مشکلات معمول بازی کلماتی
(1398/11/10، 08:50 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1398/11/10، 07:51 عصر)M.gh نوشته است: یک سوال ( مبتدی ) :
برای فراخوانی فایل TEXT باید یک دونه پلاگین Ajax وارد کنیم ، یا برای هر مرحله یک پلاگین Ajax ( چون می ترسم last Data ها باهم قاطی بشن  4 )

میخوای تکستی که داخل پروژه هست رو با ajax فراخوانی کنی؟
چه کاریه میتونی مقدار یک متغیر رو به مقدار تکست مورد نظر تغییر بدی.......

شما سورسو نگاه کن  4

عه  !
الان آخرین سورس رو اومدم تست (preview) کنم 
توی کشیدن انگشت یه باگ داره
بعضی موقع ها دو بار میره روی یک حرف !
  پاسخ

سپاس شده توسط: ممد
در واقع درستش اینه که شما جواب کلمات تمام مراحل رو تو یه تکست داشته باشی و بعد با آجاکس تکست رو فراخوانی کنی و با توجه به مرحله متغیرهارو تغییر بدی. این ساختاری که ما تو پروژه استفاده میکنیم برای اینه که نخوایم برای صد تا مرحله 100 تا لیوت جدا بسایم. با یه لیوت میتونیم مراحل مختلفی داشته باشیم.

اون کشیدن انگشت هم والا من نساختم خود محمد 82 باید جواب بده  4  
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/10، 09:01 عصر)mhp نوشته است: اون کشیدن انگشت هم والا من نساختم خود محمد 82 باید جواب بده  4  

خب آقای محمد 82 جواب بده  4  2 

(1398/11/10، 09:01 عصر)mhp نوشته است: در واقع درستش اینه که شما جواب کلمات تمام مراحل رو تو یه تکست داشته باشی و بعد با آجاکس تکست رو فراخوانی کنی و با توجه به مرحله متغیرهارو تغییر بدی. این ساختاری که ما تو پروژه استفاده میکنیم برای اینه که نخوایم برای صد تا مرحله 100 تا لیوت جدا بسایم. با یه لیوت میتونیم مراحل مختلفی داشته باشیم.

اشکالیب داره برای هر مرحله یک فایل txt جدا درست کنیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7 ، ممد
شدنش که میشه ولی اونجوری کارمون رو سخت میکنیم.
چون برای فراخوانی فایل رو باید انتخاب کنی و این یعنی اگه ما 200 مرحله داشته باشیم باید 200 تا شرط بزاریم که اگه مرحله فلان بودیم فلان فایل فراخوانی شه و ... 
در حالی که هدف ما اینه تا حد امکان ایونت های کمتری داشته باشیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7
چه باگی ؟؟؟ دوبار نمیشه رو حرفی تاچ کرد !
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Morj7
چرا هست ، بعضی اوقات روی یک حرف دوبار میره !
  پاسخ

اقا دمت گرم واسه این سورست . فقط دوتا سوال . چرا جای اینکه متغیر بزاری و بگی h=د بود ، مثلا همون مقداری که تو h نوشتی (tokenat...) رو نمیگی اگه مساوی =د بود ؟؟؟ این مشکلی پیش میاره ؟؟؟
و اینکه اونجا که گفتید pick instance 0 خب وقتی مثلا کادر های با iid 0.1.2 پره ، میاد کادر 3 رو پر میکنه . درسته ؟؟؟
خب طبق شرط بالا که گفتید اون 0 رو پیک کن چطوریه که تناقض ایجاد نمیشه ؟؟؟ 
سورس کاملا درسته فقط این دوتا سوال واسم پیش اومده بود . ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7
ایول اقا کاش یه سورس نهایی میزاشتین 
توش توضیحات هم مینوشتین که بدونیم چیکار کردین 
من که خیلی راضی بودم
کلمات رو از اژاکس فراخوانی میکنه ؟؟؟
من کجا میتونم کلمات عوض کنم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
کلمات رو میتونی از فایل txt که در پوشه files وجود داره عوض کنی ( به فاصله ها و خط فاصله ها دست نزن ) اینم سورس کامل که آقای mhp ساختند .
  پاسخ

(1398/11/11، 01:17 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا دمت گرم واسه این سورست . فقط دوتا سوال . چرا جای اینکه متغیر بزاری و بگی h=د بود ، مثلا همون مقداری که تو h نوشتی (tokenat...) رو نمیگی اگه مساوی =د بود ؟؟؟ این مشکلی پیش میاره ؟؟؟
و اینکه اونجا که گفتید pick instance 0 خب وقتی مثلا کادر های با iid 0.1.2 پره ، میاد کادر 3 رو پر میکنه . درسته ؟؟؟
خب طبق شرط بالا که گفتید اون 0 رو پیک کن چطوریه که تناقض ایجاد نمیشه ؟؟؟ 
سورس کاملا درسته فقط این دوتا سوال واسم پیش اومده بود . ممنون

فقط تو همون ایونت هاس که ما به تک تک حروف دسترسی داریم. تو ایونت تاچ راهنما هیچکدوم از متغیرها مقدارشون جوری نیست که بتونن به من کمک کنن. میشه دوباره همون کارهارو تکرار کرد و با tokenat فراخوانی کرد ولی چه کاریه وقتی با یه متغیر حل میشه ؟

گفتیم از بین کادرهایی که فریمشون صفره، اولین کادر رو پیک کن. اینجا دیگه iid محدود میشه به کادرهایی که فریمشون صفره نه همه ی کادرها.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7 ، محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: