ماندن پیام در چت
سلام ببخشید راهی هست که تو چتروم وقتی چت میشه پیاما بمونه که اگه رفت بیرون و اومد بمونه و مثلا یکی تازه میره توش پیام هایی که از قبل بوده بمونه و پاک نشه؟
اگه میشه لطفا کمک کنید 63 8
ممنون از شما دوستان عزیز 63

یه سوال دیگه هم اینکه اگه به نظر شما اگه هاست نره بیرون میمونه؟حالا اگه اینجوری هست یا نیست شما لطفا بگید چیکار کنیم تا هاست بازی همون هاستی باشه که تهیه کردیم(رایگان یا پولی) 
با‌تشکر
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
Smile 
(1397/4/7، 02:30 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام ببخشید راهی هست که تو چتروم وقتی چت میشه پیاما بمونه که اگه رفت بیرون و اومد بمونه و مثلا یکی تازه میره توش پیام هایی که از قبل بوده بمونه و پاک نشه؟

یه سوال دیگه هم اینکه اگه به نظر شما اگه هاست نره بیرون میمونه؟حالا اگه اینجوری هست یا نیست شما لطفا بگید چیکار کنیم تا هاست بازی همون هاستی باشه که تهیه کردیم(رایگان یا پولی) 
با‌تشکر
حتما خوانده شود(برای همه):
دوست عزیز من شمارو درک میکنم میخواید یک شبکه اجتماعی بسازید،به طور ساده می گویم"نمی شود!"
هرچقدر بخواید با کانستراکت کار کردم و معتقدم کانستراکت بهترین ابزار برای اموختن برنامه نویسی است اما نمی توان با آن برنامه برای رقابت در بازار ساخت اگر هم برای تعداد محدوی افراد میسازید ارزشش را ندارد!این کاری که شما میخواهید نیاز به پشتیبانی سرور بسیار قویی دارد،و همزمان تسلط کامل به چند زبان برنامه نویسی می خواهد که کار یک نفر نیست.
دوست عزیزم از کانستراکت به عنوان آموزش استفاده کن چون که بسیار مفید است،اگر هم اراده بسیار قویی داری بسم ا.. برنامه نویسی رو شروع کن

در ضمن من اکانت نداشتم و فقط به خاطر تو اکانت ساختم. 1  
برنامه نویس به زبان های:Java,C,C#,Python,XML,VB به دلیل اعتیاد شدید به برنامه نویسی ==>شروع از کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamedbz ، MohammadHadi
(1397/4/7، 02:30 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام ببخشید راهی هست که تو چتروم وقتی چت میشه پیاما بمونه که اگه رفت بیرون و اومد بمونه و مثلا یکی تازه میره توش پیام هایی که از قبل بوده بمونه و پاک نشه؟

با‌تشکر
دوست عزیز شما می توانید با پلاگین web storage این کار را انجام دهید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیزان‌اگه بلد بودم که نمیپرسیدم
لطفا‌درست راهنمایی کنید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
از وب استورج یا لوکال استورج یا سیو‌ و لود شی سیستم استفاده کنید .
توضیحات بیشتر در سایتsi2.irوmakegame.irوc-life.rzb.ir
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، MohammadHadi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 213 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: