متفاوت بودن اندازه بکگراند و لایه
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و عرض ادب به همگی.
بنده امروز شروع به ساخت بازی donkey jumping کردم.و میتونم بگم اولین بار هست که از کانستراکت استفاده میکنم و اولین باری هم هست که درحال ساخت بازی هستم .
بنده مشکلی که اول کار بهش بر خوردم این بود که اندازه لایه من 480،800 هست.بعد که یک تایلد بکگراند وارد میکنم اندازه آن راهم به 480،800 تغییر میدهم.اما آن تصویر کل لایه را نمیگیرد و کنار و بالای آن خالیه.
درضمن اندازه خود عکس هم 480،800 هست.خواهشا راهنمایی کنید.
باتشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید مکان رو روی صفر بذارید هم yو همxرو روی صفر بذارید بعد بک گراند با صفحه مچ (جفت)میشه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
(1397/4/13، 03:36 عصر)محمد هادی نوشته است: باید مکان رو روی صفر بذارید هم yو همxرو روی صفر بذارید بعد بک گراند با صفحه مچ (جفت)میشه.

بنده این کارراهم کردم و سمت چپ و پایین عکس مچ میشند اما سمت راست و بالای تصویر خالیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داخل پیش نمایش یا داخل خود کانستراکت
غایب
  پاسخ

(1397/4/13، 03:40 عصر)محمد هادی نوشته است: داخل پیش نمایش یا داخل خود کانستراکت
 هنوز هیچ چیز بازی را نساختم.به خاطر همین از پیشنمایش فعلا استفاده ای ندارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی شما هینجوری که بک گراند رو وارد میکنید تو همون حالت جفت نمیشه؟
غایب
  پاسخ

(1397/4/13، 03:47 عصر)محمد هادی نوشته است: یعنی شما هینجوری که بک گراند رو وارد میکنید تو همون حالت جفت نمیشه؟

دقیقا.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مطمئنی سایزش درسته؟
یعنی چی؟خب ایاین سایزش درست نی.بگ کراند رو اگه خدتون ساخته باشد وقتی خروجی میگیرید سایزش رو اشتباه زدید و حتما دورش کادر اضافی آورده.اونو پاک کنید درست میشه اگر هم درست نشد صبر کنید تا افراد حرفه ای تر جوابتون رو بدند.
غایب
  پاسخ

(1397/4/13، 03:54 عصر)محمد هادی نوشته است: مطمئنی سایزش درسته؟
یعنی چی؟خب ایاین سایزش درست نی.بگ کراند رو اگه خدتون ساخته باشد وقتی خروجی میگیرید سایزش رو اشتباه زدید و حتما دورش کادر اضافی آورده.اونو پاک کنید درست میشه اگر هم درست نشد صبر کنید تا افراد حرفه ای تر جوابتون رو بدند.
بعد از اینکه عکس را لود میکنم اون پایین اندازه عکس را مینویسه 480،800
بکگراند هم از یک سایت گرفتم ،یعنی داشتم طبق آموزش ویدیو پیش میرفتم که اینطوری شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیدونم مشکلش چیه ولی سایز استاندارد برای اینکه تو همه گوشیا درست جواب بده480,854یا854,480هست.
حالا شما ههمینکارم بکن سایزش رو اینجوری کن شاید درست شد.
غایب
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: