کد حرکت پهپاد
سلام دوستان
یه کد میخواستم (ساده هم بود عیبی نداره فقط کار کنه) که در اون شیع ما مثل پهپاد حرکت کنه 
هرجا گشتم فقط پروژه بود که یا کار نمیکرد یا ارور میداد
بخواطر همین کدش رو خواستم
حالا اگه پکیجی یا پروژه ای هم دارین بدین ولی قبلش لطفا تست کنین که کار کنه 
مرسی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این و این بدرد می خورد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mahdi.p ، oak ، aag
خواهشا کنار حاشیه نرید 22
من فقط یه کد خاستم که یکی لطف کنه که بنویسه لطفا 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حاشیه؟؟
جواب توش بود!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/5، 08:03 عصر)مهدی یار2 نوشته است: حاشیه؟؟
جواب توش بود!!

من کدی ندیدم که بگه ماله پهپاده 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما اول بجای اینکه اینطور طلباکارانه برخورد کنید بهتره تشکر کنید از وقتی که ایشون برای شما گذاشته بعد بزنید تو برجکش
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، wof team ، مهدی یار2 ، hasansanaei ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
(1398/10/5، 09:30 عصر)mahdi.p نوشته است: شما اول بجای اینکه اینطور طلباکارانه برخورد کنید بهتره تشکر کنید از وقتی که ایشون برای شما گذاشته بعد بزنید تو برجکش

من طلبکارانه برخورد نکردم
من فقط گفتم که یه کد میخوام نه آموزشاش رو
بعدم این لحن عادی منه یه وقت فکر بد نکنین ها 22
اگه باور نمیکنین هم برین از آشنا ها بپرسین
باز هم اگه فکر کردین من دارم توهین میکنم ببخشین

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
خب قرار نیست بازی شما رو ما ها بنویسیم در ضمن جناب مهدیار که یونیتی بلد نیست بیاد براتون بنویسه یا خوده من بلد نیست و تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اگه اموزشی تو اینترنت هست براتون بذاریم واینکه شما هم وقتی بلد نیستی همون اموزش رو نگاه کن تا یاد بگیری . قرار نیست تا شما یه تاپیک وا کردی جوابتو بدیم اگه یونیتی کاری باید اینها رو بلد باشی و یه جای کوچیک اگه مشکل داشتی بیای بپرسی تا اونجایی که یادمه بچه های انجمن دارن بازی ها تو میسازن
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mahdi.p ، مهدی یار2 ، Zahra By ، Amirhesam.KH
(1398/10/6، 12:08 صبح)amirgame197 نوشته است:
(1398/10/5، 09:30 عصر)mahdi.p نوشته است: شما اول بجای اینکه اینطور طلباکارانه برخورد کنید بهتره تشکر کنید از وقتی که ایشون برای شما گذاشته بعد بزنید تو برجکش

دوست عزیز ؛ مدیر مربوط به یونیتی که خیلی وقته اصلا نیومده ...
توی انجمن چند نفر دیگه کلا یونیتی بلد هستند ، منجمله مصطفی ی عزیز ، بنده هم بلدم اما همونطور که دوست عزیزمون کیارش گفتند اصلا حال نمیکنم شما وقتی ی پوزیشن موو رو بلد نیستی بیام وقتی که ندارمم بذارم برای شما کد آماده بنویسم ...
توی همین کانستراکتشم وقتی یکی ی سوال مسخره میپرسه یا جواب نمیدم یا میسپرمش به باقی دوستان ... سوال شما در حال حاضر در همین موارد قرار میگیره ...

ضمن اینکه اون لینکی هم که دوستمون داد بیراهه نبود ، ضمن اینکه مشکل شما هم با کد و اینجور چیزا هم حل نمیشه ، چیزی که تازه اول بدبختی هست ست کردن و رفع لگ و باگ هست که با این وضعیتی که از شما من میبینم بعدش باز دوباره توی اونم مشکل خواهید داشت ؛ 
لطفا برید انجمن یونیتی و اونجا سوالاتتونو بپرسید ، افراد خیلی بهتر از من خیلی بهتر از ما هستند که جوابتونو با صبر و حوصله میدن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، MohammadHadi ، saman ، Zahra By
(1398/10/6، 12:14 صبح)kiarash نوشته است: خب قرار نیست بازی شما رو ما ها بنویسیم در ضمن جناب مهدیار که یونیتی بلد نیست بیاد براتون بنویسه یا خوده من بلد نیست و تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اگه اموزشی تو اینترنت هست براتون بذاریم واینکه شما هم وقتی بلد نیستی همون اموزش رو نگاه کن تا یاد بگیری . قرار نیست تا شما یه تاپیک وا کردی جوابتو بدیم اگه یونیتی کاری باید اینها رو بلد باشی و یه جای کوچیک اگه مشکل داشتی بیای بپرسی تا اونجایی که یادمه بچه های انجمن دارن بازی ها تو میسازن

والا دست همشون درد نکنه 
من خیلی وقت بود که کانستراکت رو پاک کرده بودم ولی ازشون فقط برای آنلاین کمک میخواستم خودتم که تو پیوی میدیدی
من اون آموزشای بازی انلاین رو میدیدم ولی چیزی یاد نمیگرفتم واسه همین میومدم سمت شما
وگرنه من درباره آفلاین ازشون سوالی نداشتم
منم این کد رو گفتم چون بلد نبودم انیمیشن بسازم وگرنه یه بالا پایین چپ راست روکه همه بلدن
من چند تا انیمیشن هم میخواستم که نمیتونستم خودم بسازم

(1398/10/6، 12:28 صبح)hesam3 نوشته است:
(1398/10/6، 12:08 صبح)amirgame197 نوشته است:

دوست عزیز ؛ مدیر مربوط به یونیتی که خیلی وقته اصلا نیومده ...
توی انجمن چند نفر دیگه کلا یونیتی بلد هستند ، منجمله مصطفی ی عزیز ، بنده هم بلدم اما همونطور که دوست عزیزمون کیارش گفتند اصلا حال نمیکنم شما وقتی ی پوزیشن موو رو بلد نیستی بیام وقتی که ندارمم بذارم برای شما کد آماده بنویسم ...
توی همین کانستراکتشم وقتی یکی ی سوال مسخره میپرسه یا جواب نمیدم یا میسپرمش به باقی دوستان ... سوال شما در حال حاضر در همین موارد قرار میگیره ...

ضمن اینکه اون لینکی هم که دوستمون داد بیراهه نبود ، ضمن اینکه مشکل شما هم با کد و اینجور چیزا هم حل نمیشه ، چیزی که تازه اول بدبختی هست ست کردن و رفع لگ و باگ هست که با این وضعیتی که از شما من میبینم بعدش باز دوباره توی اونم مشکل خواهید داشت ؛ 
لطفا برید انجمن یونیتی و اونجا سوالاتتونو بپرسید ، افراد خیلی بهتر از من خیلی بهتر از ما هستند که جوابتونو با صبر و حوصله میدن .

خب منم اومدم توی انجمن یونیتی دیگه
شمام یه جوری رفتار میکنین انگار من یه بچه ۵ سالم اومدم خودم رو بزرگ نشون بدم
من همونطوری که گفتم فقط کد نمیخوام
انیمیشن حرکت هاش روهم میخوام
حالا اگه کسی نیست م
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,343 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,132 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,643 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,022 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,744 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: