سوال درباره قدرت انجین
سلام دوستان
من تازه با Construct 2 آشنا شدم میخواستم بدونم تو این انجین چقدر دستمون بازه قدرت انجین چقده.
من میخوام بازی به سبک limbo که یکی از بازی های محبوب هست هم از نظر فیزیک و... بهترینه بسازم.
من بهتون پیشنهاد میکنم این بازیو امتحان کنید.
فیزیک کاراکتر انجین چتوره ؟(مثل  limbo , stickman Dismoun )

سپاس شده توسط:
سلام 
لیمبو که نمونه چندان سختی نیست 
فیزیک پیچیده ای هم نداره بنظرم !
اتفاقا یکی از دوستان داره یه بازی با سبک و سیاق لیممبو میسازه 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: sasani47
خیلی ممنون
پس Construct 2 قدرتشو داره ؟
راستی کاراکتر ها تونو با چی طراحی میکنید با چی بهش انیمیشن میدید؟
Construct 2 قابلیت استخان بندی کاراکترو داره ؟برای طبیعی تر شدن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله میتونید لیمبو بسازید 1
من به شخصه کاراکتر هام رو با illustrator میکشم و توی بخش گرافیک هم چنتا نمونه کار گذاشتم
برای انیمیت هم بستگی به خودتون داره اما من Spriter رو پیشنهاد میکنم هم قدرتمنده هم آسون و خوبیش اینه که با کانستراکت هماهنگه ... یعنی میتونید یک انیمیشن کامل رو وارد کنید بجای اینکه بخواید بشینید تک تک فریم ها رو وارد کنید و طبیعتا حجم بیشتری هم در میاد ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

چه قدر جالب شد علاوه بر من تعداد زیادی هستن که روی بازی های تو سبک لیمبو دارن کار میکنن.
21
تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
  پاسخ

قدرت کانستراکت در ساخت بازی های دو بعدی خیلی نیرومند تر و ساده تر از انجین های دیگر است. حجم بزرگ ازبرنامه نویسی توسط رفتار ها و افزونه های افرس(شی ها) بر عهده دارد.
کانستراکت در بخش گرافیک از کتابخانه openGL استفاده می کند نگارش 4.4 .از لحاض گرافیک دو بعدی بسیار نیرومند هست و افکتهای سه بعدی را هم در خود دارد. شما می توانید با افکتها به عکس ها متریال(خواص فیزیک و شیمایی) بدهید. سیستم ذرات بسیاری خوب و روانی دارد که جلوهای دیداری بسیار تماشایی را بسازید. 
از لحاظ برنامه نویسی بسیار ساده و خوب هست شما می توانید با رفتارها حرکات گوناگونی را شبیه سازی کنید. با رفتارهای چون فیزیک ، پلتفرم ، خودرو و ... که در اختیار شما می دهد دیگر نیازی نیست شما کد های اولیه راه رفتن پرش و ... بسازید.
اگه دانشو تجربه کافی از بازی سازی و انجین کانستراکت داشته باشید می توانید ایده های خود را عملی کنید و بازی های با کیفیت بالا بسازید
  پاسخ

سپاس شده توسط: sasani47 ، keyhan
از نظر من بزرگترین مشکل کانتسراکت2 فقط مشکلات خروجیه (اندروید) که بخاطر خروجی خوب باید قید بعضی چیزا رو تو ساختن بازی بزنی مثلا تو بعضی خروجی ها صدا پشتیبانی نمیکنه بعضی هم حجم بالا بعضی لگ دارن بعضی ها هم با فیزیک یا تبلیغات و یا ... مشکل دارن.
کانستراک در اصل برای بازی های آنلاین تحت وب و PC بیشتر بدرد میخوره تا اندروید.
تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تنها مشکل خروجی اندروید نرخ فریم ها یا کارایی هست. افزودن سربار خیلی مشکل حادی نیست.
که این هم به خاطر معماری قدیمی کانستراکت است. 
دلیل ضعف معماری بالا ست و با نگارش جدید یعنی کانستراکت 3 ازمیان برداشته می شود چونکه باید تمام هسته و کدها تغییر کنند و روش ها و فن اوری جدید جایگزین معماری کهنه شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: