حل شده 4سوال مهم
Question 
4تا سوال داره دیونم می کنه:
1=چگونه تو بازی از ضبظ صدا اسفاده کنم که وقتی حرف میزنم خودکار ضبط کنه و بهم بگه همان لحظه (دقیقا مثل گربه سخنگو برای اندورید)
2=چگونه تو بعضی جا ها از sharاستفاده کنم همون اشتراک مثلا یه کتاب جک برای اندروید ببینی کنارش یه شکل برای اشتراک گزاری.
3=چجوری میشه از سنسور تو بازی استفاده کرد اصلا این امکان کنستراک2 داره؟
4=چجور می تونم یک برنامه بزنامه بسازم که هر عکسی که من بزارم تو سایت به برنامه هم نمایش داده بشه یا همون بفرسته مثل برنامه بازار که هر دقیقه برنامه هاش عوض میشه؟
        اگر بتونی کمک کنید خیلی ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
۱. برای ضبط صدا باید از شیء User Media استفاده کنید. می‌تونید نمونه‌ی Microphone input که همراه با کنستراکت هست رو در این مورد بررسی کنید.

۲. چون غیر قانونی هستند کمکی در این مورد نمی‌کنم.

۳. منظورتون از سنسور دقیقاً چیه؟

۴. باید از شیء Ajax برای این کار استفاده کنید.

[تصویر:  ajax_ax.png]

مثلاً در تصویر بالا گفتم در شروع لیوت شیء ajax محتویّات فایلی رو که در آدرس http://mojtaba74.xzn.ir/ax.txt قرار داره بخونه (این فایل رو خودم ساختم و توش فقط URL یک عکسه) بعد در خطّ دوم گفتم وقتی محتویات اون فایل رو خوند، تصویر اسپرایت مورد نظر رو به محتویّات اون فایله (همون لینک عکس) تغییر بده. این طوری من هر وقت بخوام می‌تونم اون فایلم رو ویرایش کنم و URL توش رو عوض کنم، بعد در برنامه هم همون عکس جدید رو نشون می‌ده.

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

خیلی ممنون تقریبا گرفتم ولی چرا share غیر قانونی و منظور از سنسور اینه که اگر گوشی به سمت راست تکون بدم این اتفاق بیوفته مثل بازی موتور برای اندروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک، توییتر و گوگل‌پلاس غیر قانونی نیستند نباید فیلتر می‌شدند، پس اگه فیلتر شدند حتماً غیر قانونی بودند.

امکان بررسی زاویه‌های گوشی (آلفا، بتا و گاما مثل همون زاویه‌ها با محورهای مختصّات توی هندسه تحلیلی) وجود داره. شما می‌تونید بفهمید که هر کدوم از زاویه‌های آلفا، بتا و گاما چند درجه هستند و نسبت به اونا می‌تونید تنظیم کنید شخصیّتتون حرکت کنه. این امکان در کاندیشن‌های قسمت Orientation & motion شیء Touch وجود داره.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سوال:
من با AJAXکار کردم و متوجه شدم  حالا اگر بخوام تعدادی عکس بزارم که دیگه مجبور نباشم براش AJAXبسازم با یه AJAX تعداد محدودی را تو اسپریت های مختلف ایجاد کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
می‌تونید هر یک از لینک‌های عکس‌ها رو توی یک خط بنویسید و در یک فایل متنی ذخیره کنید و بعد از خواندن فایل توسّط AJAX با کمک اکسپرشن tokenat لینک‌ها را از هم جدا کنید.

[تصویر:  ajax_ax2.png]

در تصویر بالا دقیقاً همین کار را کردم. حالا در مورد اکسپرشن tokenat هم توضیح می‌دم تا با نحوه‌ی کارش آشنا بشید. ساختار این اکسپرشن به این صورته:

کد:
tokenat(Text, Index, Separator)

Text: متنی هست که از چند بخش تشکیل شده و ما می‌خواهیم بخش‌های مختلف آن را جدا کنیم. در مثال ما این متن محتویّات فایلی که AJAX آن را باز کرده (AJAX.LastData) هست.

Index: شماره‌ی بخش مورد نظر هست مثلاً اگه متن ما سه بخش داشته باشه، برای گرفتن بخش اوّل باید به جای Index عدد 0 را تایپ کنیم، برای بخش دوم عدد 1 و به همین ترتیب (شماره‌گذاری در کانستراکت ۲ همیشه از صفر شروع می‌شه)

Separator: چیزی هست که مشخّص می‌کنه متن بر چه اساس باید به چند بخش تقسیم بشه. مثلاً اگه متن ما "red|blue|brown|black" باشه و ما بخوایم متن رو به ۴ قسمت تقسیم کنیم باید به جای Separator عبارت "|" رو بنویسیم تا کانستراکت بفهمه باید از چه جاهایی متن رو تکّه تکّه کنه. حالا توی تصویر بالا چون ما هر URL رو توی یک خط در فایل متنی‌مون نوشته بودیم با نوشتن عبارت newline بهش می‌گیم بر اساس خطوط متن رو تکّه تکّه کنه.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1:بابات عکس ممنون ولی اگر بخوام نوشته ام را بروز کنم چی کار کنم مثلا تو برنامه نوشتم (امروز 10ام) بعد دو روز دیگه همون فایل خودم وبرایش کنم که بشه 12ام؟
2:اگر بخوام یه خطا تو برنامه بزارم که اگر اینترنت وصل بود بره صفحه بعدی و اگر وصل نبود اخطار بده که اینترنت گوشی خاموشه لطفا سورس بزارین ممنون میشم>!

پاسخ

سپاس شده توسط:
۱. خوب به اون فایل متنی‌تون یک خطّ دیگه اضافه کنید و به جای لینک مثلاً توش بنویسید "امروز ۱۰ ام" و بعد متن‌تون رو با یک شیء Text و  استفاده از اکشن Set text با کمک اکسپرشن tokenat به خطّ آخر تغییر بدهید.

۲. اگه مشکلی در خواندن فایل توسّط شیء AJAX پیش بیاد (وصل نبودن اینترنت، آف شدن سایتی که فایل توشه یا...) کاندیشن On error شیء AJAX اکشن‌هاش اجرا می‌شوند. پس می‌تونید از این کاندیشن استفاده کنید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1:من نمیدونم منظور شما از(خوب به اون فایل متنی‌تون یک خطّ دیگه اضافه کنید) بعد می خوام یه نوشته دیگه زیرش اضافه کنم بعد سیو را که را که میزنم میرم تو صفحه مرورگر باهم یکی  میشن نوشته ها
اینم لینکم
2:حالا اگر بخوام یه نوشته بزارم تو بازیم که اگر پلیر روش کلیک کرد  محتوا ajax را دانلود کنه باید چکار کنم؟(مثلا یک لینک برنامه را روش گذاشتم).
3:چجور میشه محیط اینترنت را رو یه اسپریت باز کرد مثلا همین که پلیرم رفت صفحه بعدی رو اسپریتی که خودم سایز را مشخص کردم اینترنت مستقیم باز بشه البته باز می خوام با کمک AJAX این کارا کنم که بعدن محتوا عوض کنم خیلی تلاش کردم نتونستم(خیلی مهم برام)

پاسخ

سپاس شده توسط:
۱. تصویر: images/smilies/yahoo/2.gif وقتی متن می‌نویسید تو هر خط یک لینک یا متن بذارید، بعد با اکسپرشن tokanat خط ها رو از هم جدا کنید. (توضیح داده بودم که، منظور خاصّی نداشتم که می‌گید نفهمیدید)

۲. خوب لینک بذارید یک صفحه‌ی وب رو باز کنه، به جای صفحه‌ی وب محتویّات AJAX (یا فقط همون یک خط با tokenat) رو بهش بدید دانلود می‌شه.

۳. نمی‌شه که تو اسپرایت صفحه‌ی وب نمایش داد. اگه می‌خواین نرم افزار بسازید، همون طور که گفتم از برنامه‌های مخصوص همین کار استفاده کنید. با انجین بازی که کسی نرم افزار نمی‌سازه.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: