ستیز قهرمانان؛هیجانی بی پایان(گرافیک جدید)
بازی ستیز قهرمانان؛اولین بازی رسمی از ووف استودیو است که مدتی پیش، شروع به ساخت آن کردیم.

در بازی سیتز قهرمانان...

ادامه توضیحات+تصاویر
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، MohammadHadi ، Mahdibabaei M.N ، mhp ، rezamms ، hb1221 ، oak ، amin COD ، mohammed_fn ، مهدی یار2
گرافیک خوبی داره و خداروشکر بعد از ی مدت طولانی ی کار خوب از بچه های انجمن دیدیم ...
با قدرت ادامه بدید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، mahdi.p ، MohammadHadi ، Mahdibabaei M.N ، mohammed_fn
بازی خوبی هست و همین طور بسیار جذاب.احتمال زیادی هست که نصب بالا بخوره.خوشحال هستم که بخشی از این پروژه هستم. انشاالله که بازی خوبی در بیاد.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، hasansanaei ، mahdi.p ، oak ، mohammed_fn
(1398/7/25، 09:39 عصر)مهدی بابایی نوشته است: بازی خوبی هست و همین طور بسیار جذاب.احتمال زیادی هست که نصب بالا بخوره.خوشحال هستم که بخشی از این پروژه هستم. انشاالله که بازی خوبی در بیاد.

کاربران به گرافیک جذب میشن ، مسلما اگر گیم پلی جذابی داشته باشه ، تبدیل به کاربر وفادار میشن ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، mahdi.p ، oak ، mohammed_fn
سلام
بله گیم پلی واقعا جذابه و ما روی اون و سمت سرور خیلی کار کردیم (البته به دلیل وسواس من 4
من هم خوشحالم که عضوی از این پروژه هستم
فقط جالبه بدونید که این پروژه رو با ۴ نفر در حال ساختش هستیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، hasansanaei ، mahdi.p ، mohammed_fn
Heart 
تبریک میگم به تیمتون 41
گرافیک بازی به قدری خوب هست ک بتونه کاربرو جذب کنه
امیدوارم بتونید همینطور ک گرافیکو به خوبی پیاده کردید گیم پلی و مهمتر سیستم تبلیغ و پرداخت درون برنامه رو هم خوب پیاده کنید ک ایشالا هم نصب خوبی بگیرید هم درآمد خوب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، wof team ، mahdi.p ، rezamms ، mohammed_fn
تشکر برای دوستانی که نظرشون رو راجب بازی دادن 
بله دوستان رو گیم پلی بازی هم به خوبی کار شده،قبل این بازی چند تا ایده دیگه هم مطرح شده بود که بعد از کلی پیگیری و... بخاطر گیم پلی ضعیف و اینا بیخیالش شدیم و این خیلی بهتر از اونا بود
از لحاظ درامد هم روشی رو میخوایم رو بازی پیاده کنیم که درامدش اط سیستم تبلیغات زیاده بشه و پرداخت درون برنامه ایش هم جذاب خواهد بود و احتمال کاربر رو برای خرید افزایش خواهد داد.

تا اینجا مشکلی جز اینکه کانستراکت انیمیت مستقیم نداره نداشتیم و این مشکل هم حل شده 4
و نظر دوستان با تجربه و اگاه رو میخواستم راجب بهترین جا برای تبلیغات این بازی بدونم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: error20 ، mahdi.p ، mohammed_fn
(1398/7/26، 12:19 صبح)wof team نوشته است: تشکر برای دوستانی که نظرشون رو راجب بازی دادن 
بله دوستان رو گیم پلی بازی هم به خوبی کار شده،قبل این بازی چند تا ایده دیگه هم مطرح شده بود که بعد از کلی پیگیری و... بخاطر گیم پلی ضعیف و اینا بیخیالش شدیم و این خیلی بهتر از اونا بود
از لحاظ درامد هم روشی رو میخوایم رو بازی پیاده کنیم که درامدش اط سیستم تبلیغات زیاده بشه و پرداخت درون برنامه ایش هم جذاب خواهد بود و احتمال کاربر رو برای خرید افزایش خواهد داد.

تا اینجا مشکلی جز اینکه کانستراکت انیمیت مستقیم نداره نداشتیم و این مشکل هم حل شده 4
و نظر دوستان با تجربه و اگاه رو میخواستم راجب بهترین جا برای تبلیغات این بازی بدونم؟

اینکه بازیمونو کجا تبلیغ کنیم از مهمترین سوالاست ک همه نیاز داریم بدونیم و بشناسیم.لطفا اگه تجربه خوبی دارید از هر نوع تبلیغی در میون بزارید ماهم استفاده کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، wof team ، mohammed_fn
(1398/7/26، 12:19 صبح)wof team نوشته است: و نظر دوستان با تجربه و اگاه رو میخواستم راجب بهترین جا برای تبلیغات این بازی بدونم؟

بهترین جا جاهایی هست که گیمر ها میرن .مثل مارکت ها و سایت های دانلود بازی مثل فارسروید. البته اگه همون صفحه اول مارکت ها بره، خیلی نصب میخوره.
یه سوال داشتم.
برای ios هم منتشر میکنین؟
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، mohammed_fn
و اصلا به این فکر نکنید که با تبلیغ بازی توی گروه های بازیسازی که 99 درصدشون خودشون بازیساز هستن 
ممکنه بازی دانلود خوبی بخوره

اصلا اینطوری نیست و معمولا حتی به بازی نگاه هم نمیکنن چه برسه به دانلود.

پس از همین اول به فکر بازاریابی براش باشید و حتی اگه بتونید اسپانسر یا پابلیشر پیدا کنید که هزینه ی تبلیغات رو بده
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، mohammed_fn

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,667 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,807 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,250 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,101 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,594 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: