مشکل ارسال به دیتابیس
#1

 سلام طبق اموزش های اقا مجتبی که در مورد php و sql بود پیش رفتم .
دیتابیس و table و فایل php رو ساختم .
( هاست،رایگان از،گیگفا گرفتم )
وقتی به صورت دستی url رو در ادرس بار وارد میکنم و پشتش کوئیری رو مینویسم به خوبی عمل میکنه . یعنی اون value مورد نظر رو اضافه میکنه ( البته وقتی اینتر رو میزنم ، انتی ویروس یه ارور میده ، منم continue رو میزنم )
اما وقتی تو کانستراکت این درخواست رو میخوام بدم کار نمیکنه و اشلا به دیتابیس چیزی،اضافه نمیکنه . به احتمال خیلی زیاد به خاطر همون سپر امنیتی هست . اما چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟ ایا به خاطر رایگان بودن هاست هست ؟
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#2
تکمیلی : از یه سایت دیگه هاست گرفتم سایت ihweb.ir
این مشکل امنیتی و ssl نداره
اما همچنان نمیتونم از کانستراکت رکوردی رو توی دیتابیس ثبت کنم . ولی از،طریق ادرس بار به صورت دستی امکان پڋیره
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#3
سلام؛

بالای تمام کد های پی اچ پی و داخل خود تگ پی اچ پی مقدار زیر را قرار دهید:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');

موفق باشید.
  پاسخ


 سپاس شده توسط: Alirezza3d
#4
(1401/2/25، 09:01 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام؛

بالای تمام کد های پی اچ پی و داخل خود تگ پی اچ پی مقدار زیر را قرار دهید:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');

موفق باشید.



 سلام . ممنونم .
من کدها رو جایگزین کردم بازم کار نکرد . هم از post to url استفاده کردم و هم request url . هیچ کدوم کار نکرد
ببینید این فایل php هست . داخل تگ php درست گذاشتم ؟
https://s6.uupload.ir/files/php_as3r.jpg
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#5
توی inspet مربوط به پری ویو کانستراکت این اومده :
https://s6.uupload.ir/files/inspect_bghs.jpg
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#6
سلام؛

یک دونه از اون تکه کد کفایت میکنه؛ یکی رو باید پاک کنید.
این ارور هم دقیقا مربوط به همین دسترسی هست که تکه کدش رو بهتون دادم.

موفق باشید.
  پاسخ


 سپاس شده توسط: Alirezza3d
#7
(1401/2/26، 06:27 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام؛

یک دونه از اون تکه کد کفایت میکنه؛ یکی رو باید پاک کنید.
این ارور هم دقیقا مربوط به همین دسترسی هست که تکه کدش رو بهتون دادم.

موفق باشید.



 سلام . اون کد اول هم پاک کردم . باز هم با همین ارور مواجه میشم . بله دقیقا ارور مربوط به همون کدی هست که شما به خوبی تشخیص دادید. ولی نمیدونم بازم چرا مشکل حل نمیشه . کلافه شدم واقعا !
یکی گفت شاید باید از https استفاده کنی. ایا میتونه ربطی به اون داشته باشه ؟
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#8
(1401/2/26، 06:48 عصر)Alirezza3d نوشته است:
(1401/2/26، 06:27 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام؛

یک دونه از اون تکه کد کفایت میکنه؛ یکی رو باید پاک کنید.
این ارور هم دقیقا مربوط به همین دسترسی هست که تکه کدش رو بهتون دادم.

موفق باشید.



 سلام . اون کد اول هم پاک کردم . باز هم با همین ارور مواجه میشم . بله دقیقا ارور مربوط به همون کدی هست که شما به خوبی تشخیص دادید. ولی نمیدونم بازم چرا مشکل حل نمیشه . کلافه شدم واقعا !
یکی گفت شاید باید از https استفاده کنی. ایا میتونه ربطی به اون داشته باشه ؟

مربوط به لینکی میشه که ارسال میکنید؛ Https چندان تفاوتی نداره.
اما این مشکلیه که من فقط توی هاست های رایگان دیدم.
از هاست رایگان پارسپک استفاده کنید؛ این مشکلاتو نداره و کارتونو راه میندازه.

موفق باشید.
  پاسخ


 سپاس شده توسط: Alirezza3d
#9
ممنون که با حوصله پاسخ دادید سوالات رو .
پارسپک رو هم امتحان کردم ـ فعلا امکان ثبت نام وجود نداشت سایت مشکل داشت.
در هر،صورت تصمیم گرفتم که فعلا برای تست ، از شبیه ساز های هاست که لوکال هاست ایجاد میکنند استفاده کنم که به خوبی کار،کرد .
فقط یه سوال ( ایشالا که اخری باشه :\\) :
این مشکل قطعا روی هاست های پولی وجود نداره ؟ حتی هاست های داخلی ؟ و نیاز نیست که قبل از خرید هاست در،این مورد تحقیق کنیم ؟
  پاسخ


 سپاس شده توسط:
#10
(1401/2/27، 01:16 صبح)Alirezza3d نوشته است: ممنون که با حوصله پاسخ دادید سوالات رو .
پارسپک رو هم امتحان کردم ـ فعلا امکان ثبت نام وجود نداشت سایت مشکل داشت.
در هر،صورت تصمیم گرفتم که فعلا برای تست ، از شبیه ساز های هاست که لوکال هاست ایجاد میکنند استفاده کنم که به خوبی کار،کرد .
فقط یه سوال ( ایشالا که اخری باشه :\\) :
این مشکل قطعا روی هاست های پولی وجود نداره ؟ حتی هاست های داخلی ؟ و نیاز نیست که قبل از خرید هاست در،این مورد تحقیق کنیم ؟

سلام؛

طی سال های گذشته اکثر سرویس هامو از پارسپک گرفتم. اطمینان دارم که هاست ابریش مشکلی نداره.
برای باقی هاست های پولی هم صدق میکنه؛ ولی بهتره از جاهای معتبر خریداری کنید.

موفق باشید.
  پاسخ


 سپاس شده توسط:


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اکانت دولوپر گوگل پلی xcmpunkgtsx 0 184 1401/3/13، 07:23 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  لود فایل خارجی(فایل صوتی) در اندروید persiangamer 2 180 1401/3/9، 08:16 صبح
آخرین ارسال: M.gh
  رد و بدل کردن اطلاعات بین دو صفحه html Alirezza3d 3 347 1401/2/22، 03:56 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  سوال در مورد خروجی ios Alirezza3d 6 471 1401/2/22، 12:27 عصر
آخرین ارسال: Alirezza3d
  عدم نمایش runtime در properties پروژه kamran_cn 0 201 1401/2/16، 02:24 صبح
آخرین ارسال: kamran_cn

پرش به انجمن: