1398/6/5، 01:32 عصر
(1398/6/5، 11:08 صبح)rezamms نوشته است: من تا حالا با ادموب کار نکرده بودم.
اما مشکل این پلاگین چیه؟
(1398/6/4، 11:48 عصر)hesam3 نوشته است:(1398/6/4، 07:51 عصر)rezamms نوشته است: انگار محمد هادی تونسته بود توی کانستراکت 2 دست ببره.
باهاش صحبت کن ببین به نتیجه ای میرسی یا نه.
(در ضمن کمک خواستی بگو)
فعلا با همین پلاگین ها میشه یک کاری کرد ؛ محمد هادی ظاهرا به مشکل خورده .
خودم باید بشینم کد های نوشته شده پلاگین های دیگه رو ببینم ، ببینم چطوری نوشته شدند و اون هایی که گیت هاب هم دارن باید ببینم چطوری روش کار کردن تا بنده هم همونطوری بسازم .
خودم یک پلاگین ساختم که میشه باهاش کد نویسی مستقیم در کانستراکت 2 انجام دادالبته نمیخواستم این رو الان بگم و بعدا که دقیقا درست شد انتشار بدم ؛ الان در حال حاضر در مرحله تست کمی مشکل داره پلاگین که دارم درستش میکنم ، اگرم نتونم درستش کنم که هیچی ولی اگر بشه خیلی خوب میشه ، اینطوری مستقیما جاوا اسکریپت مینویسید ( فایل .js ) در قسمت فایل یا دایرکتوری برنامه میریزید و از طریق پلاگین فایل رو توی ایونت شیت اینکلود میکنید .
منتها الان مشکل داره و اگر بتونم حلشون کنم منتشر میکنم .
اتفاقا من پلاگین این رو دیدم توی سایت کانستراکت و الان دارم فارسیش میکنم تا راحت قابل استفاده باشه. دقیقا هم همین کار ها رو میکرد
ادموب یک پلاگین تبلیغاتیه که توسط گوگل چرخونده میشه ؛
متاسفانه تمام پلاگین های موجود برای کانستراکت از کار افتادن .
پلاگینی که میگید لطفا لینکش رو بدید ؛ من تقریبا انجمن سیرا رو گشتم چیزی به اسم کدنویسی جاوا اسکریپت پیدا نکردم توش ، خب اگر اونطوری که شما میگید باشه بنده هم دیگه نیازی نیست روی اون پلاگین کار کنم .