موضوعها: 28
مکان: مشهد
سپاسها: 745
523 سپاس گرفتهشده در 287 ارسال
توی اینترنت و توی همین انجمن فکر کنم چیز هایی در مورد رفع ارور گوگل توضیح داده ، زیاد مطمئن نیستم.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
سپاس شده توسط:
موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
شاید کی استورتون مشکل داره . با چی کی استور میسازین؟
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام
بهترین مارکت فقط مایکته .
به نظرمن :
1-رابط کاربری (پنل توسعه دهندگی) زیبا تری نسبت به بازار داره (اما نصب فعال نداره که خوب نیست و البته اینم روشی داره . بازی که در مایکت قرار دادید در پنل بازار فقط اپلود کنید ، نصب فعال رو نشون میده)
2- سالیانه پول نمیگیره .
3-گیرهای الکی نمیده و به دولوپر متمایل تره (یعنی یکم حمایت میکنه ازش ، درادامه حمایتش رو میگم).
من خودم در هر دو بازی گذاشتم ، در مورد بازی دربند؛1357 ، وقتی واسه بازار فرستادم گفت رده بندی سنی میخواد که خب گرفتنش زمان زیاد میگیره و بیخیال شدم ، اما وقتی واسه مایکت فرستادم راحت قبول کرد . خیلی از بازیام تو بازار ایرادای الکی ازش گرفته شد . مثلا بازی شهرزاد رو اول واسه بازار فرستادم که گفت باید از سازندگان اثر مجوز بگیرید که منم رفتم دنبالشو با مجری طرح و رابط های سریال حرف زدم ، ایمیل دادم ... اما جواب درست نگرفتم ، اما واسه مایکت فرستادم و به سرعت تایید شد و دانلود بالایی هم گرفت . همین بازی atom هم تو مایکت یه تعداد دانلود داره اما تو بازار تاحالا 1 نفر هم دانلودش نکرده (دانلود کل رو میگم) .
باتوجه به تجربه ای که دارم مایکت حیلی بهتره . وقتی واسه بازار تیکت میزنی بازی رو بیار صفحه اول هزارتا ایراد میگیره ، اما مایکت ایراداش خوب و قابل تحمله . در بازی دربند؛1357 در مایکت رفت صفحه اول (برای مدتی) بعد هم رفت تو ماجراجویی حرفه ای ، اما تو بازار همونطور که گفتم حتی منتشر هم نشد .
به این دلایل بهترین مارکت ، بدون شک بدون شک مایکته ، فقط باید بیشتر دیده بشه و معروف . امیدوارم اگرم این اتفاق افتاد مثل بازار خودشو به پول نفروشه .
اینم بگم ، حس من به بازار اینه که همه کاراشو پولی میکنه (شاید غلط باشه حسم) اما شما ببینید استودیو های معروف چقدر سریع بازی هاشون میاد صفحه اول (اون بازی هاشونو میگم که هنوز به دانلود بالا و نظرات خوب نرسیده اما بازم میاد صفحه اول) . امیدوارم این حسم غلط باشه.
موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
دوستان من یه سوال بی ربط به موضوع تاپیک دارم . البته چون به مارکت ها ربط داره همچین بی ربط هم نیست سوالم.
یه جایی خوندم که مارکت ها دیگه از اپلیکیشن هایی که تبلیغات درون برنامه ای مثل ادموب و تپسل و... دارن رو تایید نمیکنن . درسته ؟؟