اونت های فارسی !
سلام
دوستان من میخوام اونت هایی که توی کانستراکت هست فارسی باشن چون من دایره لغات انگلیسیم خوب نیست 
اینطوری بهتر متوجه میشم فکنم 
البته خب بوسیله نوت پت بلدم کانستراکت ترجمه کنم(با ترجمه گر گوگل) ولی زمان بر هست
اگه کسی روش دیگه ای میدونه ممنون میشم معرفی کنه 
یا فایل txt زبان فارسی شده کانستراکت که اونت هاش فارسی باشن بفرستید خوب میشه
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز ، در انجمن سرچ کنید کانستراکت فارسی فک کنم قبلا بچه ها ترجمه کرده بودن تا ی جاهایی از انجین رو ولی خب پیشنهاد اصلی من به شما یادگیری زبان بین المللی انگلیسی هستش ! نه تنها تو زمینه بازی سازی خیلی بهش نیاز دارید بلکه زبانی هستش که توی کل دنیا بدردتون میخوره و باید تا حدودی باهاش اشنایی داشته باشید . و اینکه بدون زبان دونستن بازی ساز نمیشید و همش باید گیر ی پاسخ از سوی ادم های دیگه باشید تا بهتون جواب بدن ولی اگه زبان بلد باشین خیلی راحت خودتون میتونید با سرچ توی گوگل براحتی به حواب برسید . 

موفق و سربلند باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Appygam ، Mahdibabaei M.N ، shazde

مثل اینکه کاملا متوجه نیستید، خوبه بیشتر زبان یاد بگیریم 
ولی خوب من وقتم محدود هست برای یادگیری گرافیک و بازی سازی چه برسد بروم یه دوره زبان یاد بگیرم
من ۱۶ سالمه مسلط نیستم که برم سرچ کنم که 
اگه کسی کانستراکت رو بلد باشه یا یه مبتدی فکنم بهتر میتونه بهش کمک کنه اینکه مثلا اونت ها فارسی باشن 
اموزش های خوبی خداروشکر هست توی اینترنت مثل آموزش های آقای مهدی ابراهیمی و مجتبی تهرانی 
توی زمینه گرافیک هم همین طور  3
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . من 14 سالم بود با کانستراکت بازی انلاین میساختم . چطوری شما محدودین ؟ والا اصلا اینگلیسی پیشرفته هم لازم نیست کافیه مقدماتی لغات بدونین همین.
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/5/12، 02:38 عصر)amirho24 نوشته است: سلام . من 14 سالم بود با کانستراکت بازی انلاین میساختم . چطوری شما محدودین ؟ والا اصلا اینگلیسی پیشرفته هم لازم نیست کافیه مقدماتی لغات بدونین همین.

سلام .دوست عزیز 
راستش من با لب تاب برادرم کار میکنم اونم بیشتر مواقع برای دانشگاهش میخواهش 23
اموزش های کانستراکت رو که میبینم سعی میکنم لغات مربوطه هم یاد بگیرم
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: