعنی چی ؟ یعنی اینکه این سری که بازی بدم بیرون ، سناریو از 0 مال خودم بوده ، کد نویسی از 0 مال خودم بوده ، ایونت نویسی از 0 مال خودم بوده ، حتی توی این بازی آخری که دارم تولید میکنم داشتم براش 3 تا پلاگین مینوشتم که 2 تاش رو موفق شدم و یکیش رو همچنان موفق نشدم ، اما همش مال خودمه و از این بابت خوشحالم و این بازی که بعد از 3 . 4 ماه نشر پیدا کنه واقعا حق نیست که بخواد اون گوشه کنارا ی 10 . 20 میلیونیم برای شروع بزنه
البته این شروعش بود ، حالا وسط راه 50 . 100 میلیونم زد خوشحال میشم