ادپلی هنوز قابل هک است
Exclamation 
سلام
دوستان با اطلاعاتی که من از هک کردن نرم افزار های اندروید دارم هنوزم این نرم افزار ها قابل هک هستند.
اما من میتونم مشکل هک شدن رو از بین ببرم
این دو نرم افزار حتی توانستند بازی کلش را هک کند
SB game hacker
game killer
کافه ی ای دیه این دو نرم افزار را در سایت ها پیدا کرده و به غیر از نرم افزار lucky patcher این دو نرم افزار هم وارد کنین
این دو نرم افزار برای اجرا گوشی روت میخواهن که این روزه گوشیه همه ی دوستان روت هست
موفق باشید

16
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mah ، amirhmz ، orache
کلشو که هک نمیتونن بکنن 22
ولی بهتره این برنامه ها رو هم جلوشونو گرفت  
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام.)

این برنامه ها کلش رو نمیتونه هک بکنه .
توضیحی کوچیکی که درباره این برنامه ها میدم ، اگر سرویس شما ( مثل گلد یا هرچیزی ) ...
رو به صورت متغیر وقتی که میسازید از تعاریف ضربی و یا منفی یا به علاوه استفاده کنید این برنامه ها که هیچ کاری نمیتونن بکنن 21 

بعد جالبیش اینجاست که این برنامه هارو بیشتر برای تغییر ی چیز موقتی استفاده میکنن ، درضمن ، برای بازی های آنلاین چون متغیر ها به یک سرور آنلاین وصل هست هیچ وقت این برنامه ها نمیتونن هک بکنن ، به عبارتی زیاد این برنامه هارو جدی نگیرید و به قول یکی از دوستان پ ش ... تونم حساب نکنیدشون .

موفق و پیروز باشید

آهان ی چیز دیگه هم یادم اومد ، این مشکل رو هم اگر باشه مربوط به پلاگین ادپلی نمیشه ، باید توی خود متغیر سکه یا هر چیزی که هک میشه نیاز های امنیتیشو انجام بدید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/15، 09:07 عصر)amirhmz نوشته است: کلشو که هک نمیتونن بکنن 22
ولی بهتره این برنامه ها رو هم جلوشونو گرفت  

این نرم افزار اولین نسخه ی کلش رو هک کرد

(1395/2/15، 09:59 عصر)hesam3 نوشته است: باسلام.)

این برنامه ها کلش رو نمیتونه هک بکنه .
توضیحی کوچیکی که درباره این برنامه ها میدم ، اگر سرویس شما ( مثل گلد یا هرچیزی ) ...
رو به صورت متغیر وقتی که میسازید از تعاریف ضربی و یا منفی یا به علاوه استفاده کنید این برنامه ها که هیچ کاری نمیتونن بکنن 21 

بعد جالبیش اینجاست که این برنامه هارو بیشتر برای تغییر ی چیز موقتی استفاده میکنن ، درضمن ، برای بازی های آنلاین چون متغیر ها به یک سرور آنلاین وصل هست هیچ وقت این برنامه ها نمیتونن هک بکنن ، به عبارتی زیاد این برنامه هارو جدی نگیرید و به قول یکی از دوستان پ ش ... تونم حساب نکنیدشون .

موفق و پیروز باشید

آهان ی چیز دیگه هم یادم اومد ، این مشکل رو هم اگر باشه مربوط به پلاگین ادپلی نمیشه ، باید توی خود متغیر سکه یا هر چیزی که هک میشه نیاز های امنیتیشو انجام بدید .

شخصا خروس جنگی رو خودم دیدم هک شد توست این نرم اقزار
16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خروس جنگی یک بازی پیش پا افتاده هست ، از نظر کلی ، بازی های ایرانی تا زمانی که بخوان به بازی های مثل کلش برسن ( دقیقا مثل خودش کلش ) باید صد ها سوراخو از توی بازیشون بگیرن ، اما بازی هایی مثل خروس جنگی ( این حرفتونو تایید میکنم ) حدودا ( از 6 ماه پیش ما اینو فهمیدیم ) ، و چیز جدیدی نیست ، و من واقعا موندم که چطوره که سازندگان این بازی اینطوری نشتن تا بازیشون هک بشه ... ... .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: