1399/7/27، 08:16 عصر
سلام. بعد از یه هفته تحقیق بلاخره فهمیدم که باید تو کدوم مارکت بازیمو انتشار بدم برای همین اومدم تا به شما هم توضیح بدم.
از هر کسی بپرسی میگن که کافه بازار بهترین جا هستش تا بازیت پیشرفت کنه و دانلود بیشتری داشته باشه.
ولی اشتباه میکنن!!
من رفتم و تمامی بازی های ایرانی که همزمان در دو مارکت قرار داده شده بودن رو بررسی کردم و به یک نتیجه رسیدم.
تعداد دانلود بازی ها در مایکت بیشتر از کافه بازاره!!
بله مثلا یکی از بازی های معروف ایرانی یعنی((آنسوی باران)) که پولی هم هست در بازار 200 دانلود ولی در مایکت 400.
فقط این نیست. حتی برنامه های ساده هم تو مایکت تعداد نصب بیشتری دارن.
مثال دیگه یکی از بازی های اعضای انجمن بود.
دانلود در بازار کمتر از 50
ولی در مایکت
3 هزار!!
از قوانین مسخره بازار هم که نگم. 40 تومن حق اشتراکت سالیانه- گیر دادن الکی-اگه خواستی پوستر برنامه ات بره اول صفحه باید بازیتو از مارکت های دیگه حذف کنی و...
در مقابل مایکت رایگانه-پشتیبانی سریع تری داره-بخش بازی های جدید داره که کمک میکنه دانلودت بیشتر شه و...
من اینو گفتم چون نمیخواستم الکی پولتون رو بدین به بازار در حالی که خیلی بی مصرفه!!
این نظر شخصی بود امیدوارم بازیتون رو به صفحه اول مایکت ببرین

از هر کسی بپرسی میگن که کافه بازار بهترین جا هستش تا بازیت پیشرفت کنه و دانلود بیشتری داشته باشه.
ولی اشتباه میکنن!!
من رفتم و تمامی بازی های ایرانی که همزمان در دو مارکت قرار داده شده بودن رو بررسی کردم و به یک نتیجه رسیدم.
تعداد دانلود بازی ها در مایکت بیشتر از کافه بازاره!!
بله مثلا یکی از بازی های معروف ایرانی یعنی((آنسوی باران)) که پولی هم هست در بازار 200 دانلود ولی در مایکت 400.
فقط این نیست. حتی برنامه های ساده هم تو مایکت تعداد نصب بیشتری دارن.
مثال دیگه یکی از بازی های اعضای انجمن بود.
دانلود در بازار کمتر از 50

ولی در مایکت

از قوانین مسخره بازار هم که نگم. 40 تومن حق اشتراکت سالیانه- گیر دادن الکی-اگه خواستی پوستر برنامه ات بره اول صفحه باید بازیتو از مارکت های دیگه حذف کنی و...
در مقابل مایکت رایگانه-پشتیبانی سریع تری داره-بخش بازی های جدید داره که کمک میکنه دانلودت بیشتر شه و...
من اینو گفتم چون نمیخواستم الکی پولتون رو بدین به بازار در حالی که خیلی بی مصرفه!!
این نظر شخصی بود امیدوارم بازیتون رو به صفحه اول مایکت ببرین