انتشار بازی بنا
سلام 
ممنون میشم در صفحه کافه بازار نظرات مثبت بزارید 
انتقاد و پیشنهادی هم برای بازی بود بگین 

‏«بنا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.oxy.bana&ref=share
[تصویر:  .jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، Mehrdad ، nariman ، shazde ، ᔕinaᗪehghani ، Alireza3d ، Hossein ، محمد 82 ، amin COD ، mostafanastary
سلام. بسیار عالی.
خسته نباشید
امیدوارم دانلود و فروش خوبی داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، morj09 ، ᔕinaᗪehghani
(1400/6/28، 05:24 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام. بسیار عالی.
خسته نباشید
امیدوارم دانلود و فروش خوبی داشته باشه
سلام 
ممنونم 
اگه پیشنهادی یا انتقادی بود بگین 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام ، بینظره . یه تنه بازارو گرفتی دستتا . خیلی خوبه . البته من هنوز وقت نکردم نصبش کنم اما از عکساش و گرافیکش معلومه خیلی چیز جالبیه و ایده خوب و نویی هم هست به نظرم . اون گرافیک ساختمون های اشنا هم خیلی باحاله و من رو به عنوان یه کاربر ترغیب به نصب میکنه . ببین هنوز نصبش نکردم و نمیدونم اینکارو کردی یانه اما چنتا ابر متحرک هم اون بالا رو ساختمونا بزاری فک کنم جذاب بشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: morj09 ، ᔕinaᗪehghani
(1400/6/29، 12:00 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام ، بینظره . یه تنه بازارو گرفتی دستتا . خیلی خوبه . البته من هنوز وقت نکردم نصبش کنم اما از عکساش و گرافیکش معلومه خیلی چیز جالبیه و ایده خوب و نویی هم هست به نظرم . اون گرافیک ساختمون های اشنا هم خیلی باحاله و من رو به عنوان یه کاربر ترغیب به نصب میکنه . ببین هنوز نصبش نکردم و نمیدونم اینکارو کردی یانه اما چنتا ابر متحرک هم اون بالا رو ساختمونا بزاری فک کنم جذاب بشه .
سلام 
منونم ازت والا دیدم کسی بازی انتشار نمیده گفتم تا کانس زندس باهاش بازی انتشار بدم 
احتمالا بعد اینم ۲ تا بازی دیگه تا اخر امسال انتشار بدم 
ایده بازی فک کنم نو هست خودم تا حالا ندیدم اینجوری 
دوست داشتم حالت اینجوری باشه که شهر کاستومایز کنید ولی حالشو نداشتم دیگه 
بازم ممنونم از پیشنهاد هات 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد 82
(1400/6/29، 01:19 صبح)morj09 نوشته است:
(1400/6/29، 12:00 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام ، بینظره . یه تنه بازارو گرفتی دستتا . خیلی خوبه . البته من هنوز وقت نکردم نصبش کنم اما از عکساش و گرافیکش معلومه خیلی چیز جالبیه و ایده خوب و نویی هم هست به نظرم . اون گرافیک ساختمون های اشنا هم خیلی باحاله و من رو به عنوان یه کاربر ترغیب به نصب میکنه . ببین هنوز نصبش نکردم و نمیدونم اینکارو کردی یانه اما چنتا ابر متحرک هم اون بالا رو ساختمونا بزاری فک کنم جذاب بشه .
سلام 
منونم ازت والا دیدم کسی بازی انتشار نمیده گفتم تا کانس زندس باهاش بازی انتشار بدم 
احتمالا بعد اینم ۲ تا بازی دیگه تا اخر امسال انتشار بدم 
ایده بازی فک کنم نو هست خودم تا حالا ندیدم اینجوری 
دوست داشتم حالت اینجوری باشه که شهر کاستومایز کنید ولی حالشو نداشتم دیگه 
بازم ممنونم از پیشنهاد هات 

سلام خیلی خوبه از نظر گرافیک که عالی به نظر میرسه . ایشالا که تعداد دانلودش بالا باشه.
ببخشیدا ولی حالشو نداشتم یعنی چی ؟
برای اثر خودتون ارزش قائل باشید. حیف نیست که این کار که تا اینجا اینقدر،خوب شده بعد ویژگی هایی که مد نظر دارید رو فقط به خاطر اینکه حالش رو نداشتید پیاده نکنید. به نظرم باید تا اونجایی روی بازی کار کنید و وقت بذارید که حداقل خودتون بعنوان سازنده احساس رضایت کامل داشته باشید نه اینکه بعد بگید چرا این کار رو نکردم فلان ویژگی رو اضافه نکردم و ...
من خودم چند ماه روی مدلسازی فقط یک مرحله از بازی کار کردم در،نهایت هم دیدم اون چیزی که مد نظرم هست نشده دوباره کوبیدم از نو ساختم ?
پشتکار و حوصله به خرج دادن و نا امید نشدن یکی از فاکتورهای مهم توی بازیسازی است .

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، morj09
(1400/6/29، 01:47 عصر)Alireza3d نوشته است:
(1400/6/29، 01:19 صبح)morj09 نوشته است:
(1400/6/29، 12:00 صبح)محمد 82 نوشته است:

سلام خیلی خوبه از نظر گرافیک که عالی به نظر میرسه . ایشالا که تعداد دانلودش بالا باشه.
ببخشیدا ولی حالشو نداشتم یعنی چی ؟
برای اثر خودتون ارزش قائل باشید. حیف نیست که این کار که تا اینجا اینقدر،خوب شده بعد ویژگی هایی که مد نظر دارید رو فقط به خاطر اینکه حالش رو نداشتید پیاده نکنید. به نظرم باید تا اونجایی روی بازی کار کنید و وقت بذارید که حداقل خودتون بعنوان سازنده احساس رضایت کامل داشته باشید نه اینکه بعد بگید چرا این کار رو نکردم فلان ویژگی رو اضافه نکردم و ...
من خودم چند ماه روی مدلسازی فقط یک مرحله از بازی کار کردم در،نهایت هم دیدم اون چیزی که مد نظرم هست نشده دوباره کوبیدم از نو ساختم ?
پشتکار و حوصله به خرج دادن و نا امید نشدن یکی از فاکتورهای مهم توی بازیسازی است .

سلام ممنونم از نظرت 
بیشتر از حوصله مشکل تایم هست برام 
الان دانشگاه ها باز شده و روی ۲ تا بازی دیگه هم دارم کار میکنم و خوده مشکلات زندگی هم هست که اصلا نمیرسم بخوام خیلی دقیق روش کار کنم در کل چیزی که هست راضی کنندس برام 
از قبلم برا اپدیتش برنامه داشتم حالا شاید یه سری ویژگی هم اضافه کنم 
تو این قسمت شما شهر تهران رو میسازید و تو اپدیتش وارد یه شهر دیگه که احتمالا یزد باشه میشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، ᔕinaᗪehghani
بنا در صفحه اول
[تصویر:  PicsArt_10_25_03_15_37.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85 ، amin COD ، ᔕinaᗪehghani
(1400/8/3، 10:36 صبح)morj09' نوشته است: بنا در صفحه اول
تبریک میگم بهتون
تو درآمدتون تاثیر داشته؟

I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، morj09 ، ᔕinaᗪehghani
(1400/8/3، 12:09 عصر)Hamed85 نوشته است:
(1400/8/3، 10:36 صبح)morj09 نوشته است: بنا در صفحه اول
تبریک میگم بهتون
تو درآمدتون تاثیر داشته؟

ممنونم
 وقتی بازی میره صفحه اول داستان خیلی فرق میکنه
الان روزانه ۱.۳۰۰ تا ۱۴۰۰ تا دانلود میخوره
خرید درون برنامه شده هر روز ولی ارزون ترین بسته که ۶ تومن هستش رو میخرن 
درامد تپسل هم روزی ۲۰ هزار تومن شده 
------------------------------------------------------------------
من قبلا بازی فوتبال کلماتیم هم توی صفحه اول قرار گرفته بود ولی از لحاظ اماریو درامدی تو این روزای اول بنا خیلی بهتر بوده چون بازی عمومی هستش و باگ نداره تقریبا .
در کل بخوام بگم صفحه اول رفتن کار سختی نیست ولی حفظ کردن یوزر و روند رو به رشد نصب فعال بسیار سخته و اپدیت های مدام و پشت سر هم بدی من برای فوتبال کلماتی هیچ ایده ای نداشتم برای اپدیت (البته الان دارم ) برای همین نتونستم حفظ کنم درامد و یوزر هارو 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Hamed85 ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 580 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 231 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 639 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 943 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)