شرایط قرار گرفتن بازی در صفحه اول مارکت ها
سلام دوستان
کسی می دونه که بازی که می سازیم باید چه شرایطی داشته باشه که بره صفحه اول مرکت های ایران اپس و مایکت ؟؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. تقریبا همه ی مارکت ها، به ایده ی نو بودن، گیم پلی جذاب، گرافیک خوب (عالی )، تجربه ی کاربری UX و رابط کاربری UI ، صداگذاری خوب و مناسب با ایده، وضعیت حقیقی یا حقوقی بودن یا تجربه ی کاری فرد یا گروهی که بازی رو ساخته و امثال اینها برای قرار دادن بازی در بخش برگزیده های هر بخش اهمیت میدن.

بعد از اینکه یک بازی در این بخش قرار گرفت، معمولا خودشون با بررسی های بیشتر و ظرفیتی که بازی یا برنامه داشته باشه، اون اپلیکیشن رو به صفحه ی اول میارن.

نمونه ای از ایمیل هایی که بازار برای ایراد گرفتن از موارد بالا فرستاده برای یکی از دوستان و همچنین خودم رو، براتون اینجا میذارم:

شماره یک:
سلام
بستهٔ به‌روزرسانی برنامهٔ شما بازبینی شد. مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه می‌آید. می‌توانید با توجه به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنل‌تان بارگذاری نمایید.

- پیش‌تر نیز خدمت شما عنوان شد. آیکون برنامه‌ها در بازار، باید با آیکونی که پس از نصب برنامه روی دستگاه نمایش داده می‎شود، مشابه باشد تا موجب سردرگمی نشود.

شماره دو:
همکار عزیز، از همراهی شما سپاس‌گزاریم. ایراد‌های ذکر شده در نامه‌های پیشین همچنان در بازی شما پاپرجاست. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، مادامی‌که موارد یادشده اصلاح نگردد، امکان پروموت آن وجود نخواهد داشت.

شماره سه:
همکار عزیز، از همراهی شما سپاس‌گزاریم. متاسفانه بندهای زیر در بازی «........» رعایت نشده است. همان‌طور که در معیارهای انتخاب برنامه‌ها و بازی‌های برگزیده کافه‌بازار اشاره شده است، به منظور قرارگیری در لیست‌های برگزیده‌ی کافه‌بازار نیاز است تا تمام بندهای ذکر شده در معیارهای برگزیده رعایت شوند:

گرافیک و رابط کاربری:
۱- در طراحی رابط کاربری، توجه به اصول طراحی و ریزه‌کاری‌های آن، زیبایی‌شناسی و یکپارچگی بصری ضروری است.

عملکرد و خدمات موثر:
۱- کاربر باید بتواند به راحتی و بدون سردرگمی با بازی کار کند و دسترسی آسان به ویژگی‌های کلیدی آن داشته باشد.

با تقدیم احترام،
مهران
تیم ارتباط با توسعه‌دهندگان

ایمیل قرارگیری بازی در بخش برگزیده ها:
همکار عزیز، برنامه‌ی «..................»، جهت نمایش در لیست «تازه‌های برگزیده» دسته اکشن انتخاب شده است. توجه داشته باشید که برنامه‌های منتخب به مرور زمان در لیست‌ مورد‌نظر نمایش داده خواهند شد. پیشاپیش از شکیبایی شما سپاس‌گزاریم.

با آرزوی شادکامی و موفقیت،
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، MohammadHadi ، mahdi.p ، arian ، petrox ، ᔕinaᗪehghani
این محیط بازی دریا نوردان است :

[تصویر:  Sailors_p1_416465.png]

دوستان اگر کسی نظری برای بهتر شدن گرافیک آن دارد اعلام نماید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mahdi.p
(1398/10/10، 04:17 عصر)oak نوشته است: این محیط بازی دریا نوردان است :

از نظر من بسیار زیبا هست ؛ البته این نظر شخصی من هست .
منو یاد یکی از بازی های مورد علاقه ام میندازه به نام دزدان دریایی ی چیزی که الان یادم نمیاد  24
ی زمانی خیلی بازی میکردم ولی خیلی دوست دارم ی چیزی توی همون مایه هارو توی گوشی هم تجربه کنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
اولا ایا گرافیک بازی اماده هستش ؟
دوما به نظرم فونتش جالب نیست
سوما موفق باشید

(1398/10/10، 04:28 عصر)hesam3 نوشته است:

منو یاد یکی از بازی های مورد علاقه ام میندازه به نام دزدان دریایی ی چیزی که الان یادم نمیاد  24
ی زمانی خیلی بازی میکردم ولی خیلی دوست دارم ی چیزی توی همون مایه هارو توی گوشی هم تجربه کنم .

این بازی که ایشون داره میسازه فک کنم کپی از روی یک بازی ایزومتریک به این شکل هست که بتونن به طور عالی درستش کنن حرف نداره
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak
(1398/10/10، 04:32 عصر)kiarash نوشته است: اولا ایا گرافیک بازی اماده هستش ؟
دوما به نظرم فونتش جالب نیست
سوما موفق باشید

(1398/10/10، 04:28 عصر)hesam3 نوشته است:

این بازی که ایشون داره میسازه فک کنم کپی از روی یک بازی ایزومتریک به این شکل هست که بتونن به طور عالی درستش کنن حرف نداره

نمیشه اسم اون بازیه رو بگید ؟؟؟
من کپی کردم ولی نه اونجوری
سعی کردم از روی Assasians creed IV : Black Flag (بازی محبوبم) و Assassians Creed Pirets کپی کنم و اینجوری درش بیارم
خییلی از المان های بازیم این کلی است
مثلا هم توی Pirets و هم توی Black Flag مساله مواد غذایی چیز مهمیه که ما هم اینجا داریم
و یا مثلا توی Black Flag توی جزیره های خاصی مثل KingStone و Havana و Nassu می شه رفت و چیزی خرید که توی این بازی هم دقیقا اینشکلیه ...

شما چه فونتی رو پیشنهاد می دهید ؟؟
من اولش از فونت لاله زار استفاده کردم ولی چون عدداش انگلیسه از این فون استفاده کردم
اینا اسپرایت فونته
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اسم  بازی رو یادم نیست ولی دیگه پیاده نمیشدن.

فونت خاصی مد نظرم نیست ولی این هم مناسب نیست به نظرم
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
جالب شده ولی بنظرم مستقیما از همین گرافیک های آماده استفاده نکنید و یکم تغییرات توش بدید.
اون بازی ایزومتریک هم من دقیق نمیدونم کدوم رو میگن دوستان ولی نزدیک ترین چیزی که به ذهنم میرسه این بازیه :
https://play.google.com/store/apps/detai...okdo&hl=en
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei
سوال شما در مورد شرایط قرارگیری در صفحه اول مارکت ها بود، کاش این موضوع رو برای همین قضیه نگه میداشتید و برای گرافیک بازی تون، یه تاپیک جدا میزدین تا این مطلب در همین رابطه اسم موضوع جلو بره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، mahdi.p
(1398/10/10، 05:18 عصر)mhp نوشته است: سلام.
جالب شده ولی بنظرم مستقیما از همین گرافیک های آماده استفاده نکنید و یکم تغییرات توش بدید.
اون بازی ایزومتریک هم من دقیق نمیدونم کدوم رو میگن دوستان ولی نزدیک ترین چیزی که به ذهنم میرسه این بازیه :
https://play.google.com/store/apps/detai...okdo&hl=en

نه نه خییلی تغییرات توشون دادم
مثلا غیر از اون نژاد هایی که خود کنی براش در نظر گرفته بود خودم هم یه سری چرت و پرت دیگه بهش اضافه کردم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,138 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y