فوری-نوشتن عدد در کادر خالی و ارسال آن عدد از طریق آجاکس
با سلام...می خوام کاربر وقتی وارد بازی میشه اول بهش بگیم شمارتو وارد کن سپس شماره را از طریق آجاکس به یه آدرس url بفرسته..(برنامه نوسی سمت سرورش انجام شده هست)..فقط لطفا بگین که کارهای مربوط به کانسترکتش چجوریه...

1 ) برای نوشتن عدد توسط کاربر در یک فیلد خالی ، باید از چه پلاگینی استفاده کنم که با همه گوشی ها سازگار باشه و با خروجی کوکون مشکل نداشسته باشه؟

2) شماره نوشته شده توسط کاربر را چطور از طریق آجاکس به یک آدرس بفرستیم؟

خیلی ساده بگم همان کاری که موقع عضویت داخل تلگرام می کنیم که اول شمارمون را وارد می کنیم بعدش این شماره به سرور ارسال میشه،یک پیامک میاد واسه ما، بعدش اون کد داخل پیامک را داخل یه فیلد خالیه دیگه وارد می کنیم و این دفعه تلگرام چک مکنه که کد وارد شده اگر صحیح است اجازه میده کاربر از تلگرام استفاده کنه.
دقیقا همین کار را موقع شروع بازی می خوام واسه کاربر پیاده سازی کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی ذهنم را مشغول کرده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
دوست عزیز اول این که برای اون کار اسم الکی نسیت و باید به زبان برنامه نویسی سمت سرور مسلط باشی 
که خیلی سخت و پر هزینه است 
اما شما می تونید با استفاده از زبان برنامه نویسی  php یه سیستم ساده درست کنید که شماره کاربر رو بگیره و تو دیتا بیس ذخیره کنه اونم با هاست رایگان 

اگه کمک بیشتر نیاز دارید بگید تا راهنمایی کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22 ، shazde
می دونم که برنامه نویسی سمت سرور می خواد. برنامه نویسی سمت سرورش توسط کس دیگری انجام شده و نیازی نیست که من بلد باشم...وقتی با آزاکس پیام بدیم به url,سمت سرور متوجه میشه منظورمون چیه...
بحث من سر اینه که داخل کانسترکت برای نوشتن عدد و ارسال آن از طریق آزاکس باید چگونه عمل کنیم؟
اگرسورس بدین عالیه.

یعنی از کدام پلاگین دیالوگ یا دیالوگ کوردوا یا تکس باکس یا چیزه دیگه استفاده باید کنیم که توی خروجی کوکون مشکل نداشته باشه و روی همه گوشی ها بیاد..
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
یعنی قسمت آجاکس رو میخواید؟
چرا ویدیو های آموزشی رو نمیبینید؟
برای گرفتن عدد از کاربر،از
Cocoon Canvas Plus
استفاده کنید.

در ضمن باید با کسی که سمت سرور رو نوشته هماهنگ کنید مثلا آدرس و متغیر های GET و...
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mansoor22
بسیار متشکرم از شما...

دقیقا مراحل زیر را می خوام:

1) کاربر قبل از ورود به منوی اصلی بازی ، با یه کادر خالی مواجه میشه که باید شماره اش را وارد کند .....کاربر شماره اش را وارد می کنه و دکمه ارسال را میزنه و شماره نوشته شده از طریق آجاکس به آدرس url ارسال میشه.

2) از طرف سرور یه اس ام اس به کاربر ارسال میشه که داخلش یه کد هست.( این مرحله با ما نیست )

3) کاربر کد دریافتی را داخل بازی وارد می کنه...کد وارد شده اتوماتیک به سرور ارسال میشه و درستی کد بررسی میشه.

4) پس از اینکه سرور تشخیص داد که کد وارد شده درست است کاربر میتونه وارد منوی اصلی بازی شود و بازی را شروع کند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس را دیدم...خیلی ممنونم که زحمت کشیدیدن.حتما باید خروجی اندروید بگیرم که کار کنه؟

الان کادر خالی نمیبینم که شماره وارد کنم.فقط یه کلید هست که نوشته روش ثبت نام..برای تست باید خروجی کوکون بگیرم؟

می خوام پس از ارسال شماره، وقتی که از طرف سرور کد به کاربر ارسال میشه دوباره یه کادر باز بشه که کاربر بتونه کد ارسالی از سرور را دوباره توی فیلد دیگه ای وارد کنه و این دفعه کد نوشته شده به سرور ارسال بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
خواهش میکنم
بله بعد از خروجی باید امتحان کنید.
برای تایید هم میتونید مثل همین استفاده کنید.فقط باید آدرس هارو عوض کنید و سمت سرور رو جوری که نوشتید باید هماهنگ کنید ، مثلا وقتی که کد رو فرستادید ، اگر سرور عدد 2 رو برگردونه (میتونید با گرفتن آخرین مقدار آجاکس ، این مقدار رو بگیرید) بگید کد درسته و برید تو برنامه وگرنه بگه کد اشتباه و...
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22
ببخشید شما داخل سورس برای آزاکس از اکشن request url استفاده کردین.بهتر نبود از اکشن post to url استفاده می کردین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
مجدد خیلی فرق نداره و به خاطر این که شما میخواین نتیجه رو ببینید اینطوری بهتره.
مثلا سرور جواب میده که شماره فرمت بدی داره و...
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22
داخل فیلد url نوشتین "http://YOUEADDRESS?tel=" .

اون علامت سوال بعد از کلمه آدرس چیه؟
کلمه tel واسه چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: