سیو و لود کردن
 من سه تا لایوت دارم به اسم (خانه ، بازی ، فروشگاه )
وقتی میرم تو فروشگاه و یه تغییری رو ایجاد میکنم مثلا یه وسیله ای میخرم و از پولم کم میشه بعد میرم تو بازی و اون وسیله ای که خریدم برام میاد ولی وقتی دوباره برمیگردم تو فروشگاه میبینم که لایوت از اول راه اندازی شده یعنی انگار من اون وسیله رو نخریدم ولی پولم چون یه گلوبال هست کم شده. باید چیکار کنم؟
باید از سیو و لود استفاده کنم؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/22، 03:42 عصر)چغک خان نوشته است:  من سه تا لایوت دارم به اسم (خانه ، بازی ، فروشگاه )
وقتی میرم تو فروشگاه و یه تغییری رو ایجاد میکنم مثلا یه وسیله ای میخرم و از پولم کم میشه بعد میرم تو بازی و اون وسیله ای که خریدم برام میاد ولی وقتی دوباره برمیگردم تو فروشگاه میبینم که لایوت از اول راه اندازی شده یعنی انگار من اون وسیله رو نخریدم ولی پولم چون یه گلوبال هست کم شده. باید چیکار کنم؟

درود بر شما؛
ماهیت متغیرها به شکلیه که فقط در حین اجرای برنامه مقادیر توشون ذخیره میشه و برای اینکه بعد از بسته شدن یا اتمام برنامه هم مقادیرشون رو داشته باشی باید از سیو و لود استفاده کنی که آموزشش توی آموزش های ابتدایی موجوده و با یک سرچ ساده به دست میاد.
موفق باشید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این اموزش را نگاه کنید. ژوئن 1394 بایگانی | مرجع تخصّصی کانستراکت ۲
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/22، 03:46 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/2/22، 03:42 عصر)چغک خان نوشته است:  من سه تا لایوت دارم به اسم (خانه ، بازی ، فروشگاه )

درود بر شما؛
ماهیت متغیرها به شکلیه که فقط در حین اجرای برنامه مقادیر توشون ذخیره میشه و برای اینکه بعد از بسته شدن یا اتمام برنامه هم مقادیرشون رو داشته باشی باید از سیو و لود استفاده کنی که آموزشش توی آموزش های ابتدایی موجوده و با یک سرچ ساده به دست میاد.
موفق باشید.

ببخشید ها ولی شما منظورمو نفهمیدید. من از بازی خارج نمیشم فقط از یک لایوت به یک لایوت دیگه میرم ولی وقتی برمیگردم به همون لایوت اول میبینم تو اون لایوت هر کاری کردم برگشته به اول.
من بلد نیستم سورس بفرستم. اگه میتوتستم براتون میفرستادم تا ببینید چه اتفاقی میوفته

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/25، 04:13 عصر)چغک خان نوشته است:
(1399/2/22، 03:46 عصر)Master Badfar نوشته است:

درود بر شما؛
موفق باشید.

ببخشید ها ولی شما منظورمو نفهمیدید. من از بازی خارج نمیشم فقط از یک لایوت به یک لایوت دیگه میرم ولی وقتی برمیگردم به همون لایوت اول میبینم تو اون لایوت هر کاری کردم برگشته به اول.
من بلد نیستم سورس بفرستم. اگه میتوتستم براتون میفرستادم تا ببینید چه اتفاقی میوفته

احتمالاً شما از متغیر لوکال یا اینستنس در اون لایوت استفاده کردین.
باید از گلوبال استفاده کنین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متغیر لوکال یا اینستنس از این لایه ب اون لایه مقادیرشون تغییر نمیکنه
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

شما ی نگاهی ب اکشن هایی بندازید ک در اول کار لیوت گذاشتید (on start of layout) ب احتمال شاید اونجا اکشن رو ب صورت مناسب تعریف نکردید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احتمالا شما گفتی وقتی خرید مثلا علامت تیک ثبت بشه ، اما شما باید یه متغیری ، ارایه ای چیزی بزاری که خرید شده هارو توش بزنی و بعد بگی در آغاز لیوت درصورتیکه مثلا عکس 3 خریداری شده بود ، علامت تیک بره کنارش . شما درواقع خریدت انجام میشه اما نگفتی در اغاز لیوت اگه خریده بودم چی بشه ! این رو هم باید تعریف کنید . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 357 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,640 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 457 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 396 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,401 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: