عمل نکردن درست اونت
سلام دوستان 
من اونت زیر رونوشتم اما درست عمل نمیکنه . خیلی خیلی عجله دارم و هرراهی هم میشد امتحان کردم اما نمیدونم چرا اونی که میخوام نمیشه . ببینید من میخوام در صورتیکه towerروی اون area بود و اون area فریمش 1 بود و tower فریمش 8 نبود ، اون متغیر داخلی برج بشه ture .اما وقتی یدونه ture میشه بقیه هم بااینکه روی این area نیستن (روی area هایی با فریم های 0 هستن اما رو فریم 1 نیستن و من میخوام فقط وقتی فریم area 1 بود این اونت اجرا بشه) متغیرشون میره تو ture . چیکار باید بکنم که اونت فقط واسه برجی اجرا بشه که هم روی اون اسپرایت هست ، هم اسپرایته فریمش 1 هست و هم خودش 8 نیست .
اینم عکس اونت :

استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/15، 06:29 عصر)محمد 82' نوشته است: سلام دوستان 
من اونت زیر رونوشتم اما درست عمل نمیکنه . خیلی خیلی عجله دارم و هرراهی هم میشد امتحان کردم اما نمیدونم چرا اونی که میخوام نمیشه . ببینید من میخوام در صورتیکه towerروی اون area بود و اون area فریمش 1 بود و tower فریمش 8 نبود ، اون متغیر داخلی برج بشه ture .اما وقتی یدونه ture میشه بقیه هم بااینکه روی این area نیستن (روی area هایی با فریم های 0 هستن اما رو فریم 1 نیستن و من میخوام فقط وقتی فریم area 1 بود این اونت اجرا بشه) متغیرشون میره تو ture . چیکار باید بکنم که اونت فقط واسه برجی اجرا بشه که هم روی اون اسپرایت هست ، هم اسپرایته فریمش 1 هست و هم خودش 8 نیست .
اینم عکس اونت :

متغیر سراسری درست کنید و بگید اگه اون اسپرایتarea فریمش روی یک بود و اسپریات تاور فریمش 8 نبود متغیر بره روی 1 و اگه متغیر روی یک رفت اتفاقی که میخواین بیفته شاید این راه جواب بده

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
فک نکنم اینطوری بشه . امتحان کنید
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا مشکل همینه . نمیشه مخالفشو گفت . چون هر تاور روی یه area هست اما فریمش صفره . الان برای مخالف باید بگم : هروقت تاور روی area یی که فریمش 1 هست نبود . این رو چطوری باید بگم ؟
اگه شرط اول و دوم رو منفی کنم اینی که میخوام نمیشه.

استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه با else نمیشه .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/15، 09:33 عصر)محمد 82' نوشته است: نه با else نمیشه .

یه متغیر درست کن بهش بگو اگه تاور روی آریا بود و آریا فریمش یک نبود متغیر برابر بشه با 1 بعد اگه متغیر برابر شد با یک  همونطور که ژنرال شرمن گفتن false رو تعریف کن

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
کار به ظاهر ساده اما خیلی پیچیده ایه . خودم نمیتونم توضیحش بدم . حالا فعلا این قسمتو که وقت بیشتری میخواست و الان ندارم گذاشتم واسه یه وقت دیگه . ممنون از دوستانی که کمک کردن ، اگه دوباره رفتم سرش همین تاپیک رو میارم بالا. 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از من به تو نصیحت از مشکلات رد نشو
من ۴ تا پروژه ام بخاطر همین شکست خورد 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه رد نمیشم ، فعلا رو یه قسمت دیگه تمرکز کردم که مهم تره ، دوباره برمیگردم چند روز دیگه .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 357 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,640 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 456 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 396 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,399 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: