بازی های کارتی طرفدار دارند ؟
سلام . با توجه به قابلیت مولتی پلیر کانستراکت ، به نظرتون ساهت بازی های کارتی فکر خوبی هست ؟ اصلا در دنیای بازیهای اندروید بازی های کارتی طرفداران زیادی داره ؟  یا مثلا مثل بازیهای کلماتی دیگه خیلی دمده شده ؟اگر یک ایده ی جدید باشه چطور ؟
با تشکر 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ایده جدید اگه به خوبی پیاده بشه و بازی هم جذاب بشه حتما میگیره.
البته شما نمیتونید تو بازیهای کارتی با hearthstone یا نمونه ایرانیش هشت خوان رقابت کنید چون اونا هم قدیمی ترن و هم کیفیتشون بالاست پس مجبورید ایده جدیدی داشته باشید.
الان تو صفحه اول بازار یه بازی اومده به اسم "باباشاه" که من از همون اول که منتشر شد دنبال میکردم این بازی رو. سبکش کارت بازی هست ولی آفلاینه و بیشتر پازل هست تا نبرد رو در رو. در واقع همون solitaire رو ایرانیزه کردن انگار. 2 هزارتا نصب داشت و بعد از یک روز که اومد صفحه اول الان ده هزارتا نصب فعال داره و قطعا بیشتر و بیشتر هم میشه چون بازی خوش ساختیه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d ، hiddendanger
سلام دوست عزیز
بازی های کارتی هم طرفدار های خودشو داره ولی خیلی زیاد نیست،همین طرفدار ها رو هم بخوای به سمت بازیت بکشی باید یک ایده کاملا نو داشته باشی و بازی رو به حرفه ای بسازی با گرافیک و همه چیز عالی.
من خودم ترجیح میدم برم سراغ سبک های دیگه تا اینکه کارتی بسازم،ولی باز هر کی نظر خودشو داره
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، shazde ، Alireza3d ، hiddendanger
(1398/6/10، 07:55 عصر)alirezaa82 نوشته است: سلام . با توجه به قابلیت مولتی پلیر کانستراکت ، به نظرتون ساهت بازی های کارتی فکر خوبی هست ؟ اصلا در دنیای بازیهای اندروید بازی های کارتی طرفداران زیادی داره ؟  یا مثلا مثل بازیهای کلماتی دیگه خیلی دمده شده ؟اگر یک ایده ی جدید باشه چطور ؟
با تشکر 

با سلام 
بازی آفلاین فک نکنم زیاد طرفدار پیدا کنه . شاید حدود ۲۰۰ نفر دانلود کنن و بعد از دو دقیقه پاکش کنن . 

ولی اگه بازی پاسور آنلاین بسازی و جدول برترین امتیازات داشته باشه و گرافیکش هم دلچسب باشه ، حتما میگیره ! مثلا بازی حکم یا شلم (ک بیشترین طرفدار رو در پاسور داره) آنلاین ، ۴ نفر در یه روم بازی کنن . وقتی یه گروه برد ، امتیاز بگیرن . میتونی واسه بازی ماموریت هم تعیین کنی . مثلا بردن ۷ دست پیاپی ، یا مثلا ۱۰ بار بازی کردن و اینا .

ناگفته نمونه ک من قبلا بازی های پاسوری رو منتشر کردم (بصورت پولی) . اما دانلود کافی رو بدست نیاوردن . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d ، hamedbz ، wof team
بازی کارتی از بازیهای مورد علاقه ایرانیاس
ولی خوب باید ۲ شرط خلاقیت و جذابیت رو مد نظر داشته باشی
متفاوت هم باشه که دیگه چه بهتر.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d ، hiddendanger
(1398/6/10، 09:17 عصر)hiddendanger نوشته است:
(1398/6/10، 07:55 عصر)alirezaa82 نوشته است: سلام . با توجه به قابلیت مولتی پلیر کانستراکت ، به نظرتون ساهت بازی های کارتی فکر خوبی هست ؟ اصلا در دنیای بازیهای اندروید بازی های کارتی طرفداران زیادی داره ؟  یا مثلا مثل بازیهای کلماتی دیگه خیلی دمده شده ؟اگر یک ایده ی جدید باشه چطور ؟
با تشکر 

با سلام 
بازی آفلاین فک نکنم زیاد طرفدار پیدا کنه . شاید حدود ۲۰۰ نفر دانلود کنن و بعد از دو دقیقه پاکش کنن . 

ولی اگه بازی پاسور آنلاین بسازی و جدول برترین امتیازات داشته باشه و گرافیکش هم دلچسب باشه ، حتما میگیره ! مثلا بازی حکم یا شلم (ک بیشترین طرفدار رو در پاسور داره) آنلاین ، ۴ نفر در یه روم بازی کنن . وقتی یه گروه برد ، امتیاز بگیرن . میتونی واسه بازی ماموریت هم تعیین کنی . مثلا بردن ۷ دست پیاپی ، یا مثلا ۱۰ بار بازی کردن و اینا .

ناگفته نمونه ک من قبلا بازی های پاسوری رو منتشر کردم (بصورت پولی) . اما دانلود کافی رو بدست نیاوردن . 

بعید میدونم کافه بازار ، پاسور آنلاین رو منتشر کنه. هرچی تا حالا دیدم آفلاین بودن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/6/11، 03:10 صبح)hamedbz نوشته است:
(1398/6/10، 09:17 عصر)hiddendanger نوشته است:
با تشکر 

با سلام 

بعید میدونم کافه بازار ، پاسور آنلاین رو منتشر کنه. هرچی تا حالا دیدم آفلاین بودن.

من تو ایران اپس یکی دیدم . چرا بعید میدونید ؟ مشکل خاصی داره ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بقیه مارکت ها رو نمیدونم ولی کافه بازار منتشر نمیکنه
چون یکی از اشنا هام هم پاسور انلاین ساخته بود ولی منتشر نشد 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
عجب ! 

راستی اینم بگم مایکت کلا هیچ بازی پاسوری رو قبول نمیکنه ، چ آنلاین چ آفلاین .
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 222 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: