مهم برای یاد گیری برنامه نویسی آماده ای شروع کن!

[تصویر:  b521d0762539bcc72758560ef48ffa2b.jpg]

[تصویر:  CSharpTime-Session01.jpg]

سلام دوستان 

حتما می دونید اصلی ترین نیاز توسعه بازی با یونیتی یادگیری برنامه نویسی است.

یونیتی از سی شارپ و جاوا پشتیبانی می کنه ، اما خود سازندگان یونیتی پیشنهاد میدن که از سی شارپ استفاده کنید و تمام آموزش های اصلی یونیتی هم به زبان سی شارپ هست.

پس عاقلانه این هست که با سی شارپ کد بزنیم و یا شروع به یادگیریش کنیم.

این آموزش هایی که من این جا لینک میدم رو هرکس به ترتیب انجام بده من تضمین میدم به یک برنامه نویس تبدیل بشه، شما برای این که بتونید با توابع و کلاس های یونیتی کار کنید ابتدا باید یک تسلط نسبی به سی شارپ پیدا کنید.

در وب سایت وب تار گت از قسمت اول  از صفر شروع کرده سی شارپ رو یاد دادن تا قسمت 50 ؛  وقتی به قسمت 20 برسید تقریبا آماد برنامه نویسی با یونیتی شدید.

همزمان می تونید کلیپ های رایگان آقای مهرداد نادری رو نگاه کنید که بسیار عالی سی شارپ رو توضیح میدن از صفر تا 100 ، به نظر من تا بخش 5 رو خوب یاد بگیرید تمام آموزش های فارسی یونیتی در اینترنت رو می تونید تهیه کنید.

خوب معطل چی هستید شروع کنید.

به زودی من هم آموزش هایی رو در این باره منتشر می کنم ولی شما معطل نباشید و از همین امروز شروع کنید.

موفق باشید

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، amirho24 ، empire of vampire ، vng ، GAME MOEIN ، majid tarh
(1395/3/7، 04:42 عصر)developer نوشته است:

سلام دوستان 

یونیتی از سی شارپ و جاوا پشتیبانی می کنه ، اما خود سازندگان یونیتی پیشنهاد میدن که از سی شارپ استفاده کنید و تمام آموزش های اصلی یونیتی هم به زبان سی شارپ هست.

این آموزش هایی که من این جا لینک میدم رو هرکس به ترتیب انجام بده من تضمین میدم به یک برنامه نویس تبدیل بشه، شما برای این که بتونید با توابع و کلاس های یونیتی کار کنید ابتدا باید یک تسلط نسبی به سی شارپ پیدا کنید.

در وب سایت وب تار گت از قسمت اول  از صفر شروع کرده سی شارپ رو یاد دادن تا قسمت 50 ؛  وقتی به قسمت 20 برسید تقریبا آماد برنامه نویسی با یونیتی شدید.

همزمان می تونید کلیپ های رایگان آقای مهرداد نادری رو نگاه کنید که بسیار عالی سی شارپ رو توضیح میدن از صفر تا 100 ، به نظر من تا بخش 5 رو خوب یاد بگیرید تمام آموزش های فارسی یونیتی در اینترنت رو می تونید تهیه کنید.

به زودی من هم آموزش هایی رو در این باره منتشر می کنم ولی شما معطل نباشید و از همین امروز شروع کنید.

موفق باشید

سلام و تشکر و خسته نباشید
میخواستم نکته ای رو بگم:اونم اینکه سی شارپ یاد گرفتن یه بحثه و سی شارپ استفاده کردن تو یونیتی یه بحث دیگه.
یعنی میخوام بگم سی شارپ برای بازی سازی اونم در یونیتی آموزش داده بشه و فقط سی شارپ خالی یاد گرفتن به نظرم فایده ی چندانی نداره.
اگه آموزشا طوری هست که سی شارپ رو در یونیتی یاد میده بسیار عالی هست.
موفق باشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/7، 08:11 عصر)mafh915 نوشته است:
(1395/3/7، 04:42 عصر)developer نوشته است:

سلام دوستان 

موفق باشید

سلام و تشکر و خسته نباشید
میخواستم نکته ای رو بگم:اونم اینکه سی شارپ یاد گرفتن یه بحثه و سی شارپ استفاده کردن تو یونیتی یه بحث دیگه.
یعنی میخوام بگم سی شارپ برای بازی سازی اونم در یونیتی آموزش داده بشه و فقط سی شارپ خالی یاد گرفتن به نظرم فایده ی چندانی نداره.
اگه آموزشا طوری هست که سی شارپ رو در یونیتی یاد میده بسیار عالی هست.
موفق باشید...

دقت کنید گفته شده قرار اموزش های استفاده اش تو یونیتی رو بسازن.ولی قبلش با این آموزش ها c# رو یاد بگیرین تا برا اون اموزش ها اماده بشین و دیگه از صفر شروع نکنیم.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer

سلام 
دوست عزیز mafh915
برنامه نویسی سی شارپ در یونیتی توابع و کلاس های خودش رو داره که در پست هم گفتم ، اما برای این که شما بتونی اون توابع و کلاس ها رو درک کنی باید ابتدا سی شارپ رو یاد بگیری به نوعی که تقریبا به یک تسلط نسبی برسی سپس من در دوره های آموزشی برنامه نویسی سی شارپ رو در یونیتی آموزش میدم.
الان شما اگر برنامه نویسی سی شارپ رو بلد بودید می تونستید با تهیه دوره آموزش شوتر اول شخص برنامه نویسی در یونیتی رو فرا بگیرید به صورت پروژه محور
دوست خوب empire of vampire خوب منظورم رو متوجه شدی از اونجایی که خیلی علاقه مندی حتما سی شارپ رو یاد بگیر و با من در ارتباط باش سوالی داشتی بپرس راهنماییت می کنم در حین یادگیری سی شارپ هم به مشکل خوردی حتما سوال کن
در پناه خدا 

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire
خیلی ممنون.چشم حتما میپرسم من از قبل به یونیتی علاقه داشتم ولی کسیو نمیشناختم یاد بده.الانم دارم آموزش های c# رو که لینکاشو گزاشته بودین رو نگاه میکنم.البته بخاطر کنکور زیاد وقت ندارم و کم کم جلو میرم ولی انشالله به زودی تمومش میکنم.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer
برنامه نویسی  به دو بخش تقسیم می شود : 1- اصول و مفاهیم برنامه نویسی - 2-ساختار و نحو زبان

بخش اول مشترک همه زبان ها است و اگر بخش اول رو یاد بگیری 60 تا 70 درصد همه زبان ها رو یاد می گیری. بخش اول به زبان خاصی را دربر نمی گیرد. مثال شما با متغییر (ناپایا variable)  آشنا میشوید. از دیدگاه های گوناگونی دسته بندی می شود  معرفی  می شوند مزایا و معایب شون بررسی می شود ، چه کاربردی دارند.

بخش دوم ویژه هر زبان است که با زبان دیگری فرق دارد. ولی بیشتر زبان ها روش نحوشان شبیه سی و C++ است. و کمی فرق دارد مانند( C , c++  , java , javascript ,c# , D , php , ...)

بخش اول از بخش های زیر تشکیل شده است.

1- طراحی الگوریتم

2- ساختمان داده

3- روش و دانش برنامه نویسی (ساخت یافتگی - شی گرایی (چیز گرایی oop))

4- مفاهیم بنیادین زبان های برنامه نویسی (عملگر ها - متغییر ها - اشاره گر ها - دستورهای کنترول)
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، keyhan
(1395/3/8، 12:06 عصر)mehrdad.ch نوشته است: برنامه نویسی  به دو بخش تقسیم می شود : 1- اصول و مفاهیم برنامه نویسی - 2-ساختار و نحو زبان

بخش اول مشترک همه زبان ها است و اگر بخش اول رو یاد بگیری 60 تا 70 درصد همه زبان ها رو یاد می گیری. بخش اول به زبان خاصی را دربر نمی گیرد. مثال شما با متغییر (ناپایا variable)  آشنا میشوید. از دیدگاه های گوناگونی دسته بندی می شود  معرفی  می شوند مزایا و معایب شون بررسی می شود ، چه کاربردی دارند.

بخش دوم ویژه هر زبان است که با زبان دیگری فرق دارد. ولی بیشتر زبان ها روش نحوشان شبیه سی و C++ است. و کمی فرق دارد مانند( C , c++  , java , javascript ,c# , D , php , ...)

بخش اول از بخش های زیر تشکیل شده است.

1- طراحی الگوریتم

2- ساختمان داده

3- روش و دانش برنامه نویسی (ساخت یافتگی - شی گرایی (چیز گرایی oop))

4- مفاهیم بنیادین زبان های برنامه نویسی (عملگر ها - متغییر ها - اشاره گر ها - دستورهای کنترول)

سلام دوست عزیز ممنون از نظرت
ببین ساختمان داده و طراحی الگورتم اگر با رشته نرم افزار آشنا باشی خودشون یک واحده درسی هستن
که پیش نیاز گذراندنشون یادگیری برنامه نویسی است و تا حالا من کاربردی در برنامه نویسی یونیتی ندیدم که نیاز باشه شما ساختمان داده  یا طراحی الگوریتم بلد باشی و الگوریتم های مختلف رو بلد باشی
این جا بحث یونیتی است اگر سی شارپ رو تا ابتدا شی گرایی عزیزان یاد بگیرید آماده توسعه بازی با یونیتی میشید
طبق همین منابعی که دادم جلو برید
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بعد از یادگیریه این مباحثی که گفتین سراغ چی بریم؟!!
مرحله بعدی چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/13، 11:58 عصر)mafh915 نوشته است: سلام
بعد از یادگیریه این مباحثی که گفتین سراغ چی بریم؟!!
مرحله بعدی چیه؟

سلام دوست عزیز بعدش میریم سراغ انجین یونیتی که من مرحله به مرحله راهنمایییتون می کنم  از کجا شروع کنید

پاسخ

سپاس شده توسط:
مباحث خود یونیتی رو کی شروع میکنید؟
help خود یونیتی چقدر میتونه کمک بکنه برای برنامه نویسی در یونیتی؟روش استفاده ازین بخش چطوریه به نظرتون؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درباره موهو (انیمه استودیو): azin24 3 7,644 1400/2/2، 09:41 عصر
آخرین ارسال: Mikaeil
  دوره آموزشی ساخت بازی ساده برای سطح مبتدی general-sherman 3 3,942 1399/9/27، 04:54 عصر
آخرین ارسال: general-sherman
Star آموزش نامه ی گرافیک طراحی ی خودروی ایرانی Mohamad## 2 3,004 1399/6/11، 11:51 صبح
آخرین ارسال: Mohamad##
  موقعیت شغلی انیماتور 2 بعدی : azin24 2 3,068 1399/2/6، 01:56 عصر
آخرین ارسال: mahdi.paradox
  ریگ بندی لذت بخش و متفاوت با نسخه ی جدید اسکریپت Duik azin24 1 2,715 1399/2/6، 01:51 عصر
آخرین ارسال: M.gh

پرش به انجمن: