1398/7/8، 12:41 صبح
سلام دوستان
امروز می خوام یه بحث جدید رو آغاز کنم...بیشتر برای انگیزه و اینکه بفهمیم سلیقه هامون چقدر به هم نزدیک اند
می خوام فانتزیتون یا همون رویاتون رو برای وقتی که با بازیسازی به درآمد خوب رسیدین اینجا بنویسید
فرض کنید با ساخت فقط یک بازی تونستید 150 میلیون درآمد داشته باشید (بنظر من که کم هم گفتم نگید زیاده
)
حالا سوال اصلی "دلتون می خواد با 150 میلیون چیکار کنید؟"
و البته این هم بگم کمک کردن کار با ارزشیه ولی اینجا حرفی از کمک نزنید
ینی میگم حتی اگه می خواید کل پول رو به پدر و مادر یا به خیریه بدید خیلی هم عالیه ولی اینجا فقط بنویسید واسه خودتون چی می خواید
به غیر مورد فوق هیچ محدودتی ندارید...فقط چیز هایی رو که دوست دارید بنویسید تا هم سبک بشید هم انگیزه بگیرید...اصلا میگن جرئت پیدا کنید و کار هایی رو که می خواید انجام بدید رو بنویسید تا احتمال اونها رو افزایش بدید
و یه چیز دیگه اگر از رویایی خوشتون اومد نظر بدید ولی اگه بدتون اومد نظر ندید (آخه انگار رویای طرف رو داغون می کنید
)
من از خودم شروع میکنم
... اگه با ساخت یه بازی به همچین درآمدی برسم یعنی میشه گفت یجورایی به درد اینکار می خورم پس بخشی از پول رو روی خودم سرمایه گذاری میکنم و نرم افزار ها و مهارت های مورد نیاز بازیسازی رو بیشتر و بیشتر یاد میگیرم
... حتما حتما یه گروه بازیسازی راه می اندازم...اون هم به سبک حقوقی نه درصدی برای اینکه سود بیشتری گیرم بیاد
... و اگه با این پول نتونم بیشتر پول دربیارم باید خاک بریزم تو سرم...حتما هم بخش زیادی از اون رو سرمایه گذاری میکنم...شنیدم سرمایه گذاری درآمدش بد نیست
... جدا از این ها باید ظاهر هم مناسب باشه بالاخره
...من یه ماشین هم میخرم حتی اگه شده پراید و گوشیمم رو هم احتمالا عوض کنم یا حتی یه موتور بخرم
... انگلیسی هم حتما یاد میگیرم...به طور کامل چون واقعا نیازه
... یه لپ تاپ مشتی هم میگیرم مخصوص بازیسازی
... سعی میکنم نیاز های مکمل ورزش رو هم کامل انجام بدم که به سطح حرفه ای اون هم برسم
... و اما میرسیم به مورد اصلی "سفر"
من با حساب های سر انگشتی که کردم 25 میلیون برای سفرم نگه میدارم
بعد یا با 25 میلیون یه ماه تمام میرم ایران گردی با رفقا ( که الته پول بنزین رو دونگی ازشون میگیرم
)
یا مورد بعدی که واقعا فعلا توی رویامه و ایشالا به واقعیت تبدیل میشه سفر به کشور سوییسه...حتی اگه شده برای سه روز
واقعا منظره هایی که که ادم رو جذب میکنه... من واقعا دوست دارم برم
مثالش عکس زیر:
![[تصویر: 3025546-poster-p-switzerland.jpg]](https://cdnw.elicdn.com/Blog/wp-content/uploads/2017/03/3025546-poster-p-switzerland.jpg)
خلاصه این ها رویا های دم دستی من بود
یه سری چیز ها هم می خواستم بگم بعد دیدم ولش کن فعلا
مثلا خونه که الان خونه پدر و مادرم هست پس ولش
زنم که فعلا دهنمون بوی شیر میده اونم ولش
(حالا مورد اصلی پوله ها ولی رو نمیکنم چون کل 150 میلیونم کمشه
)
خیلی دوست دارم شما هم رویای خودتون رو بگید...منتظرم
امروز می خوام یه بحث جدید رو آغاز کنم...بیشتر برای انگیزه و اینکه بفهمیم سلیقه هامون چقدر به هم نزدیک اند
می خوام فانتزیتون یا همون رویاتون رو برای وقتی که با بازیسازی به درآمد خوب رسیدین اینجا بنویسید
فرض کنید با ساخت فقط یک بازی تونستید 150 میلیون درآمد داشته باشید (بنظر من که کم هم گفتم نگید زیاده

حالا سوال اصلی "دلتون می خواد با 150 میلیون چیکار کنید؟"
و البته این هم بگم کمک کردن کار با ارزشیه ولی اینجا حرفی از کمک نزنید
ینی میگم حتی اگه می خواید کل پول رو به پدر و مادر یا به خیریه بدید خیلی هم عالیه ولی اینجا فقط بنویسید واسه خودتون چی می خواید
به غیر مورد فوق هیچ محدودتی ندارید...فقط چیز هایی رو که دوست دارید بنویسید تا هم سبک بشید هم انگیزه بگیرید...اصلا میگن جرئت پیدا کنید و کار هایی رو که می خواید انجام بدید رو بنویسید تا احتمال اونها رو افزایش بدید

و یه چیز دیگه اگر از رویایی خوشتون اومد نظر بدید ولی اگه بدتون اومد نظر ندید (آخه انگار رویای طرف رو داغون می کنید

من از خودم شروع میکنم
... اگه با ساخت یه بازی به همچین درآمدی برسم یعنی میشه گفت یجورایی به درد اینکار می خورم پس بخشی از پول رو روی خودم سرمایه گذاری میکنم و نرم افزار ها و مهارت های مورد نیاز بازیسازی رو بیشتر و بیشتر یاد میگیرم
... حتما حتما یه گروه بازیسازی راه می اندازم...اون هم به سبک حقوقی نه درصدی برای اینکه سود بیشتری گیرم بیاد

... و اگه با این پول نتونم بیشتر پول دربیارم باید خاک بریزم تو سرم...حتما هم بخش زیادی از اون رو سرمایه گذاری میکنم...شنیدم سرمایه گذاری درآمدش بد نیست

... جدا از این ها باید ظاهر هم مناسب باشه بالاخره

... انگلیسی هم حتما یاد میگیرم...به طور کامل چون واقعا نیازه
... یه لپ تاپ مشتی هم میگیرم مخصوص بازیسازی

... سعی میکنم نیاز های مکمل ورزش رو هم کامل انجام بدم که به سطح حرفه ای اون هم برسم
... و اما میرسیم به مورد اصلی "سفر"
من با حساب های سر انگشتی که کردم 25 میلیون برای سفرم نگه میدارم
بعد یا با 25 میلیون یه ماه تمام میرم ایران گردی با رفقا ( که الته پول بنزین رو دونگی ازشون میگیرم

یا مورد بعدی که واقعا فعلا توی رویامه و ایشالا به واقعیت تبدیل میشه سفر به کشور سوییسه...حتی اگه شده برای سه روز
واقعا منظره هایی که که ادم رو جذب میکنه... من واقعا دوست دارم برم
مثالش عکس زیر:
![[تصویر: 3025546-poster-p-switzerland.jpg]](https://cdnw.elicdn.com/Blog/wp-content/uploads/2017/03/3025546-poster-p-switzerland.jpg)
خلاصه این ها رویا های دم دستی من بود

یه سری چیز ها هم می خواستم بگم بعد دیدم ولش کن فعلا
مثلا خونه که الان خونه پدر و مادرم هست پس ولش

زنم که فعلا دهنمون بوی شیر میده اونم ولش

خیلی دوست دارم شما هم رویای خودتون رو بگید...منتظرم
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !