مشکل لایسنس
سلام دوستان چند روزیه کانستراکتم میگه لایسنس میخواد منم همون مراحل رو انجام میدم کلا همون ارور رو میده اول دست بودا
خوب کسی نسخه ای نداره که لایسنس نخواد ؟؟/ 20
فکر نکن خودت بسازش ! 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شاید شما بعد از لایسنس کردن , فایل لایسنس رو پاک میکنید که این مشکل بوجود میاد؟

نه نسخه ای که رایگان باشه و امکانات کامل رو داشته باشه , وجود نداره.(حداقل تا جایی که من میدونم)
  پاسخ

سپاس شده توسط: DAII.SALMAN
سلام
شما از نسخه های جدید تر استفاده کردید .این نسخه ها با این لایسنس ها لایسنس نمی شن .اما یه جایی تو همین کانال تلگرام ها یه لایسنس داده بود كه روی این نسخه ها جواب می داد.
اگر می خواهید همین الان لایسنس شود از نسخه های پایین تر استفاده کنید پیشنهاد من به شما نسخه ی ۲۴۵است .توی اینترنت این واژه را سرچ کنید و از سایت سیرا بگیرید «construct r245»
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: DAII.SALMAN
(1397/3/11، 11:28 صبح)مهدی بابایی نوشته است: سلام
شما از نسخه های جدید تر استفاده کردید .این نسخه ها با این لایسنس ها لایسنس نمی شن .اما یه جایی تو همین کانال تلگرام ها یه لایسنس داده بود كه روی این نسخه ها جواب می داد.
اگر می خواهید همین الان لایسنس شود از نسخه های پایین تر استفاده کنید پیشنهاد من به شما نسخه ی ۲۴۵است .توی اینترنت این واژه را سرچ کنید و از سایت سیرا بگیرید «construct r245»

ممنون درست شد
فکر نکن خودت بسازش ! 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز شما می توانید با این نرم افزار تمام تسخه های کانستراکت 2 حتی آخرین ورژن رو کرک یا لایسنس کنید.

crack 16 16
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، DAII.SALMAN

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 213 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: