موضوعها: 28
سپاسها: 4
5 سپاس گرفتهشده در 4 ارسال
سلام
آموزش بازی مثل (نویر)که در کافه بازار هست رو میخواهم .
ممنون
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
آقا علی شما تازه وارد انجمن شدید و تازه کارید
چند نکته رو توجه کنید قبل از هر کاری.
تازه کار باید بشینه آموزشای موجود رو ( مخصوصا آموزشای ابتدایی) ببینه و تمرین کنه اونا رو تا با نحوه کلی اونت نویسی آشنا بشه
بعد که راه افتاد بره کم کم آموزشایی مثل آموزشای وبلاگ آقای ابراهیمی و آموزشای موجود توی انجمن( با سرچ پیدا میکنید)از جمله سورس و کلیپ ها رو ببینه
درمورد سوالی که براش پیش اومده هم اول باید بره جستجو کنه توی انجمن , چرا؟ چون اکثر سوالایی که شما دارید رو قبلا کسایی دیگه که تازه وارد این انجمن شدن پرسیدن پس حتما با یکم وقت گذاشتن و درست سرچ کردن تایپیک های زیادی رو پیدا میکنید.
من خودم تقریبا همینطوری انجام دادم و هنوزم اگه سوالی پیش بیاد سعی میکنم با سرچ کردن پیدا میکنم
اینکه شما اومدی میگی آموزش ساخت فلان بازی رو میخوام( و حتی لینکش رو هم نذاشتین تا ما بدونیم کدوم بازی رو میگید) درست نیست
چرا؟
چون شما بعنوان یه بازیساز باید توانایی های خودتون رو نگاه کنید ببینید اگه میتونید اینچنین بازی رو بسازید پس لازم ندارید بیایید اینجا بگید آموزش میخوام.چون اگه شما حتی 50 درصد وارد باشید به کانستراکت , اول میرید بازی رو میسازید تا هرجاش رو که میتونید و هرجاییش هم مشکل داشتید میایید سوال میپرسید ولی این که شما میگید آموزشش رو میخوام یعنی هنوز نیاز دارید کار با کانستراکت رو یاد بگیرید.
سعی کنید اول از همه بازی که مد نظرتونه رو روی کاغذ بیارید و تقسیم بندی کنید کاراشو یعنی مثلا ببینید کجای بازی رو نمی تونید بسازید و کجاشو میتونید بسازید و بعد شروع کنید به ساخت
جایی که به مشکل خوردید سرچ کنید بعد اگه(واقعا سرچ کردید) پیدا نکردید جوابی , تایپیک بزنید براش
شما یک ماه نیست که عضو شدید پس هرچقد هم باهوش باشید نمیتونید توی این مدت کم کانستراکت رو یاد بگیرید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند