خروجی اندروید با Intel xdk
Sad 

سلام خسته نباشید من چند وقتی هست یه بازی با کانستراکت۲ ساختم و می خوام خروجی اندروید بگیرم. من رفتم از هرکی پرسیدم میگفت خروجی کوردها بگیر بعد توی cmd کوردوا رو با npm نصب کن بعد خروجی بگیر اما این کار گریدل و اندروید اس دی کی و این‌چیزها می خواست که منم با اینا هیچ آشنایی ندارم و کلی آموزش دیدم تا گریدر و sdk اندروید بریزم ریختم تعریق کردم بازم مشکل داشت. بعدا فهمیدم راه های دیگه ای مثل Intel xdk هم هست. من اومدم کلی گشتم ظاهرا میگن دیگه اینتل xdk رو توسعه نمیده و تو هیج سایتی پیدا نکردم. به سختی رفتم از یه سایت خارجی دانلود کردم که اونم یه مشکلی داشت نصب نشد. خواستم بگم اگه کسی فایل نصبی exe اش رو داره توی یه سایت مثل uupload یو آپلود یا هر سایت دیگه ای بزاره و لینکشو بده ممنون میشم. بعد یه مشکل دیگه. توی ویدیویی دیدم می گفتن میشه خروجی html5 گرفت و با بیسیک فور اندروید به apk تبدیلش کرد اما من هرچی چه با نسخه جدید چه قدیمی کانستراکت دقیقا همونطور انجام دادم اما انگار فایل html یه محدودیتی داره که ما نمیتونیم از آدرسی که اولش file:///یا پرتکل فایل استفاده کنیم بخاطر همین تو خروجی apk فقط یه صفحه سیاه می اورد توی مرورگر هم امتحان کردم همينجوری بود میگه باید آپلود کنی فایل html رو اما من نمی خوام آپلود کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم Intel xdk هم که متاسفانه سایتی ندارتش. فوم گپ هم وارد سایتش که میشم می بره به یه سایت دیگه و نمیشه باهاش کار کرد. واقعا از بازی سازی نا امید شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,124 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,110 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,076 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali
  مشکل در تاچ کردن mehdi 3 2,946 1400/12/21، 11:09 عصر
آخرین ارسال: mehdi