موضوع مهمی به نام گوشی کاربران کافه بازار
با سلام خدمت دوستان محترم.

من در حال ساخت یک بازی دیگه هستم به صورت بازی های شوتینگ مرحله ای و کاراکترم رو انیمیت کردم و توی کانستراکت گذاشتم.
متاسفانه در کمال ناباوری، سرعت تست روی تبلت 10 اینچ سامسونگ خیلی خوب و روی یک گوشی honor 3c هم خیلی خوب و روی یک گوشی هوآوی که میخوام در موردش بگم، سرعت اجرای انیمیشن، فوق العاده پایینه.

حالا در مورد گوشی باید عرض کنم که بازار تصمیم گرفته که آماری در مورد گوشی ها و کاربرانش در اختیار توسعه دهنده ها قرار بده.
این آمار توی وبلاگ توسعه دهندگان، آورده شده و من در مورد یکی دو موردش میگم.

کاربران فعال بازار در حال حاضر طبق آخرین آمارش حدود 23 میلیون می باشد.

کاربران بازار با توجه به اینکه بیشتر گوشی سامسونگ دارن، اما یکی از گوشی های هوآوی به نام G610 - U20 بطور عجیبی از بقیه بیشتره و حدود 4.1 درصد کاربران بازار از این گوشی دارن.

جالب اینکه خرید ها هم بیشتر از گوشی S5 انجام میشه ، اما.....

من بعضی از بازی ها رو با همین گوشی G610 تست گرفتم سرعت خوبی در اجرا دارن و بعضی دیگه فوق العاده پایینه.
به دوستان عزیز گفته باشم که این گوشی رو تقریبا یک میلیون کاربر از کافه بازار دارن و باید روی این گوشی تا جایی که میتونین بازی رو تست کنین.

من بازی های خودم شامل، آشیانه، جعبه های رنگی، و کلاغ جهنمی رو تست کردم. سرعت اجرا بسیار خوب بود.
همچنین بازی نجات سیب زمینی و جدال با شیاطین، سرعت بالایی داشتند.

موفق باشید

راستی، خیلی خوبه، دوستان گوشی یا تبلت هایی که دارن رو اینجا معرفی کنن تا در صورت لزوم، سایر دوستان بازی ها یا برنامه هاشون رو برای تست بهشون بدن.

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehrdad.ch ، kaveh_pzh ، vng ، yaali ، seyed
من گوشی ساده نوکیا دارم روی من حساب نکنید.
خیلی عالی هست الان رنج گوشی ها دستمان هست. اعلام نکردند چند تا از این دستگاه اندروید چند است.
باید کاربران رو فیلتر کرد. باید کاربران فعال رو در نظر گرفت. 
آمار های دیگری درنظر بگرید. مثلا درصد درون پرداختی و کالا های فروشی. میانگین خرید افراد. 
فروش ماهانه کل بازار. و ...
با بدست آوردن این اطلاعات می توان زمان درست ارائه بازی مان و اشتیاق کاربران را فهمید.

قدرت پردازش گوشی ها چهارعامل تاثیر دارد که از بالا به پایین تاثیر کمتر میشه
1- معماری پردازنده
2- تعداد پردازنده ها
3- تعداد هسته ها
4- سرعت پردازنده
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
توی بازی های کانستراکت فکر میکنم سرعت پردازنده تاثیرش بیشتر از تعداد هسته باشه !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اطلاعات کامل از وبلاگ بازار:

قول داده بودیم تا در بازه‌های زمانی مشخص آمار و اطلاعات مربوط به کاربران کافه‌بازار را در اختیار شما توسعه‌دهندگان گرامی قرار دهیم تا بتوانید از این اطلاعات در توسعه اپلیکیشن‌های خود بهره ببرید.

این بار آمار در چهار دسته در اختیار شما قرار می‌گیرند:

• آمار ورژن‌های بازار نصب شده بر روی دستگاه‌های کاربران
  • آمار ورژن‌های اندروید دستگاه‌های کاربران
  • آمار دستگاه‌ها و برندهایی که بیشترین فراوانی را دارند.
  • آمار دستگاه‌ها و برندهایی که بیشترین میزان خرید را از بازار دارند.
توجه داشته باشید که بازار در حال حاضر بر روی بیش از ۲۳ میلیون دستگاه اندرویدی نصب فعال دارد و کلیه آمارهای این مطلب با استفاده از داده‌های مربوط به ۱ ماه اخیر کافه‌بازار محاسبه شده‌اند.

برای دیدن تصاویر در ابعاد واقعی روی آن‌ها کلیک کنید. 

ورژن‌های بازار

خوشبختانه کاربران کافه‌بازار همواره نسبت به استفاده از آخرین نسخه بازار اقبال خوبی داشته‌اند و در حال حاضر حدود ۹۶ درصد کاربران از بازار نسخه ۶ استفاده می‌کنند و حدود ۶۳ درصد از آخرین نسخه آن یعنی بازار 6.5.0 که تنها دو هفته از انتشار آن می‌گذرد، استفاده می‌کنند.

[تصویر:  Bazaar_Versions.png]

ورژن‌های اندروید

آمار ورژن‌های اندروید موجود بر روی دستگاه‌های کاربران بازار به این ترتیب است.

[تصویر:  Android_Versions.png]

فراوان‌ترین دستگاه‌های اندرویدی

با اینکه سامسونگ عنوان پراستفاده‌ترین برند گوشی اندرویدی را در کشور به خود اختصاص داده، اما یک گوشی هوآوی بیشترین تعداد را در بین کاربران کافه‌بازار دارد. این دو برند روی هم بیش از ۷۰ درصد سهم بازار اندروید در کشور را به خود اختصاص داده‌اند و جا را برای سایر رقبا بسیار تنگ کرده‌اند.

[تصویر:  Top_Devices.png]

دستگاه‌های اندرویدی که بیشترین خرید را از بازار داشته‌اند

جالب اینجاست که با اینکه کاربران گوشی‌های سامسونگ کمتر از ۱.۵ برابر کاربران گوشی‌های هوآوی هستند، اما بیش از ۲ برابر کاربران گوشی‌های هوآوی از کافه‌بازار خرید کرده‌اند.

[تصویر:  Top_Paid_Devices.png]

باید توجه کنین چون تقریبا همه ی کاربران غیر بازار، توی بازار هم عضو هستند، این آمار به درد اون مارکت ها هم میخوره
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، yunes3 ، Mojtaba ، vng ، mehrdad.ch ، amirho24 ، seyed ، keyhan
آمار های اندروید 5 خیلی بالا ست تازه امسال اماده و گوشی های آن اکثرا بالای یک میلیون هست. یعنی 1.5 میلیون گوشی یا تبلت اندروید شون 5 است. اگر اینجوری رشد کند سال آینده به 50 و 60 درصد هم می رسه
92 درصد اندروید بالا 4 است . که دقیق تر بگیم 86 درصد اندروید شون 4.2 است.
پس برای کاربران دیگه نگران نسخه 4 نباشید که چرا کانستراکت نسخه پایین 2.3 نمی گیرد. الانن باید روی ویژگی های نسخه 4 کار کنید و پروژه تان رو تست کنید.

پس باید روی گوشی های سامسونگ ، هاوایی و سونی متمرکز شویم. روی هم می شود 85 درصد رو تشکیل می دهند.
و  فعال ترین هم همین گوشی ها هستند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
یه سوال . اینجا کسی lg g3 داره ؟ من 5 ماه پیش به اندروید 5.0 اپدیت کردم ولی هنوز اپدیت جدید نیومده . بین 5.0 تا 5.1 خیلی اپدیت های جدیدی اومده ولی مال من هنوز همون 5 مونده
.
.
متاسفانه هواوی اصلا گوشی های استانداردی نیستن . یعنی به هیچ وجه . سیستم عامل اندروید یه استانداردی داره . وقتی اندروید 4.3 میذارین باید رمش 1.5 یا 2 باشه چرا رم 512 میذارن ؟ فرض کنین گرافیک 128 و رم 512 مگ و ویندوز 8 ..
یکی از فامیلام بازی منو گرفته بود و ایراد میگرفت میگفت چرا اینقدر کنده ؟ من گفتم کند نیست من تست کردم
سر
glaxy tab جدید ترین (اسمشو یادم رفت ) سر lg g3 سر s4 , s5 سر z2 و z1 سر xperia sl حتی سر گوشیه قدیمی htc desire z هم تست کردم . خلاصه تمامی گوشی های فامیل و اینا رو تست کردم همه خوب اومد ولی سر هیچ هواوی ای خوب نیومد !!!!!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

بالاخره، چون این تعداد گوشی هوآوی هست، باید کاری کنین که روی اونا هم خوب اجرا بشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,686 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: