بازی اندرویدی جدیدم
به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام

خب بعد از بازی FireFly که فقط یه دست گرمی بود که بازی سازی رو یادم بیاد ! (من از عید 93 دیگه بازی نساختم تا الان)

یه پروژه بزرگ رو شروع کردم که انشالله تا آخر تابستون تمومش میکنم.

توی بازی شما باید با رد کردن موانع و گرفتن ستاره ها تا مرحله های بعدی پیش برید ، تعداد مراحلی که براش پیش بینی کردم 150 تاست که توی هر 15 مرحله یه مانع جدید اضافه میشه.

فعلا دارم روی زمینه بازی کار میکنم و همه چی رو آماده میکنم که بعدش شروع کنم به ساخت مراحل و بعدشم توی بازار منتشر کنمش.

به احتمال زیاد خروجی CoconJs خواهد بود و اگه خروجی خوب نبود از CrossWalk استفاده میکنم.

بازی 5 تا چپتر و 5 تا شخصیت خواهد داشت.

هر آپدیت جدیدی توی بازی انجام دادم توی تاپیک اعلام میشه و به همین پست هم اضافه میشه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت اول :

نمونه اولیه فروشگاه بازی :

[تصویر:  h1i8op55olgv0mz12f.jpg]

آپدیت دوم :

سیستم شاپ رو پیاده سازی کردم ، سیستمی شده که مو لا درزش نمیره ، ولی بیشتر از 30 تا ایونت و اکشن برای هر کدوم از اجزای شاپ میگیره
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، Vizmark# ، Nadimi
چرا از بیسیک فور اندروید استفاده نمیکنی ؟!
چرا گرافیک آمادس ؟ میتونی راحت خودت بکشی
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بیسیک توی سیستم های که مرورگرشون قدیمیه گیر میکنه و چون من توی این بازی دارم از چیز های جدیدی استفاده میکنم و میخوام Canvas Plus خروجی بگیرم از CoconJs یا CrossWalk استفاده میکنم

در مورد گرافیک : میتونم خودم درست کنم ولی این پکیج اسپرایت خیلی تمیز و زیبا کار شده و میخوام ازش استفاده کنم

ولی اکثر منو ها رو دوباره خودم طراحی میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آپدیت دوم :

سیستم شاپ رو پیاده سازی کردم ، سیستمی شده که مو لا درزش نمیره ، ولی بیشتر از 30 تا ایونت و اکشن برای هر کدوم از اجزای شاپ میگیره
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
عکسی، لینکی ، چیزی بزار !

پاسخ

سپاس شده توسط:
تو پست اول عکس هست از شاپ ولی گیم پلی به جایی نرسیده که عکس بزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز بهت تبریک میگم اما حتما یه فکری برای حذف آرم Ludei از بازیت بکن چون خیلی ضایع است که اول بازیت Powered By Ludie بیاد ،منکه هرکار کردم جوابی نتونستم بگیرم ازشون،شما باهاشون تماس بگیر شاید بتونی یکاری انجام بدی،راستی چطوری درون پرداخت گذاشتی برای بازیت؟ مگه با کانستراکت هم میشه؟ یا من اشتباه میکنم حتما بازیت رو رایگان با تبلیغات میزاری آره؟ راستی من تو سایت Ludei اکانتم ارتقاء یافته است و پرمیوم هست...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/27، 05:27 صبح)Americanboy نوشته است: دوست عزیز بهت تبریک میگم اما حتما یه فکری برای حذف آرم Ludei از بازیت بکن چون خیلی ضایع است که اول بازیت Powered By Ludie بیاد ،منکه هرکار کردم جوابی نتونستم بگیرم ازشون،شما باهاشون تماس بگیر شاید بتونی یکاری انجام بدی،راستی چطوری درون پرداخت گذاشتی برای بازیت؟ مگه با کانستراکت هم میشه؟ یا من اشتباه میکنم حتما بازیت رو رایگان با تبلیغات میزاری آره؟ راستی من تو سایت Ludei اکانتم ارتقاء یافته است و پرمیوم هست...

خروجی کراس واک خواهد بود

درون پرداختم نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کراس واک منظورت همون xdk هست؟ اینکه تمامش لگ و افت فریم داره...اگه ludei هم میگی که باید یه فکری به حال آرمش بکنی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/27، 01:19 عصر)Americanboy نوشته است: کراس واک منظورت همون xdk هست؟ اینکه تمامش لگ و افت فریم داره...اگه ludei هم میگی که باید یه فکری به حال آرمش بکنی...

عزیز من xdk با کراس واک خیلی فرق داره ! کراس واک یکی از چندین نوع خروجی xdk ـه

من سعی میکنم لگ نداشته باشه

به اضافه از نظر من آرم Ludei چیزی از بازی کم نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,374 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: