1398/8/23، 05:58 عصر
سلام دوستان
یه راست میرم سر اصل مطلب...آقا من دیگه خسته شدم از بس به فکر ایده ناب عالی برای درامد ماهی چند صد هزار تومن فکر کردم...تا حالا نشده با بازیسازی درآمدی داشته باشم
اما یه جمله خوندم خیلی قشنگ بود میگفت چیز های بزرگ بخواهید تا به چیز های بزرگ برسید
خیلی روش فکر کردم...دیدم درست میگه کل تلاش من این بود که ماهانه فقط چند صد هزار تومن درآمد داشته باشم
اما الان قضیه دیگه فرق میکنه دیگه دارم به درآمد چند صد میلیونی فکر میکنم...وقتی کلی بازی دارن اینطور پول در میارن چرا ما نتونیم
ذهنم یجورایی منو محدود کرده بود
از الان دیگه فقط میچسبم به ایده های سرگرم کننده و ترجیحا آنلاین...مارکت هدف هم فقط گوگل پلی مگه بخوام یه پول دم دستی دربیارم که بزارمش توی مارکت های ایرانی
از الان فقط روی همین موضوع تمرکز میکنم
چه بازی هایی هستن که از نظر ساخت و محتوا از بازی های انجمن کمترن ولی توی گوگل پلی نیم میلیون دانلود خوردن
منم می خوام از این به بعد همچین چیزایی درست کنم
اینا هم بیشتر شبیه انتقال یه پیام بود تا درخواست همکاری
پیام اینکه خودتون رو دست کم نگیرید...به درامد های بالا فکر کنید شما هیچیتون از اون آقایی که تو خیابونا سوار پورشه است کم ندارید پس چرا باید خودتون رو به کمتر قانع کنید؟...از مهارت هاتون استفاده کنید یا برید تا مهارت یاد بگیرید
الان سه تا ایده پروژه دارم...دو تا آنلاین و یکی آفلاین
آنلاین ها رو شاید داخل مارکت های ایرانی بزارم ولی آفلاینه نه
واقعیتش هم آنلاین هیچی بلد نیستم ولی یاد میگیرم یا از یکی کمک میگیرم
این تاپیک رو زدم تا اگر کسایی بودن که بازیسازی آنلاین بلدن و توی کانستراکت خبره ان بیان تا با همدیگه یه چیز خوب درست کنیم
@amin_pes
این آیدی تلگراممه یا اونجا پیام بدید یا همینجا
کسی هم نبود ایرادی نداره حداقل خودم خالی شدم
یا علی
یه راست میرم سر اصل مطلب...آقا من دیگه خسته شدم از بس به فکر ایده ناب عالی برای درامد ماهی چند صد هزار تومن فکر کردم...تا حالا نشده با بازیسازی درآمدی داشته باشم
اما یه جمله خوندم خیلی قشنگ بود میگفت چیز های بزرگ بخواهید تا به چیز های بزرگ برسید
خیلی روش فکر کردم...دیدم درست میگه کل تلاش من این بود که ماهانه فقط چند صد هزار تومن درآمد داشته باشم
اما الان قضیه دیگه فرق میکنه دیگه دارم به درآمد چند صد میلیونی فکر میکنم...وقتی کلی بازی دارن اینطور پول در میارن چرا ما نتونیم
ذهنم یجورایی منو محدود کرده بود
از الان دیگه فقط میچسبم به ایده های سرگرم کننده و ترجیحا آنلاین...مارکت هدف هم فقط گوگل پلی مگه بخوام یه پول دم دستی دربیارم که بزارمش توی مارکت های ایرانی
از الان فقط روی همین موضوع تمرکز میکنم
چه بازی هایی هستن که از نظر ساخت و محتوا از بازی های انجمن کمترن ولی توی گوگل پلی نیم میلیون دانلود خوردن
منم می خوام از این به بعد همچین چیزایی درست کنم
اینا هم بیشتر شبیه انتقال یه پیام بود تا درخواست همکاری

پیام اینکه خودتون رو دست کم نگیرید...به درامد های بالا فکر کنید شما هیچیتون از اون آقایی که تو خیابونا سوار پورشه است کم ندارید پس چرا باید خودتون رو به کمتر قانع کنید؟...از مهارت هاتون استفاده کنید یا برید تا مهارت یاد بگیرید
الان سه تا ایده پروژه دارم...دو تا آنلاین و یکی آفلاین
آنلاین ها رو شاید داخل مارکت های ایرانی بزارم ولی آفلاینه نه
واقعیتش هم آنلاین هیچی بلد نیستم ولی یاد میگیرم یا از یکی کمک میگیرم
این تاپیک رو زدم تا اگر کسایی بودن که بازیسازی آنلاین بلدن و توی کانستراکت خبره ان بیان تا با همدیگه یه چیز خوب درست کنیم
@amin_pes
این آیدی تلگراممه یا اونجا پیام بدید یا همینجا
کسی هم نبود ایرادی نداره حداقل خودم خالی شدم

یا علی
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!