(1399/11/8، 08:42 عصر)big-man نوشته است: جواب سوال شما :گزینه 2 : نه
وقتی شما فقط به فکر پول باشید صبر کم میشود و انتظار نتایج بزرگ ز تلاش کم خواهید بود چون صبر برای تلاش بیشتر نمیکنید
من که انسان پر تلاشی نیستم بار ها به مشکل برخوردم ولی حلشون کردم و آنهایی که حل نکردم کلا پروژه ام را عوض کردم یا از راه دیگری ساختم
بازار ایران هم که نباید ازش انتظار داشت من که خودم هرجور شده بازیم را در گوگل پلی پخش میکنم
مسخره است کسی بخاطر یک مشکل دست از بازی سازی بردارد و دیگر اینکه بازی سازی نیازمند فکر کردن و نوآوری است و گرنه بخاطر اینکه ایده ای قابل ساخت به ذهنتان نرسد نا امید میشوید یا مثل بازی هایی که این روز ها در گوگل پلی زیاد است و همه از رو هم کپی شده و بی کیفیت هستند و برای درآمد ساخته شده اند میسازید
اینکه خیلی ها رفتن دلایل مختلفی از جمله نرسیدن به پول و نا امید شدن یا رسیدن به پول و اهدافشون و دیگر نیازی به انجمن نداشتند و زیاد تر شدن آموزش های بازی سازی در سایت های مختلف که افراد به سمت آموزش های دیگر میروند و دیگر کسانی که میخواهند وارد بازی سازی شوند با کانس وارد نمیشوند بخاطر تبلیغات همه اول سراغ متور های یونیتی و آریل و انجین های سه بعدی میروند و.... تازه کنستراکت 3 هم که همین 5 سال پیش اومده و بروز رسانی میشه و سایت و کنستراکت از آنجا که تبلیغ ندارد چگونه شناخته شود؟در بخش یونیتی هم که هرکس میاید توسط کاربران به سایت های دیگر راهنمایی میشود
پیامم چقدر طولانی شد 
سلام دوست عزیز
طوری صحبت می کنید که انگار کانستراکت خوب است و آنریل و یونیتی بد هستند.
آخه کدام انسان عاقلی برای تبلیغات میرود سراغ انجین سه بعدی ؟
شما خودت همین چند وقت پیش آمدی این انجمن
آن زمان چرا نرفتی سراغ یونیتی و آنریل ؟
عمداً دلایلی که برای نرفتن سمت یونیتی و آنریل و انجین های سه بعدی هست ، میگن که من سیستمم نمی کشید ، اون زمان نمي دونستم ، مدل سازی بلد نبودم و این حرفا
شما هم همچین با قاطعیت گفتین "
نه" که فکر کردم دارم با هیدئو کوجیما صحبت می کنم
اولا ، وقتی پولي در کار باشه ، آدم بیشتر دلش مي سوزه و برای همین روی بهتر شدن بازی کار می کنه تا کاربرش بره بالا و پولش بیشتر بشه. ولی متاسفانه توی بازار ایران پولی درکار نیست که من دلم بسوزه برای بازیم و روش کار کنم.
البته باز بعضیا از اونور بوم افتادن و بازی رو مثل یک باجه می بینن که جیب مردم رو خالی می که و تمام سیاست هاشون برای پول هست. که اینم نتیجه نداشتن علم بازی سازی هست. نتیجه عجول بودن است.
اینهم که می بینی همه توی گوگل پلی از هم اسکی میرن ، باز هم بخاطر اینه که علم بازی سازی ندارن. علم بازی سازی یعنی اینکه بدونی چه سبک گرافیکی برای چه بازی خوبه. یا مثلا در حال حاضر و شرایط و جو روحی رواني جامعه به چه بازی می خوره. یا اصلا اینکه گیم رو خوب دیزاین کنی یا چه ایده ای به ذهنت بیاد هم جزء همون مساله علم بازی سازی هستش.
اینکه می بینی کسی ایده ای به ذهنش نمیرسه چون کسی هم علم بازی سازی رو به او صورت که باید و شاید ، نداره. وقتی شما علم بازی سازی داشته باشی و بدونی چجور بازی به شرایط روانی جامعه می خوره ، خب ایده های بهتری به ذهنت میرسه. مثل همین کژوال ها و ميني کژوال های کچاپ.
ثانيا انجین اصلا مهم نیست. شما برو Assembly بازی بساز. کسی جلوت رو گرفته ؟!
یکی بازيش دو بعدی هست ، میره سراغ انجینی که قدرت ساخت بازیش رو داشته باشه و به نسب ساده باشه. یکی بازیش سه بعدی هست ، میره سراغ انجینی که باهاش راحت باشه و اون انجین قدرت ساخت بازیش رو داشته باشه.
ثالثا افرادی که از انجمن رفتن ، شاید الان دارن یونیتی و آنریل کار می کنن
رابعا اینکه یکی به مشکل بخوره و بازی سازی رو ول کنه اصلا مسخره نیست. چون اصلا از چنین فردی انتظاری نیست که در کار هایی چون بازی سازی بمونه. بازی سازی یک ریسک بزرگه. از کجا معلوم که همه از بازیت خوششون بیاد ؟
بازی سازی احتیاج به فدا کاری و صبر و حوصله داره.
خامسا کسی که از بازی سازی به نون و نوایی برسه ، دیگه ولش نمی کنه. بلکه اگر عاقل باشه ، علاوه بر اینکه بهش سفت می چسبه، در اون رشد و پیشرفت می کنه.
در کل. هرکس هر طور دلش می خواهد بازی می سازد. کسی یقه ما را نگرفته که با یونیتی بازی بسازیم.