پرداخت درون برنامه
نقل قول: عزیزم برنامت رو برو از ایمیت بردار . برنامه خروچی موفق داده
دوست گلم حالت خوبه!!! فکر کنم پست من را اشتباه گرفتی با سوال yunes3 حواست نیستا !!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا منم مشکل خروجی آندروید دارم البته با این فرق میکند لطفت به تاپیک مشکل در خروجی آندروید با xdk بیاید و مشکل رو حل کنید
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون میشم این مشکل بنده رو حل کنید
من یه برنامه واسته تست پرداخت درون برنامه ساختم و خروجی گرفتم ، بعد کلید خرید رو زدم به صفحه ی خرید رفت و مشکلی نداشت، ولی بار دوم که زدم ارور force close داد، ولی یه بار دیگه که زدم مشکلی نداشت . بعد از اون همش ارور force close میداد.
خیلی ممنون میشم بگید باید چکار کنم
اگه نسخه ی جدید این پلاگین رو دارید لطف کنید برام آپلود کنید
ممنون و خسته نباشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- در کانسراکت همه رو انگلیسی تایپ کن بخصوص نام ها رو جز توضیحات(اولین حرف انگلیسی باشد بقیه ترکیبی از حرف کوچک و بزرگ و اعداد و _)
2- خروجی کوردوا حتما در قسمت کانسراکت بگیر
3- در XDk خروجی کراس والک بگیر
4- بهتره آخرین نسخه همه رو نصب داشته باشد(کانستراکت - اینتل ایکس دی کی - پلاگین تبلیغ و درون پرداختی)
5- برای تبلیغ و درون پرداختی چک کن که رویداد یکبار در هر دفعه (کلیک کردن) استفاده شود. و تا هنگامی پرسه دیدن تبلیغ یا درون پرداختی که در حال اجراست تمام نشده است. کاربر مجدا روی دکمه کلید نکند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3 ، keyhan
خروجی گراس والک بگیرید و اجزا های برنامه رو انگلیسی کن و درز باید منتظر بمونی تا برنامه که تو مارکت ها گذاشتی تایید بشن و همچنین برنامه ای که آدپلی رو هم داره باید تاید بشه و بعد

پاسخ

سپاس شده توسط: yunes3 ، majid tarh
سلام دوستان خسته نباشید
شرمنده ببخشید تورو خدا این قدر سوال میپرسم
مشکل قبلیم حل شد و واقعا ازتون ممنونم ولی یه مشکل دیگه دارم که خیلی اعصاب خورد کنه
من وقتی از بازی خروجی گرفتم (build Android ) که حجم خیلی کمی داشت ، بازی خیلی روان و بدون لگ اجرا میشد
ولی وقتی خروجی cross walk for Android رو گرفتم بازی خیلی آهسته اجرا میشه
از آخرین نسخه ی XDK و کانستراکت هم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا این مشکل رو داره
ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی ممنون و خسته نباشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز هنگام خروجی کراس واک تنظیم کنید 11 مگابایت به حجم پروژتون اضافه بشه نه بیشتر

پاسخ

سپاس شده توسط:
مگه میشه تنظیم کرد ... ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/18، 03:03 عصر)amirho24 نوشته است: دوست عزیز هنگام خروجی کراس واک تنظیم کنید 11 مگابایت به حجم پروژتون اضافه بشه نه بیشتر

مشکل من حجمش نیست 
مشکل من اینه که خیلی افت فریم داره . یجورایی صحنه آهسته اجرا میشه(با crosswalk for Android)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والله تنظیم که میشه کرد ولی من ندیدم از حجم کم کنه در هر صورت همون حجم رو میده مگر اینکه خروجی کتابخانه ای بگیری که باید برای اونم یه برنامه نصب کنی رو گوشی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: