کمک در پخش شدن آهنگ بعد از دانلود
سلام و خسته نباشید توی منو میخوام چند تا آهنگ بزارم که اول که کاربر روش لمس می کنه بنویسه 2فایل موجود نیست آیا مایلید از اینترنت دانلود شود؟) و بعد که دانلود شد اگر روش بزنه آهنگ رو پایین نرم افزار پخش بکنه؛ چجوری بسازم؟ اگر میشه تنظیمات اون قسمت دانلود و پخشش رو اگر سخته برام بسازین؟ بلد نیستم متشکرم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/17، 06:30 عصر)morti نوشته است: سلام و خسته نباشید توی منو میخوام چند تا آهنگ بزارم که اول که کاربر روش لمس می کنه بنویسه 2فایل موجود نیست آیا مایلید از اینترنت دانلود شود؟) و بعد که دانلود شد اگر روش بزنه آهنگ رو پایین نرم افزار پخش بکنه؛ چجوری بسازم؟ اگر میشه تنظیمات اون قسمت دانلود و پخشش رو اگر سخته برام بسازین؟ بلد نیستم متشکرم 

سلام خوبید؟ 

کاری نداره خب بگو اگر پلیر on touch object شی رو بهش نشون بده بعد بگو بره لایوت دیگه یا    یه پنجره طاهر بشه که بنویسه اون متنتو بعد ی دکمه بزار بنویس دانلود بعد اگر روی اون دانلود کلیک کرد ی لینک رو   دانلود کنه خودکار 
بقیه شو بلد نیستم 1

اگه کمکت کردم تشکرو بزن 1
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط: morti
ممنون عزیز تا اینجا رو ساختم اما چجوری بعد از دانلود، امکان پذیر میشه پخش کنه فایل صوتی رو داخل نرم افزار؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 و یه سوال دیگه هم داشتم، میخوام از لیوت منو و ایونت شیتش کپی بگیرم. منو سورس پیش ساخته هست و وقتی ازش کپی می گیرم یک مشکل پیش میاد اون قسمت سه نقطه که داره می زنم که منو کشویی باز بشه، بجای اینکه تا نصف صفحه بیاد و واسته از سمت راست میاد توی صفحه و از سمت چپ رد میشه میره بیرون! تنظیمات لیوت اول رو کپی کردم ولی کار نمی کنه؛ اما لیوت اصلی با همون تنظیمات کار می کنه یعنی تا وسط صفحه میاد و وا میسته.
proje menu
اینم لینک پروژم اجراش کنین و قسمت لیوت دوم رو تست (اجرا) کنین می بینین چی میگم  
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی نمیدونه باید چجوری بسازمش؟
خلاصه اش اینطوریه: اگر فایل صوتی موجود نیست دانلودش کن و اگر هست پخشش کن
لطفا کمک کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
متوجه منظورتون هستیم که میخوایید چیکار کنین
تنها راه حلش اینه که هزینه کنید تا براتون پلاگینش رو بسازن که من خودم آقا میلاد رو پیشنهاد میکنم فک نکنم از پسش بر نیان
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

ممنون عزیز
در مورد منو سه نقطه که بازش می کنم و وسط صفحه وانمیسته چی؟ تنظیمات ایونت شیت رو کپی می کنم اما در لیوت جدید کار نمی کنن و ناقص عمل می کنن فکر کنم باید بعضی از متغیرهاش رو تغییر بدم تا با لیوت جدید همخوانی داشته باشه اما نتونستم بفهمم کدوم یکیه، تنظیمات زیادی هم نداره ولی نتونستم پیداش کنم میشه راهنماییم کنین؟ فایل پروژه رو بالا گذاشتم ممنون  میشم!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورستون باز نمیشه توی کانستراکت
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

Desktop
دوباره اپلودش کردم، از لیوت و ایونت شیدش یه کپی بگیرید بعد لیوت دوم رو اجرا کنید و منو سه نقطه،  سمت راست بالای صفحه رو بزنید می بینید که از سمت راست وارد میشه و از سمت چپ رد میشه و وسط صفحه وانمیسته. توی همین منوش مشکل دارم میخوام وسط صفحه واسته. باید چیکار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام واسه اینکه منوی کشویی از سمت راست بیاد در رفتار castum movent سرعت رو منفی کنید.

واسه کپی کردن لی اوت و اجرا نشدن شاید مشکل در اسم اسپرایت ها باشه شاید شما مثلا گفته باشید اسپرایت یک destroy بشه اما در لی اوت جدید یه اسپرایت پاک شده باشه .
باید دستوراتی که دادید رو نگاه بکنید .
همچنین ممکنه مشکل از متغیر ها باشه.
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، morti

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: