حل شده سوال مهم دربار رفتار custom movement
سلام
من میخوام به یه شیئ بگم که وقتی رسید به فلان پوزیشن وایسته(یعنی حرکت کنه بعدش ک رسید وایسه)
و خیلی مهمه که دقیقا همونجا وایسه یعنی حتی یک دونه اینور اونور نباشه
اول از رفتار تیر استفاده کردم و بهش گفتم هرموقع x مساوی فلان شد وایسته ولی چون با سرعت داره حرکت میکنه اصلا این دستور اجرا نمیشد . بعدش گفتم اگر بزرگتر مساوی فلان شد وایسه که اونجوری تو دیباگ که میدیم هربار چندتا اینور و اونور تر میشد.
از یه جسم solid استفاده کردم بازم گاهی اوقات یکی دوتا میومد اینورتر
از رفتار custom movement استفاده کردم وگفتم شتاب بگیره به سمت فلان پوزیشن ولی نمیشد(یعنی اصلا حرکت نمیکرد) و نمیدونم چیکار کنم 20 20 20
خواهشا اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم 20 17 63 63 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز 
میتونید از همون رفتار بالت و بزرگتر مساوی استفاده کنید ، فقط بگید اگه X شیء بیشتر از فلان شد برگرده به موقعیت فلان و رفتار بالتش یا غیرفعال بشه یا سرعتش 0 بشه. اینجوری حتی اگه یکی دوتا اونور تر هم بره دوباره میاد جایی که شما میخوای.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: kazem
سلام
تقریبا مطمئن هستم شما بد اونت دادید
وگرنه با رفتار تیر شما وقتی بهش بگید برو به فلان x و y , دقیق میره اونجا.
حالا شما اینبار با رفتار move to اینکارو کنید و از اکشن move to x,y , مختصات مورد نظرتون رو بدید.

البته ممکن هم هست که شما origin رو دقیقا توی وسط اسپرایت ست نکرده باشید و به همین دلیل فکر میکنید اینور اونور وایمیسه اسپرایت.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/8، 01:12 عصر)shazde نوشته است: سلام
تقریبا مطمئن هستم شما بد اونت دادید
وگرنه با رفتار تیر شما وقتی بهش بگید برو به فلان x و y , دقیق میره اونجا.
حالا شما اینبار با رفتار move to اینکارو کنید و از اکشن move to x,y , مختصات مورد نظرتون رو بدید.

البته ممکن هم هست که شما origin رو دقیقا توی وسط اسپرایت ست نکرده باشید و به همین دلیل فکر میکنید اینور اونور وایمیسه اسپرایت.
سلام
نه من توی دیباگ وقتی امتحان میکنم و اسپرایت رو انتخاب میکنم هربار میبینم که مثلا به جای 100
x میشه 99 یا 98.6 یا اینطوری. وگرنه فکر نمیکنم ک جا به جا شده و origin رو هم دقیقا وسط شکل گذاشتم.
ولی اون move to و چیزی که اقای محمد82 گفتن رو امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه. ممنون بابت کمکتون

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 213 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: