مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


مهم آموزش خروجی اندروید با برنامه میزبان (پرداخت درون برنامه ای بازار به زودی)
#21
منم دارم تست میکنم یه سری مشکلات هست که دارم روش کار میکنم

صدا و سنگین شدن که ایشالله اگر به نتیجه رسیدم حتما خبر میدم

صدای خروجی html روی هاست هم جواب نمیده که باید کدهای index تغییر کنه
در حال ساخت بازی . . . . . 
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط: Nano-Games ، mostafanastary ، mamaloo79
#22
(1394/3/3، 06:12 عصر)RESAN نوشته: منم دارم تست میکنم یه سری مشکلات هست که دارم روش کار میکنم

صدا و سنگین شدن که ایشالله اگر به نتیجه رسیدم حتما خبر میدم

صدای خروجی html روی هاست هم جواب نمیده که باید کدهای index تغییر کنه

ممنون. سنگین شدن یه بحثیه، اما کار نکردن برخی از قسمت هایی که تاچ دادیم بهشون و کار نکردن صدا خیلی مهمه.
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#23
خیلی عالیه
من تست کردم ، بازی ساخت برنامه کانستراکت اجرا میشه. البته بازی های فلش رو هم تست کردم اجرا نشد.
فقط یه سوال.در مورد امکان سیو بازی مشکلی پیش نمیاد؟
چون باید برای سیو برنامه اجازه تغییر یک فایل بر روی گوشی رو داشته باشه.
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#24
سلام به همه دوستان این کاری که دوستمون میکنند به نظرم همون webview هست که با cocoonjs هم میتونید انجام بدید ولی این روش خیلی مشکلات داره که اینجا دوستمون هم بهش رسیدن ! مخصوصا این که روی خیلی از گوشی ها درست اجرا نمیشه و روی هر گوشی یه جور هست و حجم crosswalk هم به همین دلیل زیاده چون یه موتور مرورگر داره داخلش که
مطمعن میشید روی همه گوشی ها درست کار میکنه
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#25
سلام
آخرش این روش به نتیجه قطعی رسید یا نه؟!!
ازین روش استفاده کنیم؟؟؟
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#26
 خیلی عذر می خوام اگر میشه سریعتر جواب منو بدید من به دلیل اینکه آخرین نسخه ی b4a رو نصب کردم و متاسفانه این نسخه از هیچ نسخه ای از jdk پشتیبانی نمی کنه(حتی 9)مجبور شدم از نسخه های پایین تر استفاده کنم.
من از نسخه ی 4.3استفاده می کنم .
موقع کد نویسی تو قسمت designerوقتی می نویسیم(webview1.set left and right .(0,100%)ارور میده
(البته وقتی ارور میده که run script رو میزنیم)
ارور اینه:Erore:(0 is as a number
وقتی هم که اصلا توجه نمی کنیم به این ارور و سیو رو می زنیم هنگام کامپیال میگه erore:script:line:(0,100%x)s
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#27
(1394/12/12، 07:15 عصر)arman نوشته:  خیلی عذر می خوام اگر میشه سریعتر جواب منو بدید من به دلیل اینکه آخرین نسخه ی b4a رو نصب کردم و متاسفانه این نسخه از هیچ نسخه ای از jdk پشتیبانی نمی کنه(حتی 9)مجبور شدم از نسخه های پایین تر استفاده کنم.
من از نسخه ی 4.3استفاده می کنم .
موقع کد نویسی تو قسمت designerوقتی می نویسیم(webview1.set left and right .(0,100%)ارور میده
(البته وقتی ارور میده که run script رو میزنیم)
ارور اینه:Erore20 is as a number
وقتی هم که اصلا توجه نمی کنیم به این ارور و سیو رو می زنیم هنگام کامپیال میگه erore:script:line20,100%x)s

اینجوری بنویس
کد:
WebView1.SetLeftAndRight(0,100%x)
WebView1.SetLeftAndRight(0,100%y)

بدون فاصله

 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#28
(1394/12/14، 09:29 عصر)omidamitis نوشته:
(1394/12/12، 07:15 عصر)arman نوشته:  خیلی عذر می خوام اگر میشه سریعتر جواب منو بدید من به دلیل اینکه آخرین نسخه ی b4a رو نصب کردم و متاسفانه این نسخه از هیچ نسخه ای از jdk پشتیبانی نمی کنه(حتی 9)مجبور شدم از نسخه های پایین تر استفاده کنم.
من از نسخه ی 4.3استفاده می کنم .
موقع کد نویسی تو قسمت designerوقتی می نویسیم(webview1.set left and right .(0,100%)ارور میده
(البته وقتی ارور میده که run script رو میزنیم)
ارور اینه:Erore20 is as a number
وقتی هم که اصلا توجه نمی کنیم به این ارور و سیو رو می زنیم هنگام کامپیال میگه erore:script:line20,100%x)s

اینجوری بنویس
کد:
WebView1.SetLeftAndRight(0,100%x)
WebView1.SetLeftAndRight(0,100%y)

بدون فاصله

خیلی ممنون وقتی دوباره داشتم کد نویسی می کردم خو به خود مشکلم حل شد

خیلی عذر می خوام می خواستم چندتا از معایب این خروجی رو بگم:
1-از شی بروزر اگر استفاده کردین به هیچ وجه کار نمی کنه
2- شی audioهم کار نمی کنه
3-برای کامپایل کردن باید چیزایی معادل پنج برابر خود کانستراکت دانلود کنین 
4-سرعت خیلی پایین خروجی گرفته شده
و.........................
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#29
سلام من آموزشو دیدم
اگه میشه متنی شم بزار
ممنون چون یکم کیفیت ویدیو پایین بود
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
#30
این روش خیلی عالیه بنظر من فقط یه سوال؟؟

اگر خودمون با مسنتدات بازار پیش بریم میتونیم تبلیغات عد و پرداخت درون برنامه ای بذاریم؟

و یک سوالی که خیلی برام مهمه ..... از شی textbox و اژاکس و پلاگین های کردوا پشتیبانی میکنه یا نه؟
[عکس: ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
 
پاسخ دهید
 سپاس شده توسط:
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Heart تاپیک بزرگ سی-لایف (آموزش-منابع بازی سازی-اسپرایت-پلاگین و...) ehsansayrafi 6 170 امروز، 08:02 صبح
آخرین ارسال: ehsansayrafi
Heart هر آموزشی لازم دارید بگید. ehsansayrafi 8 170 دیروز، 11:11 صبح
آخرین ارسال: blueman
Star آموزش ساخت 60 نوع بازی با کانستراکت mohsensd1373 4 1,815 1397/10/20، 12:41 عصر
آخرین ارسال: kiarash
  دوره آموزشی ساخت بازی پارکینگ ماشین در کانستراکت 2 construct2j.blog.ir 3 144 1397/10/18، 11:05 عصر
آخرین ارسال: shazde
Thumbs Down آموزش گرفتن خروجی اندروید از کانستراکت ۲ در کاکون construct2j.blog.ir 0 59 1397/10/16، 07:38 عصر
آخرین ارسال: construct2j.blog.ir

پرش به انجمن: