فانتزی رویایی درآمد بازی
(1398/7/20، 09:28 عصر)oak نوشته است:
(1398/7/20، 07:11 عصر)mahdi.p نوشته است:
(1398/7/20، 04:27 عصر)oak نوشته است: منم به جایی کوچیک رو می خریدم و به عنوان مکان برای تشکیل تیم استفاده می کردم
و افرادی که بیکارن رو آموزش می دادم و بازی می ساختم
البته نه همینجوری
خودم رو مدیر می کردم و به کارمندام حقوق می دادم بخشی فقط برای طراحی  مدل سازی و بخشی هم فقط برای برنامه نویسی و بخشی دیگر برای آهنگ سازی و بخشی هم برای طراحی داستان و در نهایت بخشی هم برای تبلیغات و از این حرفا

اول دیدم نوشتی "مکان" فکرای بد کردم 24
خخخخخ

آقا اصلاً یه فکری
همه ی بازی سازان انجمن یه تیمی رو به عنوان تیم بازی سازی انجمن تخصصی کانستراکت ، مدیرش هم آقا مجتبی یا شازده
با هم یه بازی میسازیم ، داستانی. یه عده که گرافیستن گرافیکاشو طراحی می کنن
اونایی که آهنگ سازن هم آهنگشو
برنامه نویسا هم برنامه اش رو
و اونایی که بلدن هم یکم آ»وزش می دهیم
یعنی پروژه ما هم آموزشی و هم نتشرش می کنیم
برای داستان بازی هم من یه ایده دارم مشت ... توپ ... و ...
حالا کی موافقه ؟؟

من که موافقم . ولی خب همون طور که آقا امین گفت ، آقا مجتبی سعی کرده ولی نشد
در هر صورت اگه تشکیل بشه کاملا موافقم
22 تا اطلاع ثانوی امضا نداریم 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
دلیل تشکیل نشدن تیم ،میتونه غیرحضوری بودن کار باشه.
البته افراد هم برای گرافیک و برنامه نویسی زیاد هستند. ولی بهتره هر کسی با همون گروه های کوچک یا به صورت تک نفره کار کنن، که اینطوری مشکل پیش نمیاد.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: meysam.p.n
(1398/7/20، 10:48 عصر)meysam.p.n نوشته است:
(1398/7/20، 09:28 عصر)oak نوشته است:
(1398/7/20، 07:11 عصر)mahdi.p نوشته است: اول دیدم نوشتی "مکان" فکرای بد کردم 24
خخخخخ

آقا اصلاً یه فکری
همه ی بازی سازان انجمن یه تیمی رو به عنوان تیم بازی سازی انجمن تخصصی کانستراکت ، مدیرش هم آقا مجتبی یا شازده
با هم یه بازی میسازیم ، داستانی. یه عده که گرافیستن گرافیکاشو طراحی می کنن
اونایی که آهنگ سازن هم آهنگشو
برنامه نویسا هم برنامه اش رو
و اونایی که بلدن هم یکم آ»وزش می دهیم
یعنی پروژه ما هم آموزشی و هم نتشرش می کنیم
برای داستان بازی هم من یه ایده دارم مشت ... توپ ... و ...
حالا کی موافقه ؟؟

من که موافقم . ولی خب همون طور که آقا امین گفت ، آقا مجتبی سعی کرده ولی نشد
در هر صورت اگه تشکیل بشه کاملا موافقم

در هر صورت این مطالب خارج از بحث این تاپیک هست با این حال ؛
به نظر من تشکیل دادن یک همچین گروهی اونم به قول دوستمون غیرحضوری و همچنین درصدی کار کردن واقعا کار سختیه ...

علاوه بر اون من به شخصه توی هر پروژه ای کار نمیکنم و خیلیا همینطوری هستند ، ایده و تعداد اعضا مهم نیست ، مهم این هست که همه اعضا روی یک موضوع تفاهم داشته باشند ، مثلا خودم علاقه شدیدی به بازی های آنلاین دارم و به غیر از 3 . 4 تا از سناریو هام همه آنلاین هستند ، اون هایی که آنلاین نیستند هم بخاطر این هست که ذاتاً بازی های آفلاین و استوری مود هستند . من به شخصه روی پروژه های کلماتی ، حدسی و ماجرایی و بازی های تیره کار نمیکنم . این در حالیه که باز خیلیا به این موارد علاقه دارن برای کار کردن .

خب شما بیا گروه تشکیل بده 8 نفرم جمع کن ، 2 نفر مثل من سر ایده میزنن میرن ، ی نفرم مشکل خانوادگی براش پیش میاد میره ، دو نفرم سر امتحانات و مدارس و دانشگاه و اینا میرن ، میمونه بازم 3 نفر حالا از این 3 نفرم ، دوتاشونم بتونن تا پایان پروژه با هم بمونن خوبه که همچین اتفاقاتی کمتر دور کاری میوفته ...

علاوه بر اون یک گروه واقعی یک رهبر یا مدیر اجرایی محکم و خوش برخورد و فعال و مهم تر از همه کاربلد میخواد یعنی اگر عین همه نفرات گروه توی ی موضوعی گیر کردن رهبر یا مدیر گروه بتونه اون مشکل رو حل کنه و از همه ی جورایی سر تر باشه تو پروژه ، این مورد از همه مهم تره که متاسفانه 90 درصد گروه های تشکیل شده رعایت نمیکنن و بعدا که وسط کار میرن همه شون توی ی قضیه ای گیر میکنن کم کم سرد میشن و میکشن کنار ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، mahdi.p ، kakmamad ، meysam.p.n
آره آقا موضوع سر فانتزی هامون برای درآمد از بازیه
به حاشیه نبریدش
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

یعنی کسی با این 150 میلیونش نمیخواد پول لایسنس کانستراکت که تا الان به بهونه شرایط بدمون کرک میکردیم رو بده؟ 39 2

من که اولین کاری که میکنم لایسنس کانس 3 رو میخرم
و بعد با بچه های تیم مون یه مکان رو جور میکنیم برای اینده تیم مون که البته با 150 میلیون که نمیشه باید بیشتر باشه 20
  پاسخ

(1398/7/24، 05:25 عصر)wof team نوشته است: یعنی کسی با این 150 میلیونش نمیخواد پول لایسنس کانستراکت که تا الان به بهونه شرایط بدمون کرک میکردیم رو بده؟ 39 2

و بعد با بچه های تیم مون یه مکان رو جور میکنیم برای اینده تیم مون که البته با 150 میلیون که نمیشه باید بیشتر باشه 20

من تنها دلیلی که برا خرید کانستراکت ۳ میبینم برا خودم این که برنامه تو نسخه اندرویدش گرفته باشه برم کانس ۳ بخرم که خروجی ios بگیرم همین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کانستراکت 3 هنوز خواسته های منو بر آورده نکرده 
منتظر کانستراکت 4 هستم 22
ولی فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
با ۱۵۰ ملیونم می رم کلی برنامه می خرم که قبلا می خواستم . چون کلا از اون دست آدماییم که برنامه نمی خرن و فقط دانلود می کنن
مثلا همین برنامه aseprite که نسخه کاملش پولیه نسخه رایگانشم به هیچ دردی نمی خوره
22 تا اطلاع ثانوی امضا نداریم 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب چرا یه برنامه نویس نمیکنید. 4 دیگه کاراتون رو اون انجام بده. و همین طور چند تا گرافیست و ایده پرداز و... بگیرید و بازی بعدی اون رو بسازید تا پولتون هم بیشتر بشه 1
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: meysam.p.n
(1398/7/24، 08:13 عصر)Morj7 نوشته است:
(1398/7/24، 05:25 عصر)wof team نوشته است: یعنی کسی با این 150 میلیونش نمیخواد پول لایسنس کانستراکت که تا الان به بهونه شرایط بدمون کرک میکردیم رو بده؟ 39 2

من تنها دلیلی که برا خرید کانستراکت ۳ میبینم برا خودم این که برنامه تو نسخه اندرویدش گرفته باشه برم کانس ۳ بخرم که خروجی ios بگیرم همین
با کانس ۳ مشکل دارید اوکی نخرید همون ۲ رو ادامه بدید
ولی فکر نمیکنید باید برای کانس ۲ لایسنس بخرید وقتی پولشو دارید؟من حرفم اینه و کانس ۳ رو برای خودم گفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقایون

برادرا
بزرگواران
منم میگم باید خرید لایسنس رو وقتی پولش رو داریم

ولی موضوع این تایپیک کلا چیز دیگه ایه
خودش نوشته فانتزی رویایی 
مسلم کسی با خودش نمیگه : "آه خدای من , وای من پولدار شدم بالاخره میتونم به فانتزی خودم یعنی خرید لایسنس کانس2 و 3 بود برسم"

پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، meysam.p.n ، wof team

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,138 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85