زیاد بودن حجم خروجی(برای PC)
Information 
سلام به دوستان
راستش من یک پروژه که با فرمت خود کانسترکت(capx)هست حجمش 1مگابایته ولی خروجی برای PC که می گیرم حجمش میشه 50 مگابایت.
می خواستم بدونم:
چرا؟
به خاطر ورژنمه؟
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
؟؟
ممنون میشم جواب بدین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/24، 12:59 عصر)MN78 نوشته است: سلام به دوستان
راستش من یک پروژه که با فرمت خود کانسترکت(capx)هست حجمش 1مگابایته ولی خروجی برای PC که می گیرم حجمش میشه 50 مگابایت.
می خواستم بدونم:
چرا؟
به خاطر ورژنمه؟
؟؟
ممنون میشم جواب بدین

علیک سلام
اون به خاطر حجم کرومیوم هست که به پروژه‌تون اضافه می‌شه. می‌تونید فایل pdf.dll رو از بین فایل‌های خروجی گرفته شده حذف کنید. حتّی اگه توی پروژه‌تون از شیء ویدئو استفاده نکردید، حذف فایل ffmpegsumo.dll نیز نباید مشکلی پیش بیاره. برای کاهش حجم بقیّه‌ی فایل‌ها نیز می‌تونید از upx استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
در کل نفهمیدم
من از نسخه187 کانسترکت استفاده می کنم و برای خروجی هم در لیست خروجی ها از گزینه آخری(node-webkit) استفاده می کنم حال راهنمایی دیگر دارید؟
با توجه به این که من فقط برای رایانه خروجی گرفتم نه اندروید
انتشار یافت

[تصویر:  rteqt2mxmrntxb3a10ok.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/24، 03:16 عصر)Mojtaba نوشته است:
(1394/7/24، 12:59 عصر)MN78 نوشته است: سلام به دوستان
می خواستم بدونم:
چرا؟
به خاطر ورژنمه؟
؟؟
ممنون میشم جواب بدین

علیک سلام
اون به خاطر حجم کرومیوم هست که به پروژه‌تون اضافه می‌شه. می‌تونید فایل pdf.dll رو از بین فایل‌های خروجی گرفته شده حذف کنید. حتّی اگه توی پروژه‌تون از شیء ویدئو استفاده نکردید، حذف فایل ffmpegsumo.dll نیز نباید مشکلی پیش بیاره. برای کاهش حجم بقیّه‌ی فایل‌ها نیز می‌تونید از upx استفاده کنید.

این کار برای خروجی اندروید هم صدق میکنه ؟! 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/24، 03:34 عصر)MN78 نوشته است: در کل نفهمیدم
من از نسخه187 کانسترکت استفاده می کنم و برای خروجی هم در لیست خروجی ها از گزینه آخری(node-webkit) استفاده می کنم حال راهنمایی دیگر دارید؟
با توجه به این که من فقط برای رایانه خروجی گرفتم نه اندروید

می‌دونم، نوشته‌بودید برای PC خروجی گرفتید.
وقتی خروجی node-webkit یا همون NW.js می‌گیرید، یک پوشه دارید به اسم win32 که خروجی اصلی بازی‌تون برای ویندوز توی اونه (توی نسخه‌های جدیدتر یک پوشه‌ی win64 هم وجود داره که مال ویندوزهای ۶۴ بیتی هست)، بقیّه‌ی پوشه‌ها مربوط به سیستم‌عامل‌های برپایه‌ی لینوکس و همچنین مک هست. اگه فقط برای ویندوز می‌خواین خروجی بگیرید به بقیّه نیازی ندارید. حالا این دو تا فایل دی‌ال‌ال pdf و ffmpegsumo که گفتم داخل پوشه‌ی win32 هست (البته توی نسخه‌های قدیمی، فایل pdf.dll وجود نداره).

اگه هم می‌خواین اطّلاعات کاملی درباره‌ی خروجی ویندوز و تا حدّی لینوکس و مک کانستراکت داشته‌باشید، بد نیست که قسمت نهم دوره‌ی آموزشی ما رو هم ببینید.

(1394/7/24، 03:35 عصر)Tartilla نوشته است: این کار برای خروجی اندروید هم صدق میکنه ؟! 

نه متأسفانه.

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
خیلی ممنون از جواب کاملتون و اون فایل هایی رو که گفتین رو حذف کردم (با اینکه فایده ای نداشت)ولی به نظرتون یک بازی 5 مرحله ای منطقیه حجمش 50 مگ باشه؟
انتشار یافت

[تصویر:  rteqt2mxmrntxb3a10ok.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: