موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوستان
من روی یک سیستم جدید کانستراکت2 رو نصب کردم ، الان که یه سورس رو چک میکنم میبینم سرعتش فرق داره، توی سورس توپ داره و سرعت حرکت توپ توی این سیستم جدید بیشتره، توی سورس های دیگم هم که فیزیک ندارم و صرفا مثلا تاچ دارم بازم سرعت تو سیستم جدید بیشتره. عجیبش اینجاست که توی لوکال هاست خود کانستراکت که تست میکنم و حتی وقتی خروجی html5 میگیرم و روی هاست خودم تست میکنم سرعت زیاده اما وقتی همونو از همین لینک هاستم توی گوشی تست میکنم سرعتش پایین و درسته. این تفاوت چرا ایجاد میشه؟
به dt و... ربط داره؟ چون استفاده نمیکنم تو سورسام و کاربردشم نمیدونم ?
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 834
939 سپاس گرفتهشده در 436 ارسال
سلام
توی گودو بهش میگن دیتا تایم
موضوع اینه که سرعت پخش فریم ها در کامپیوتر ها با هم متفاوته برای همین این مشکل پیش میاد
کانستراکت نمیدونم دیتا تایم دارهیا نه ولی راهکار این موضوع توی گودو اگه درست یادم باشه این بود که دیتا تایم رو ضرب در سرعت حرکت میکردن که در همه دستگاه ها یه سرعت داشته باشه
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
ﻭ " ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
اوکی، پس مشکل همونیه که فک میکردم،البته تو کانستراکت dt یا اگه اشتباه نکنم دلتاتایمه، حالا نمیدونم یکیه یانه.
منتهی یه مطلبی هست، ابزارای خود کانستراکت این قابلیتو دارن، پس دیگه نیازی نیست بهشون اضافه بشه؛ اما من تو رفتار فیزیک دارم میبینم که از این دلتاتایم تبعیت نمیکنه. نمیدونم، شایدم من کدش رو طوری نوشتم که بهم ریخته.
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 834
939 سپاس گرفتهشده در 436 ارسال
والا منم سر در نمیارم
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
ﻭ " ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
حله آقا؛ دمت گرم
مشکل همون دلتا تایمه فقط رو بعضی ابزارا مثل فیزیک تعریف نشده و باید دستی تو فرمولای سرعتی که مینویسیم dt رو بزاریم.