1398/10/27، 08:23 صبح
سلام دوستان
من میخوام تو هاستم چندتا ویدیو اپلود کنم
میخوام ترتیب نمایش اونها از اخرین ویدیو هایی که اپلود شده باشه
یعنی اگه من اول ویدیو ایکس رو اپلود کردم بعد ویدیو وای رو اپلود کردم
کاربر وقتی وارد کانس شد اول ویدیو وای رو نشون بده بعد کاربر یه دکمه بزنه بره ویدیو ایکس رو نشون بده
کلهم یعنی این که هر وقت برنامرو باز کرد ویدیو جدیدی ک تو هاست اپلود شدرو نشون بده
اونی هم که دیده شد دیگه نمایش نده
یعنی من ۱۰۰ تا فیلم اپلود کردم وقتی وارد برنامه شد فیلم ۱۰۰ رو دید زد رفته بعدی که ۹۹ باشه بعد زد رفت بعدی که ۹۸ باشه اومد بیرون از برنامه من مثلا تو اون مدت که کاربر رفته بیرون ویدیو ۱۰۱ رو تو هاست اپلود میکنم وقتی کاربر وارد برنامه شد ویدیو ۱۰۱ رو ببینه بعد زد بعدی ویدیو ۹۷ ببینه دیگه ۱۰۰ ۹۹ ۹۸ رو قبلا دیده نشون نده بهش
فوق مهم برام ممنون میشم جواب بدین
عکس و سورس که بینهایت استقبال میکنم
من میخوام تو هاستم چندتا ویدیو اپلود کنم
میخوام ترتیب نمایش اونها از اخرین ویدیو هایی که اپلود شده باشه
یعنی اگه من اول ویدیو ایکس رو اپلود کردم بعد ویدیو وای رو اپلود کردم
کاربر وقتی وارد کانس شد اول ویدیو وای رو نشون بده بعد کاربر یه دکمه بزنه بره ویدیو ایکس رو نشون بده
کلهم یعنی این که هر وقت برنامرو باز کرد ویدیو جدیدی ک تو هاست اپلود شدرو نشون بده
اونی هم که دیده شد دیگه نمایش نده
یعنی من ۱۰۰ تا فیلم اپلود کردم وقتی وارد برنامه شد فیلم ۱۰۰ رو دید زد رفته بعدی که ۹۹ باشه بعد زد رفت بعدی که ۹۸ باشه اومد بیرون از برنامه من مثلا تو اون مدت که کاربر رفته بیرون ویدیو ۱۰۱ رو تو هاست اپلود میکنم وقتی کاربر وارد برنامه شد ویدیو ۱۰۱ رو ببینه بعد زد بعدی ویدیو ۹۷ ببینه دیگه ۱۰۰ ۹۹ ۹۸ رو قبلا دیده نشون نده بهش
فوق مهم برام ممنون میشم جواب بدین
عکس و سورس که بینهایت استقبال میکنم