دوستان برنامه نویس، اکلیپس رو پیشنهاد میکنید یا اتدروید استودیو ؟

سلام
من برای ویرایش و اضافه کردن پرداخت درون برنامه و تبلیغات و ...نیاز به نصب محیط برنامه نویسی اندروید دارم .
اندروید استودیو نصبش خیلی دردسر داشته برای من . با کلی تلاش و کوشش هنوزم نتونستم باهاش کار کنم و ارور میده
ولی شنییدم اکلیپس خیلی راحت تر،و سبک تره . ولی از یه طرف هم میگن اکلیپس قدیمی و منسوخ شده .
در حالی که توی اموزش های خود کافه بازار هم که دفتم مستنداتش بر پایه ی اکلیپس بود .
الان به نظر شما استفاده از اکلیپس مشکلی نداره ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1400/2/23، 06:13 عصر)Alireza3d نوشته است:  سلام
من برای ویرایش و اضافه کردن پرداخت درون برنامه و تبلیغات و ...نیاز به نصب محیط برنامه نویسی اندروید دارم .
اندروید استودیو نصبش خیلی دردسر داشته برای من . با کلی تلاش و کوشش هنوزم نتونستم باهاش کار کنم و ارور میده
ولی شنییدم اکلیپس خیلی راحت تر،و سبک تره . ولی از یه طرف هم میگن اکلیپس قدیمی و منسوخ شده .
در حالی که توی اموزش های خود کافه بازار هم که دفتم مستنداتش بر پایه ی اکلیپس بود .
سلام ؛

اون اوایل فقط از اکلیپس استفاده میکردم و بعد از اون کلا به سمت اندروید استودیو رفتم .
نصب و راه اندازی اندروید استودیو دردسری نداره ، هر اروری هم میده توی گوگل بزنید و در عرض 10 ثانیه مشکلشو حل کنید .
درباره اینکه راحت تره فکر نمیکنم ، در کل فرقی نداره . توی این موارد سعی کنید با جمعیت همراه بشید تا اگر جایی به مشکل خوردید بتونید از کسی کمک بگیرید .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، Alireza3d ، Hossein ، ᔕinaᗪehghani
(1400/2/24، 06:12 عصر)hasansanaei نوشته است:
(1400/2/23، 06:13 عصر)Alireza3d نوشته است:  سلام
سلام ؛

اون اوایل فقط از اکلیپس استفاده میکردم و بعد از اون کلا به سمت اندروید استودیو رفتم .
نصب و راه اندازی اندروید استودیو دردسری نداره ، هر اروری هم میده توی گوگل بزنید و در عرض 10 ثانیه مشکلشو حل کنید .
درباره اینکه راحت تره فکر نمیکنم ، در کل فرقی نداره . توی این موارد سعی کنید با جمعیت همراه بشید تا اگر جایی به مشکل خوردید بتونید از کسی کمک بگیرید .

موفق باشید .

مممنونم ازتون . با کلی تلاش،و کوشش بالاخره موفق شدم نصب کنم اندروید استودیو رو ـ
و سورس بازی اندروید رو که از کاپرکیوب گرفته بودم رو وارد اندروید استودیو کردم و با موفقیت تونستم ویرایشش کنم و خروحی بگیرم .

این کاپرکیوب خیـــــــلی خوبه. برنامه نویسی نیاز داره ولی خیلی روون و اسونه . . هر چی میگم کسی باور نمیکنه ولی عالیییییه حتی به نظر من از،یونیتی هم بهتر . حالا که دیگه پرداخت درون برنامه و اینا رو هم یاد گرفتم ..
اگه وقت کردم بزودی یه اموزش هایی رو برا بچه های فاروم میذارم .
 بازم ممنون اقای ثنایی
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei
نقل قول: مممنونم ازتون . با کلی تلاش،و کوشش بالاخره موفق شدم نصب کنم اندروید استودیو رو ـ
و سورس بازی اندروید رو که از کاپرکیوب گرفته بودم رو وارد اندروید استودیو کردم و با موفقیت تونستم ویرایشش کنم و خروحی بگیرم .

این کاپرکیوب خیـــــــلی خوبه. برنامه نویسی نیاز داره ولی خیلی روون و اسونه . . هر چی میگم کسی باور نمیکنه ولی عالیییییه حتی به نظر من از،یونیتی هم بهتر . حالا که دیگه پرداخت درون برنامه و اینا رو هم یاد گرفتم ..
 بازم ممنون اقای ثنایی
خواهش میکنم ، تلاش هاتون ستودنیه .

ولی جالب شد برام ؛ از کاپرکیوب میشه خروجی ای گرفت که کد جاوا تحویل میده ؟
زبان برنامه نویسی یا زبان های قابل پشتیبانی اش چیه ؟
حتی اگر پلاگینی نشه براش زد ، با همین خروجی جاوا میشه هرکاری کرد .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، Alireza3d
(1400/2/25، 08:31 صبح)hasansanaei نوشته است:
نقل قول: مممنونم ازتون . با کلی تلاش،و کوشش بالاخره موفق شدم نصب کنم اندروید استودیو رو ـ

بازم ممنون اقای ثنایی
خواهش میکنم ، تلاش هاتون ستودنیه .

ولی جالب شد برام ؛ از کاپرکیوب میشه خروجی ای گرفت که کد جاوا تحویل میده ؟
زبان برنامه نویسی یا زبان های قابل پشتیبانی اش چیه ؟
حتی اگر پلاگینی نشه براش زد ، با همین خروجی جاوا میشه هرکاری کرد .

موفق باشید .

ممنونم. تقریبا یک سال و نیم هست که مدام دارم با اینجین کار میکنم ازمون و خطا میکنم که چند و چونش دستم بیاد .الان اگه به سایت اصلی و بخش help ش مراجعه کنید بیشتر تاپیک هاش مال منه 21 خخ!. الان خودم پلاگین ( رفتار و اکشن ) مینویسم واسه پروژه خودم .
زبانش جاوا اسکریپت هست .
هم قابلیت کد نویسی مستقیم داخل خودش داره و هم میتونید به صورت پلاگین بنویسید و وارد ادیتور کنید .
نسخه استودیو این انجین به شما سورس اندروید کلاینت رو میده که میتونید وارد اندروید استودیو کنید و ویرایش کنید .
ضمن اینکه اگر هم اندروید استودیو رو نصب نداشته باشید یه ادرس جاوا و پوشه sdk بهش بدید خودش هم خروجی apk میگیره بدون نیاز به اندروید استودیو . که خب صد البته تو این حالت دوم نمیتونید تبلیغات و پرداخت درون برنامه و اینا اضافه کنید . پس بهتره از اندروید استودیو استفاده بشه

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1400/2/25، 02:24 عصر)Alireza3d نوشته است: ممنونم. تقریبا یک سال و نیم هست که مدام دارم با اینجین کار میکنم ازمون و خطا میکنم که چند و چونش دستم بیاد .الان اگه به سایت اصلی و بخش help ش مراجعه کنید بیشتر تاپیک هاش مال منه 21 . الان خودم پلاگین ( رفتار و اکشن ) مینویسم واسه پروژه خودم .
زبانش جاوا اسکریپت هست .
هم قابلیت کد نویسی مستقیم داخل خودش داره و هم میتونید به صورت پلاگین بنویسید و وارد ادیتور کنید .
نسخه استودیو این انجین به شما سورس اندروید کلاینت رو میده که میتونید وارد اندروید استودیو کنید و ویرایش کنید .
ضمن اینکه اگر هم اندروید استودیو رو نصب نداشته باشید یه ادرس جاوا و پوشه sdk بهش بدید خودش هم خروجی apk میگیره بدون نیاز به اندروید استودیو . که خب صد البته تو این حالت دوم نمیتونید تبلیغات و پرداخت درون برنامه و اینا اضافه کنید . پس بهتره از اندروید استودیو استفاده بشه
جاوا اسکریپت ؛ عالیه .
باید حتما بهش ی نگاهی بندازم تا متوجه تفاوتش با یونیتی بشم .
قبلا هم یکی از دوستان بود مثل شما خیلی اصرار داشت که این انجین خوبه .
از اونجایی که چند سال قبل خودم معتقد بودم که انجین های امثال کانستراکت و گیم میکر مزخرف هستند و بعدا نظرم نسبت بهشون تغییر کرد ، دیگه بعد از اون سعی میکنم همه پیشنهادات رو خودم حتما بررسی کنم تا اگر خوشم اومد ازشون استفاده کنم .
اینکه میشه با جاوا اسکریپت کار کرد و اینکه خروجی ای بده که بشه توی اندروید استودیو ازش استفاده کرد بیشتر منو مجاب کرد تا حتی اگر شده ی بار تستش کنم .

متشکرم از اطلاعات مفیدتون .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، ᔕinaᗪehghani
(1400/2/25، 03:29 عصر)hasansanaei نوشته است:
(1400/2/25، 02:24 عصر)Alireza3d نوشته است: ممنونم. تقریبا یک سال و نیم هست که مدام دارم با اینجین کار میکنم ازمون و خطا میکنم که چند و چونش دستم بیاد .الان اگه به سایت اصلی و بخش help ش مراجعه کنید بیشتر تاپیک هاش مال منه 21 . الان خودم پلاگین ( رفتار و اکشن ) مینویسم واسه پروژه خودم .
زبانش جاوا اسکریپت هست .
جاوا اسکریپت ؛ عالیه .
باید حتما بهش ی نگاهی بندازم تا متوجه تفاوتش با یونیتی بشم .
قبلا هم یکی از دوستان بود مثل شما خیلی اصرار داشت که این انجین خوبه .
از اونجایی که چند سال قبل خودم معتقد بودم که انجین های امثال کانستراکت و گیم میکر مزخرف هستند و بعدا نظرم نسبت بهشون تغییر کرد ، دیگه بعد از اون سعی میکنم همه پیشنهادات رو خودم حتما بررسی کنم تا اگر خوشم اومد ازشون استفاده کنم .
اینکه میشه با جاوا اسکریپت کار کرد و اینکه خروجی ای بده که بشه توی اندروید استودیو ازش استفاده کرد بیشتر منو مجاب کرد تا حتی اگر شده ی بار تستش کنم .

متشکرم از اطلاعات مفیدتون .

خواهش میکنم .
از نظر پرفورمنس هم امتحان کردم با محیط های نسبتا بزرگ سه بعدی یا جئومتری های نسبتا زیاد و تکسچر های متعدد ، خیلی دچار افت فریم نمیشه حتی روی گوشی. البته خب یه سری نکات و ترفند های رو باید رعایت کرد برای این منظور .
.
به نظر من حتما تستش کنید .
با اینکه خودتون استادید ولی در مورد این انجین سوالی داشتید یا راهنمایی خواستید در خدمتم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
نقل قول: خواهش میکنم .
از نظر پرفورمنس هم امتحان کردم با محیط های نسبتا بزرگ سه بعدی یا جئومتری های نسبتا زیاد و تکسچر های متعدد ، خیلی دچار افت فریم نمیشه حتی روی گوشی. البته خب یه سری نکات و ترفند های رو باید رعایت کرد برای این منظور .
.
با اینکه خودتون استادید ولی در مورد این انجین سوالی داشتید یا راهنمایی خواستید در خدمتم .
بحث فریم توی هر انجینی اگر رعایت نشه دچار مشکل میشه . حالا اگر کسی به خاطر این مسائل میره سراغ ی انجین دیگه احتمالا با همین ترفند ها و مراتبش آشنایی نداره .
آموزشی هست که مد نظرتون بوده باشه و بتونید پیشنهاد بدید برای این انجین ؟ مشکل زبان هم نیست ؛ اگر یوتیوب یا جای دیگه ای هست که دیدید و به نظرتون خوب هست لطفا لینک بدید .
در آخر ی سوال از خودتون دارم ، این انجین برای بازی های مولتی پلیر بخش یا آموزشی داره ؟
از اون جایی که زبان برنامه نویسیش جاوا اسکریپت هست ، گمونم بشه ازش به راحتی بازی های مولتی پلیر در آورد .
اگرم خودتون آشنایی دارید نسبت به این موضوع خوش حال میشم کمی توضیح بدید .

تشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein ، Alireza3d
(1400/2/25، 04:15 عصر)hasansanaei نوشته است:
نقل قول: خواهش میکنم .
.
بحث فریم توی هر انجینی اگر رعایت نشه دچار مشکل میشه . حالا اگر کسی به خاطر این مسائل میره سراغ ی انجین دیگه احتمالا با همین ترفند ها و مراتبش آشنایی نداره .
آموزشی هست که مد نظرتون بوده باشه و بتونید پیشنهاد بدید برای این انجین ؟ مشکل زبان هم نیست ؛ اگر یوتیوب یا جای دیگه ای هست که دیدید و به نظرتون خوب هست لطفا لینک بدید .
در آخر ی سوال از خودتون دارم ، این انجین برای بازی های مولتی پلیر بخش یا آموزشی داره ؟
از اون جایی که زبان برنامه نویسیش جاوا اسکریپت هست ، گمونم بشه ازش به راحتی بازی های مولتی پلیر در آورد .
اگرم خودتون آشنایی دارید نسبت به این موضوع خوش حال میشم کمی توضیح بدید .

تشکر .

یکی از عیب های کاپرکیوب اینه که زیاد مستندات یا اموزش های گسترده نداره . توی یوتیوب زیاد جستجو کردم قبلا . بیشتر اموزش هاش در مورد استفاده از پلاگین های داخلی و پیش ساخته خود کاپرکیوب هست ـ البته اموزش هایی هم پیدا میشه در مورد اسکریپ نویسی ولی فکر نکنم زیاد باشند. مثلا یه اموزشی که یادمه یا بار پیدا کردم و دیدم و خیلی جالب بود ، کدنویسی در مورد این بود که توی یک محیط برفی چه جوری برف و یخ به مرور زمان سطح روی لنز دوربین اول شخص رو بگیره.
قند شکنم رو اگه بتونم فعال کنم لینک های اموزشی یوتیوب رو میذارم واستون .
ولی در کل در صد بالایی از چیزهایی که من یاد گرفتم  از help خود برنامه بوده . یه بخش هست تو قسمت help ش تحت عنوان

JavaScript Scripting reference

که همه کدها رو با مثال خیلی خوب توضیح داده . قطعا برای شما که تجربه داری تو برنامه نویسی خیلی راحت قابل درکه .
اینم لینک : https://www.ambiera.com/coppercube/doc/index.html

در مورد مولتی پلیر خودش به طور دیفالت چیزی رو نداره . اما یه تلاش هایی تو این زمینه شده و پلاگین هایی رو کاربرا نوشتند که البته باید توسعه داده بشه . و فکر کنم بر پایه ی همون ریکوئیست دیتا ها از طریق post و get هست .
نمونه هاش :
https://www.ambiera.com/forum.php?t=9024

https://www.ambiera.com/forum.php?t=5858

خصوصا اون لینک اول به نکات خیلی خوبی اشاره کرده برای مولتی پلیر
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei
سلام داداش
داداش میشه یه آموزش بذاری واسمون؟
خیلی لازم داریم
واقعا لطف بزرگی میکنی اگه بگی بهمون
من حتی هزینه ش رو هم تقدیم میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,140 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,659 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: