موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
1393/7/24، 03:36 عصر
4تا سوال داره دیونم می کنه:
1=چگونه تو بازی از ضبظ صدا اسفاده کنم که وقتی حرف میزنم خودکار ضبط کنه و بهم بگه همان لحظه (دقیقا مثل گربه سخنگو برای اندورید)
2=چگونه تو بعضی جا ها از sharاستفاده کنم همون اشتراک مثلا یه کتاب جک برای اندروید ببینی کنارش یه شکل برای اشتراک گزاری.
3=چجوری میشه از سنسور تو بازی استفاده کرد اصلا این امکان کنستراک2 داره؟
4=چجور می تونم یک برنامه بزنامه بسازم که هر عکسی که من بزارم تو سایت به برنامه هم نمایش داده بشه یا همون بفرسته مثل برنامه بازار که هر دقیقه برنامه هاش عوض میشه؟
اگر بتونی کمک کنید خیلی ممنون میشم
خیلی ممنون تقریبا گرفتم ولی چرا share غیر قانونی و منظور از سنسور اینه که اگر گوشی به سمت راست تکون بدم این اتفاق بیوفته مثل بازی موتور برای اندروید
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
اگه شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، توییتر و گوگلپلاس غیر قانونی نیستند نباید فیلتر میشدند، پس اگه فیلتر شدند حتماً غیر قانونی بودند.
امکان بررسی زاویههای گوشی (آلفا، بتا و گاما مثل همون زاویهها با محورهای مختصّات توی هندسه تحلیلی) وجود داره. شما میتونید بفهمید که هر کدوم از زاویههای آلفا، بتا و گاما چند درجه هستند و نسبت به اونا میتونید تنظیم کنید شخصیّتتون حرکت کنه. این امکان در کاندیشنهای قسمت Orientation & motion شیء Touch وجود داره.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
یه سوال:
من با AJAXکار کردم و متوجه شدم حالا اگر بخوام تعدادی عکس بزارم که دیگه مجبور نباشم براش AJAXبسازم با یه AJAX تعداد محدودی را تو اسپریت های مختلف ایجاد کنم
1:بابات عکس ممنون ولی اگر بخوام نوشته ام را بروز کنم چی کار کنم مثلا تو برنامه نوشتم (امروز 10ام) بعد دو روز دیگه همون فایل خودم وبرایش کنم که بشه 12ام؟
2:اگر بخوام یه خطا تو برنامه بزارم که اگر اینترنت وصل بود بره صفحه بعدی و اگر وصل نبود اخطار بده که اینترنت گوشی خاموشه لطفا سورس بزارین ممنون میشم>!
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
۱. خوب به اون فایل متنیتون یک خطّ دیگه اضافه کنید و به جای لینک مثلاً توش بنویسید "امروز ۱۰ ام" و بعد متنتون رو با یک شیء Text و استفاده از اکشن Set text با کمک اکسپرشن tokenat به خطّ آخر تغییر بدهید.
۲. اگه مشکلی در خواندن فایل توسّط شیء AJAX پیش بیاد (وصل نبودن اینترنت، آف شدن سایتی که فایل توشه یا...) کاندیشن On error شیء AJAX اکشنهاش اجرا میشوند. پس میتونید از این کاندیشن استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم