تأمین امنیت برنامه و بازی های افلاین و انلاین
باشه ، ممنون از راهنمایی ولی به سوالاتی هم که میپرسم اگه میشه جواب بدید . الان hostname کجاست ؟ من نمیبینمش 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان نیاز دارم . من به پشتیبانی سایت پیام دادم و گفت فایروال و ... رو سرورهای ما نصبه و مشکل از امنیت کد های شماست . حالا من میخواستم ببینم چطور باید کدهارو ایمن کرد . من یک سری پارامتر هارو در php.ini خاموش کردم که خونده بودم امنیت رو بالا میبره اما کدهارو چطور ایمن کنم ؟ 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/3/27، 03:03 عصر)محمد 82 نوشته است: دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان نیاز دارم . من به پشتیبانی سایت پیام دادم و گفت فایروال و ... رو سرورهای ما نصبه و مشکل از امنیت کد های شماست . حالا من میخواستم ببینم چطور باید کدهارو ایمن کرد . من یک سری پارامتر هارو در php.ini خاموش کردم که خونده بودم امنیت رو بالا میبره اما کدهارو چطور ایمن کنم ؟ 
دوست عزیز شما تا کدنویسی سمت سرور ندونین یا حداقل با مباحث پایه آشنا نباشین نمیتونین اقدام به ایمن کردن کدهاتون کنین. 
چون گفتید دیتابیستون دچار مشکل شده بود راه های کلی برای جلوگیری از این مسئله رو کمی قبلتر گفتم و تاپیک های زیادی هم راجع بهش زده شده تا به حال.
لطفاً و لطفاً کامل و درست سرچ کنین و مطالب رو کامل مطالعه کنین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون اما من الان نیاز دارم . الان منابعم در خطره . تا کی برم سمت سرور یاد بگیرم ؟ حداقل این مباحث پایه رو که میگید لینکش رو بدید ببینم چیه . چون نمیدونم چی باید سرچ کنم . ببینید من مثلا یه چیزایی میخوام مثل چیزایی که تو اینترنت هست . مثلا نوشته برای ایمن کردن هاست برید تو php.ini کد فلان رو که مربوط به عدم نمایش نسخه php هست وارد کنید یا مثلا کد عدم توان اپلود رو وارد کنید . اینارو دیدم و اجرا کردم . یه چیزایی مثل این میخوام . مگه من واسه تغییرات بالا php بلد بودم ؟ فقط میخوام درحدی باشه که بتونم ایمن سازی کنم چون واقعا الان وقتش رو ندارم که بخوام بشینم یاد بگیرم . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 357 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,636 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 456 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 395 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,379 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: