درآمد در ادپلی ؟!
(1394/6/7، 01:44 عصر)Tartilla نوشته است: منتشر شده ...
بازی توپ از همین آقای wowxpria .
درآمدشون هم اگر اشتباه نکنم خوب بود ولی انتظار نداشته باشید یه درامد ثابت باشه. 
ولی هر چی باشه از تبلیغات عدد بهتره.

از آقای wowxpria  عزیز میخوام که تشریف بیارن به این تاپیک و درآمدشون رو در صورت امکان اعلام کنند،و با توجه به اینکه ایشون بازیشون در کافه بازار +200 و در ایران اپس +600 بار دانلود شده،به نظرم درآمد آنچنانی نداشتند،هدف باید نصب بالای 20 هزار تا باشه عزیزان،مثلا همین دوستمون که بازی جدال با شیاطین رو ارائه داد و کاملا هم رایگان بود اگر کمی صبر میکرد تا ادپلی منتشر بشه،میتونست به درآمد میلیونی خوبی دست پیدا کنه...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1394/6/7، 04:42 عصر)Americanboy نوشته است:
(1394/6/7، 01:44 عصر)Tartilla نوشته است: منتشر شده ...
بازی توپ از همین آقای wowxpria .
درآمدشون هم اگر اشتباه نکنم خوب بود ولی انتظار نداشته باشید یه درامد ثابت باشه. 
ولی هر چی باشه از تبلیغات عدد بهتره.

از آقای wowxpria  عزیز میخوام که تشریف بیارن به این تاپیک و درآمدشون رو در صورت امکان اعلام کنند،و با توجه به اینکه ایشون بازیشون در کافه بازار +200 و در ایران اپس +600 بار دانلود شده،به نظرم درآمد آنچنانی نداشتند،هدف باید نصب بالای 20 هزار تا باشه عزیزان،مثلا همین دوستمون که بازی جدال با شیاطین رو ارائه داد و کاملا هم رایگان بود اگر کمی صبر میکرد تا ادپلی منتشر بشه،میتونست به درآمد میلیونی خوبی دست پیدا کنه...

به نظرم کاملا حرفتون درسته. کاش کمی صبر میکرد.(البته یادم نیست که خبر از انتشار داشته یا نه؟)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خبر داشتن . میخواستن هم یه جورایی ازش استفاده کنند ...
ولی خب ... ی بازی ادونچر زیاد به تبلیغات نمیخوره .
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان وقتش که یه چیزی بگم;
بازی توپ تونست در هفته های اول آمار بازدید خوبی داشته باشه اما مشکل بازی توپ بنظر من این بود که حجمش نسبت به بازی های هم رده کمی زیاد بود و من دلیل شکست خودم را تو اون پروژه همین میدونم و متاسفانه کاریش نمیشد کرد اما در مورد آمار بازید و درآمد: 

نمایش در کمتر از یک ماه : 1900+
نصب:5
درآمد فقط از یک بازی: 50هزار تومان

اما در مورد ادپلی:
خیلی راحت میشه پول درآورد فقط باید یک ایده مناسب داشته باشی و از تبلیغات در جای مناسب استفاده کنی کنار خرید درون برنامه اون وقت می تونی روی تبلیغات حساب کنی.

بازی توپ اگر حجم خوده سورس را داشت 2مگ. من مطما بودم موفقیت بالای +20 هزار تا را داشت ولی افسوس که خروجی ها نا امید کننده هستند و تا روزی که خروجی مناسب بیاد باید سوخت و ساخت.

پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، Vizmark# ، shazde
بهترین خروجی که اکنون با کانسراکت گرفت کراس والک اشتراکی است. تنها عیب آن (بخصوص ایران)
کاربران بایستی کتابخانه را نصب کنند.سرعت اجرایی نسبت به پارسال دوبرابر شده ولی بازهم نسبت به گیم میکر خیلی کند است.
کتابخانه اشتراکی خیلی مزایا دارد اما بدلیل کاربران ایرانی اطلاع ندارند کار رو سخت می کند.

بازی بعدی من رایگان ترکیبی از درون پرداختی و تبلیغ ویدیویی اگر هم بشه تبلیغ عددی.
از هر لحاظ عالی . من با خروجی کراس والک اشتراکی می گیرم . امیدوارم کاربران زیادی را به سمت خودم بکشم. نسخه بتا در مرحله آخر .پس از تکمیل می خواه انتشار بدهم و هر هفته یا هر ماه قسمت هایی جدیدی به آن بیافزایم.
امیدوارم برنامه و بازی های زیادی با این روش ساخته شود .

1- حجم واقعی
2- سرعت اجرایی بالا
3- بروز رسانی کتابخانه
4- مجزا شدن برنامه و هسته
5- بروز رسانی برنامه بدون حجم اضافی
6- پشتیبانی از همه پردازنده های ARM,X*^
7- هماهنگی و پشتیبانی از تمام قابلیت های کانسراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79 ، keyhan
(1394/6/7، 09:09 عصر)wowxpria نوشته است: دوستان وقتش که یه چیزی بگم;
بازی توپ تونست در هفته های اول آمار بازدید خوبی داشته باشه اما مشکل بازی توپ بنظر من این بود که حجمش نسبت به بازی های هم رده کمی زیاد بود و من دلیل شکست خودم را تو اون پروژه همین میدونم و متاسفانه کاریش نمیشد کرد اما در مورد آمار بازید و درآمد: 

نمایش در کمتر از یک ماه : 1900+
نصب:5
درآمد فقط از یک بازی: 50هزار تومان

اما در مورد ادپلی:
خیلی راحت میشه پول درآورد فقط باید یک ایده مناسب داشته باشی و از تبلیغات در جای مناسب استفاده کنی کنار خرید درون برنامه اون وقت می تونی روی تبلیغات حساب کنی.

بازی توپ اگر حجم خوده سورس را داشت 2مگ. من مطما بودم موفقیت بالای +20 هزار تا را داشت ولی افسوس که خروجی ها نا امید کننده هستند و تا روزی که خروجی مناسب بیاد باید سوخت و ساخت.

ممنونم از شما دوست عزیز که زحمت کشیدین و اینجا اعلام کردید میزان درآمد خودتون رو
این مقدار درآمد با این آمار دانلود پایین واقعا عالیه،به نظر من اگر بازی آمار دانلودش بالا باشه درآمد خوبی میتونه داشته باشه،واقعا بهتون تبریک میگم که به عنوان اولین نفر تونستید به این درآمد عالی برسید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: