فانتزی رویایی درآمد بازی
یه خونه تو شمال

خریدِ این طرحهای کوچیک اشیای مختلف که درست میکنن مثلا کشتی توی بطری شیشه ای , تفنگ های کوچیک , کنده کاری 

یه دست تیر و کمون و سیبل 4

یه تردمیل واسه پیاده روی و ورزش 24

فعلا همینا

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/19، 01:08 صبح)mahdi.p نوشته است: یه خونه تو شمال

خریدِ این طرحهای کوچیک اشیای مختلف که درست میکنن مثلا کشتی توی بطری شیشه ای , تفنگ های کوچیک , کنده کاری 

یه دست تیر و کمون و سیبل 4

یه تردمیل واسه پیاده روی و ورزش 24

فعلا همینا

انتخابات عمق داشت
قشنگ معلومه عاشق چیزای تزیینی

ولی از شمال با سبیل خوشم اومد 16

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
سلام

به طور کلی 150 میلیون واقعا پول کمی هست ، اما از اون جایی که سوال اصلی شما دقیقا این بود که با 150 میلیون چیکار میکنید ؟ ؛ 
من واقعا از اجاره خونه های زیاد و خونه های 50 . 60 متری بدرد نخور خسته شدم . بخاطر همین 150 میلیون رو یک جا میریزم رو رهن خونه ام و سعی میکنم با ی مقدار قسط و قرض به 200 میلیون برسونمش و رهن کامل یک خونه رو بدم یا اینکه مقدار کمی اجاره و خونه خوب . 

اما اگر فرضا این مقدار به جای 150 میلیون ؛ 450 میلیون بود قضیه کمی فرق میکرد ، ترجیح میدادم توی منطقه متوسط تهران ی خونه کوچیک میخریدم تا حداقل اجاره ندم کلا .

ی مقداریم به هر حال در ادامه میمونه که میتونم برای پروژه بعدیم کمی تبلیغات کنم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، MohammadHadi ، Mahdibabaei M.N ، amin COD ، mahdi.p
(1398/7/20، 02:43 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

به طور کلی 150 میلیون واقعا پول کمی هست ، اما از اون جایی که سوال اصلی شما دقیقا این بود که با 150 میلیون چیکار میکنید ؟ ؛ 
من واقعا از اجاره خونه های زیاد و خونه های 50 . 60 متری بدرد نخور خسته شدم . بخاطر همین 150 میلیون رو یک جا میریزم رو رهن خونه ام و سعی میکنم با ی مقدار قسط و قرض به 200 میلیون برسونمش و رهن کامل یک خونه رو بدم یا اینکه مقدار کمی اجاره و خونه خوب . 

اما اگر فرضا این مقدار به جای 150 میلیون ؛ 450 میلیون بود قضیه کمی فرق میکرد ، ترجیح میدادم توی منطقه متوسط تهران ی خونه کوچیک میخریدم تا حداقل اجاره ندم کلا .

ی مقداریم به هر حال در ادامه میمونه که میتونم برای پروژه بعدیم کمی تبلیغات کنم 1

به این میگن برنامه ریزی برای آینده
خرید خونه واقعا بهترین گزینه است ولی خب با توجه به شرایط فعلی کشور خونه ها خیلی بیشتر از ارزششون به فروش می رسند 21
ولی منم بودم خونه میگرفتم با 450 میلیون البته

به طور کل ایول 41

سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، hasansanaei ، kakmamad
منم به جایی کوچیک رو می خریدم و به عنوان مکان برای تشکیل تیم استفاده می کردم
و افرادی که بیکارن رو آموزش می دادم و بازی می ساختم
البته نه همینجوری
خودم رو مدیر می کردم و به کارمندام حقوق می دادم بخشی فقط برای طراحی  مدل سازی و بخشی هم فقط برای برنامه نویسی و بخشی دیگر برای آهنگ سازی و بخشی هم برای طراحی داستان و در نهایت بخشی هم برای تبلیغات و از این حرفا
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amin COD
(1398/7/20، 03:06 عصر)amin COD نوشته است:
(1398/7/20، 02:43 صبح)hesam3 نوشته است: سلام

به این میگن برنامه ریزی برای آینده
خرید خونه واقعا بهترین گزینه است ولی خب با توجه به شرایط فعلی کشور خونه ها خیلی بیشتر از ارزششون به فروش می رسند 21
ولی منم بودم خونه میگرفتم با 450 میلیون البته

به طور کل ایول 41

آره واقعا هم همینطوره متاسفانه ، اما بازم با متری 6 . 7 میلیون میشه توی منطقه 10 تهران ی جایی که نه هواپیما از بالا سرت رد شه و نه خیلی پایین باشه ی خونه واقعا معمولیه خوب خرید با 450 میلیون .
مهم اینه که اجاره خونه ندی و خونت توی خود تهران باشه . البته برای من اینقدر مهم هست شاید برای بقیه اصلا مهم نباشه و مثلا بتونن با همون 150 میلیون ی واحد کوچیک توی شهریار و خارج از تهران بخرن !!!

البته بیاید خوش بینانه به این دید نگاه کنیم که مملکت قرار نیست نه از این بدتر بشه و نه قراره دوباره اون مملکت سال 90 بشه ...
پس ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست ، مخصوصا که از قدیمم گفتن خاک خیانت نمیکنه ، وقتی خونه یا زمین بخری حداقلش اینه که اگر پول نداشتی خونه هم اجاره کنی یا اصلا هر چیز دیگه ای میتونی ی چادر بخری و بری توی زمین خودت و ی دیوارم بکشی و ی مدتی زندگی کنی  4
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، amin COD
(1398/7/20، 04:27 عصر)oak نوشته است: منم به جایی کوچیک رو می خریدم و به عنوان مکان برای تشکیل تیم استفاده می کردم
البته نه همینجوری
خودم رو مدیر می کردم و به کارمندام حقوق می دادم بخشی فقط برای طراحی  مدل سازی و بخشی هم فقط برای برنامه نویسی و بخشی دیگر برای آهنگ سازی و بخشی هم برای طراحی داستان و در نهایت بخشی هم برای تبلیغات و از این حرفا

اول دیدم نوشتی "مکان" فکرای بد کردم 24
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amin COD ، oak ، kakmamad
(1398/7/20، 04:27 عصر)oak نوشته است: منم به جایی کوچیک رو می خریدم و به عنوان مکان برای تشکیل تیم استفاده می کردم
البته نه همینجوری

با چقدر پول یه جایی رو میخریدی؟
ایده شرکتت هم خوبه ولی من اگه جات بودم یه جایی رو اجاره می کردم برا تیم و به جای پول خرید مکان
امکانات زیادی برای کارمندا میذاشتم
در کل عالی 41
(1398/7/20، 07:07 عصر)hesam3 نوشته است: آره واقعا هم همینطوره متاسفانه ، اما بازم با متری 6 . 7 میلیون میشه توی منطقه 10 تهران ی جایی که نه هواپیما از بالا سرت رد شه و نه خیلی پایین باشه ی خونه واقعا معمولیه خوب خرید با 450 میلیون .
مهم اینه که اجاره خونه ندی و خونت توی خود تهران باشه . البته برای من اینقدر مهم هست شاید برای بقیه اصلا مهم نباشه و مثلا بتونن با همون 150 میلیون ی واحد کوچیک توی شهریار و خارج از تهران بخرن !!!

البته بیاید خوش بینانه به این دید نگاه کنیم که مملکت قرار نیست نه از این بدتر بشه و نه قراره دوباره اون مملکت سال 90 بشه ...
پس ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست ، مخصوصا که از قدیمم گفتن خاک خیانت نمیکنه ، وقتی خونه یا زمین بخری حداقلش اینه که اگر پول نداشتی خونه هم اجاره کنی یا اصلا هر چیز دیگه ای میتونی ی چادر بخری و بری توی زمین خودت و ی دیوارم بکشی و ی مدتی زندگی کنی  4

اره خونه تو کل کشور که گرون هست توی تهرانم که بیشتر از کل کشور
و این موضوع برای شما مهمه چون باهاش سر و کار داشتی شاید برای خیلی از بچه ها مهم نباشه چون خونه پدر و مادرشون زندگی می کنن بالاخره
ولی این اصطلاح رو خانواده منم میگن
میگن خاک بخر 4 

(1398/7/20، 07:11 عصر)mahdi.p نوشته است: اول دیدم نوشتی "مکان" فکرای بد کردم 24

ذهنت منفیه داداش...4
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
(1398/7/20، 07:11 عصر)mahdi.p نوشته است:
البته نه همینجوری

اول دیدم نوشتی "مکان" فکرای بد کردم 24
خخخخخ

آقا اصلاً یه فکری
همه ی بازی سازان انجمن یه تیمی رو به عنوان تیم بازی سازی انجمن تخصصی کانستراکت ، مدیرش هم آقا مجتبی یا شازده
با هم یه بازی میسازیم ، داستانی. یه عده که گرافیستن گرافیکاشو طراحی می کنن
اونایی که آهنگ سازن هم آهنگشو
برنامه نویسا هم برنامه اش رو
و اونایی که بلدن هم یکم آ»وزش می دهیم
یعنی پروژه ما هم آموزشی و هم نتشرش می کنیم
برای داستان بازی هم من یه ایده دارم مشت ... توپ ... و ...
حالا کی موافقه ؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، meysam.p.n
خودت و خودت
قبلا خود آقا مجتبی می خواست گروه بازیسازی انجمن رو راه بندازه نتونست
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ