موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
آره دوست عزیز برای من هم همچین گیری داده،اما بازی توپ که واسه wowxpria عزیز اگر اشتباه نکنم هست،اون چی؟ الان هم در بازار موجود هست اگر نگاه بندازید...
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
چند تا بازی نخست گذاشتن با شیوه ادپلی درآمد زدایی کند. تا آمار بدست بیاورند. دیدن با این روش هیچ کس دیگر درون پرداختی نمی رود و سود خود را در خطر دیدند.
سیاست تمام آپ استور های ایرانی یک طرفه و خودخواهانه و سودجویانه هست و می خواهند هر چی سود هست نصیب خودشان شود. کافه بازار می خواهد هم کاربران بازی یا ایتم ها را از درون پرداختی بخرند. هم با دیدن تبلیغ بدون اینکه لطمه ای به درون پرداختی بخرد هم تبلیغ عددی کلیک شود. درآمد داشته باشد.
واقعا باید تاسف بخوریم که ما می گوییم ایرانی هستیم و مسلمان شیعه و خود را برتر و بهتر می دانیم و اینجور داریم و رفتار می کنیم. حالا به شرکت های مثل گوگل بپردازیم که هرکس هر برنامه ای داشته باشد و با هر شیوه ای درامد زدایی. تازه خودش مشارکت می کند و کمک می کند. در سایت اش می گذارد.
گوگل خودش راه حل درامد زدایی را می سازد نه مانع در آمد زدایی می شود. حالا خوبه اندروید و مارکت رو کافه بازار بوجود نیاورده و گرنه از هیتلر بدتر می شد کافه بازار و با ستاره های آسمان هم می جنگید. حالا خوبه یک تقلید کورکورانه از گوگل انجام داده این همه ناز و افاده برای چیه.
شما بازی های زیاد خارجی را در آپ استور های ایرانی می بینید که هم تبلیغ دارد هم درون پرداختی گوگل پلی و هم سودی برای آنها ندارد و ضرر است و فقط اعتبار می دهد.
بدون هیچ چون و چرا یی می گذارند.
حالا یک توسعه دهنده ایرانی بازی شو می گذارد . حالا گذشته از اجرا نشدن بازی . آ قا اینجا گنگ هست توضیح دهید چه کاربردی دارد. این خوب نیست کاربران دوست ندارد. شما نمی توانید اینجوری بازی بسازید مطابق قوانین ما نیست. تمام این گیرها برای توسعه دهند بدبخت ایرانی هست که باید مطابق میل و دستور آنها رفتار کنند.
تازه اگر پروژه شما خوب باشد حتما از رویش کپی می سازند من چند نمونه رو دیدم.
من نه طرفدار شرکت های رایانه ایرانی هستم و نه خارجی .فقط طرفدار شرکتی هستم که کیفیت محصولاتش عالی باشد و هوای توسعه دهنده را با عمل نشان دهد نه با زبان . ای کاش زودتر تحریم بانکی شکست شود و ببینم کافه بازاری می ماند یا نه.
من برنامه tools+ اینترنتی گذاشتم از غصه کافه بازار تا حالاش درآمد خوبی هم داشتم. در دو روز سی هزار تومان. اگر بتوانم کاربران زیادی معرفی کنم درآمدم خیلی بیشتر از اینها می شود.
موضوعها: 56
سپاسها: 135
51 سپاس گرفتهشده در 34 ارسال
بازی من هم اول ایراد گرفتن به مدیریت ادپلی گفتم این جواب دادن:
سلام
بازار قبول می کند منتها بازار معتقد است شما باید تبلیغات را به شکل اجباری پخش کنید . در واقع بازار از این مساله که تبلیغات به پرداخت درون برنامه ای ضربه زده ناراحت است .
بازار معتقد است تبلیغات نباید جای پرداخت درون برنامه ای را بگیرد .این موضوع با استفاده نادرست برخی توسعه دهنده ها از ادپلی به وجود آمد و باعث حساسیت بازار شد .
حالا پیشنهاد ما برای شما این است که تبلیغات را برای کاربر به شکل اجباری پخش کنید و یا از خلاقیت خود برای دور زدن بازار استفاده کنید .البته شما حتی در حالت اجباری همچنان حق دارید در پایان دیده شدن تبلیغ هم چنان به کاربر جایزه بدهید به عنوان بنوز و این خلاف مقررات بازار نیست
شما می توانید بازی موتوری را برای مثال ببینید که بعد از ایراد بازار بخش سکه های مفتی خود را به شکل خلاقانه ای تغییر داد و به نحوی خلاقانه بازار را دور زد و تبلیغ اجباری هم پخش نکرد .
من این شیوع رعایت کردم و بعد بازیمو تایید کردن
اون برای قبلا بود الان سخت گیر میده.
من این کار رو کردم. یعنی کاربر برای اینکه مثلا ماشین حساب رو کارکنه باید یک تبلیغ ببینه.
یک امتیاز به کاربر می داد و می توانست تبلیغ برنامه را با امتیاز حذف کند یا یک برنامه با امتیازها بخرد.
اولش گفتند نباید در شروع برنامه قرار دهید . کاربر را نباید مجبور به دیدن تبلیغ کنی .باید در جاهای مناسب بکارببری.
اگر بدونند شما از روش دیگری استفاده کردی برای دور زدن خیلی راحت حساب شما را بلوکه می کنند و بازی رو مسدود می کنند.
نمی شود تبلیغ ویدیویی را مجبور کرد ببینند . این کلا غیر اصولی است چون ما با نرم افزار سر کار داریم و بدبختانه برای سازندگان و خوشبختانه برای مشتری ها کپی رایت توی ایران رعایت نمی شود و تعداد زیادی برنامه و بازی هست. که مشتریان از شما زده خواهند شد. وبه شما لطمه خواهد خورد.
من چند پیشنهاد و چند راه گفتم و لی پای مرغ یک پا دارد. زیاد به قوانین کافه بازار پایبند نباشید چون مندرآوردی هست و هر زمان یک بند جدید اضافه می کنند.
تجربه کنید تا ببینید من چی می کشم. فعلا اگر بشه بتوان برنامه خود را در پی سی دانلود گذاشت اگر هم نشه مجبورم یک آپ استور یا یک سایت دانلود راه بی اندازم
50 درصد حل شده . الان می توانید برنامه را راحت گوگل پلی دانلود کنید من از عید تا حالا برنامه ها را گیم پلی برای آشنایان دانلود می کنم و هیچ مشکلی نداشتم. می شه حساب باز کرد و لی هنوز محدودیت داریم .
خیلی از سازنده گان دیگر گیم میکر ، یونیتی و بیسک اندروید و .... هم از دست تمام مارکت ایرانی ناراضی هستند . حتی اونهایی که فروش زیادی داشتند. چون خود این آپ استور های ایرانی مانع پیشرفت و کیفیت شدند و در های درآمدزدایی را بستند.
تا سود شان کم نشود.
موضوعها: 3
سپاسها: 58
51 سپاس گرفتهشده در 25 ارسال
به نظرتون تا چند ماه دیگه میتونیم برنامه ها رو در گوگل پلی بفروشیم بدون مشکل؟
اگه گوگل پلی درست بشه همه مارکتهای ایرانی سقوط رو تجربه میکنن
از طرفی مشکل ایجاد حسابهای بانکی هم داریم اگر بتونیم بدون مشکل حساب خارجی باز کنیم و توی گوگل پلی بفروشیم و سودش بره به حساب خارجی و بشه به راحتی به پول خودمون تبدیلش کنیم دیگه احتیاجی به مارکتهای ایرانی نیست
یک خبر بد هم از اد پلی دارم . هر نسخه از برنامه شما فقط یک تبلیغ نمایش داده می شود.یعنی هر نفر از یک برنامه شما فقط یک تبلیغ می بینند تا روز دیگر تبلیغ نشان داده نمی شود. گویا با کمبود تبلیغ مواجه هند و محدود تر کرده اند
بشون در خواست کمک و پیشنهاد جدید دادم کافه بازار حسابم رو مسدود کرد.
این هست کافه بازار با شما اینجوری رفتار می کند.
زیاد به کافه بازار اعتماد نکنید . حرف های که می گویند هیچ اساس و پایه ندارد. فقط به جیب خودشان فکر می کند.
قربانی بعدی کدام یک از سازندگان هست.