قرار دادن ویدئو در کنستراکت2
Video 
سلام. من یه ویدئو رو با فرمت های mp4 و webm (با ogv هم امتحان کردم) تو کنستراکت ایمپورت میکنم و اسمشون رو تو properties ویدئو قرار میدم (layout size: 500*900) بعد با xdk خروجی میگیرم و نرم افزار رو تو گوشیم (LG G pro) نصب میکنم ولی وقتی نرم افزار رو تو گوشیم باز میکنم و اون ویدئو رو play میکنم, ویدئو فقط صدا داره و کلا تصویر نداره.(برای کانورت ویدئو نرم افزارهای مختلف رو امتحان کردم ولی فایده نداشت)

این مشکل رو حتی تو خود سایت scirra هم مطرح کردم ولی اونا هم جوابی نداشتن

این مشکل اونقدر برام مهمه که اگه کسی بتونه حلش کنه حاضرم حتی بهش مژدگونی بدم!!!

منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از چه پلاگینی استفاده می کنید و فرمت دیکد شده ویدیو چیست نه نوع فایل. یادتان باشد کانسراکت چیزایی رامی تواند پخش کند که دستگاه مثل اندروید بتواند آنرا بخواند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/5/31، 03:42 عصر)mehrdad.ch نوشته است: از چه پلاگینی استفاده می کنید و فرمت دیکد شده ویدیو چیست نه نوع فایل. یادتان باشد کانسراکت چیزایی رامی تواند پخش کند که دستگاه مثل اندروید بتواند آنرا بخواند

ویدئو رو با xilisoftvideo convert کانورت میکنم (اگه منظورتون از پلاگین همینه) فرمت دیکودش هم H.264 هست.
وقتی تو خود کنستراکت preview میزنم مشکلی نداره حتی تو emulate نرم افزار xdk هم درست play میشه
ولی تو گوشی تصویر نداره

یک ماه دارم نرم افزاره رو مینویسم سر همین ویدئو گذاشتن حیرون شدم!!
اگه کسی بتونه این مشکل رو حل کنه حاضرم جلوش تعظیم کنم!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر اشتباه نکرده باشم شما از پلاگین ویدیو خود کانسراکت اسفاده کرده اید . باید آنرا در یک جای آپلود کنید سپس ادرس آن را در فیلدهای مربوطه قرار دهید.
شما با گوشی دیگری تست کردی . ممکن است مشکل هم از گوشی باشد.
  پاسخ

آره منم تست کردم و ویدیو را در خوده XDK و گوشی نشون نداد ولی فکر کنم بشه با این پلاگین انجام داد به این صورت که فیلم را با HTml خروجی بگیری و اونا در پلاگین بزاری شاید بشه تست کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خروجی کراس والک گرفته شود و تست شود. فرمت باید دقیقا چیزی گفته باشد چون ما 100 جور تبدیل mp4 داریم. وممکن است از ورژن قدیمی (کانسراکت - XDK) استفاده کردید.
  پاسخ

(1394/5/31، 03:59 عصر)mehrdad.ch نوشته است: اگر اشتباه نکرده باشم شما از پلاگین ویدیو خود کانسراکت اسفاده کرده اید . باید آنرا در یک جای آپلود کنید سپس ادرس آن را در فیلدهای مربوطه قرار دهید.
شما با گوشی دیگری تست کردی . ممکن است مشکل هم از گوشی باشد.

میشه بیشتر توضیح بدید........یعنی وقتی ویدئو میخواد تو گوشی play بشه یجورایی دانلود میشه؟!

نه داداش با گوشی huawei هم امتحان کردم نشد!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه دیگه قرار نیست دانلود کنه چون شما ویدیو را خروجی وب میگیرن و پلاگین هم کاربردش خواندن و باز کردن HTML است و شما باید به جای لینک www ,لینک خروجی خود را بدین.
من برای آپارات را تست کردم و بصورت آنلاین فیلم را نشون داده ولی آفلاین تست نکردم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منظورم همین بود که آقای wowxpria گفتند. فکر می کنم شما پلاگینی می خواهید که چند فایل ویدیویی را در داخل کانسراکت بخواند آن هم آفلاین. چون پلاگین خود کانسراکت آنلاین هست.

اگر هم خود پلاگین یا پلاگین دیگری قابلیت آفلاین داشته باشه. بایستی فیلم خود را داخل پوشه files ایمپورت کنید
  پاسخ

(1394/5/31، 04:08 عصر)mehrdad.ch نوشته است: خروجی کراس والک  گرفته شود و تست شود. فرمت باید دقیقا چیزی گفته باشد چون ما 100 جور تبدیل mp4 داریم. وممکن است از ورژن قدیمی (کانسراکت - XDK) استفاده کردید.

من فرمت های مختلف mp4 رو امتحان کردم.نشد
خروجی هم همون کراس والکه
کنستراکت 2 نسخه 178
intel xdk نسخه 1536 (آخرین نسخش نیست!)

(1394/5/31، 04:15 عصر)mehrdad.ch نوشته است: منظورم همین بود که آقای wowxpria گفتند. فکر می کنم شما پلاگینی می خواهید که چند فایل ویدیویی را در داخل کانسراکت بخواند آن هم آفلاین. چون پلاگین خود کانسراکت آنلاین هست.

اگر هم خود پلاگین یا پلاگین دیگری قابلیت آفلاین داشته باشه. بایستی فیلم خود را داخل پوشه files ایمپورت کنید

فکر کنم مشکل من همینه
آقا این پلاگین رو از کجا پیدا کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: