حذف فایل های اضافی قبل از خروجی جهت کاهش حجم پروژه
سلام میخواستم بدونم که با حذف فایل های اضافی مثل ایکونای کانستراکت و loading icon و... موقع خروجی گرفتن با کوکون.io یا اجرای برنامه مشکلی پیش نمیاد؟
دیروز یه خروجی گرفتم برنامم دو مگ بود کردش ۱۳ مگ.
اگرم راهی میشناسین که اینقد حجم نره بالا خواهش میکنم بگید.مرسی میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
خب این مشکل همه ماست که حجم خروجی اضافه میشه و این ربطی به آیکون و ... کانستراکت نداره و اونا نهایتاً 100 کیلوبایت هستن .(تقریبی) این حجمی که به پروژه اضافه میشه واسه فایل هایی هست که خود کوکون اضافه میکنه و کاریش نمیشه کرد . برای کمتر شدن حجم پروژتون 2 تا کار میتونید انجام بدید .
1 - با وینوس خروجی بگیرید که فک کنم حجمش کمتر میشه . 
2 - یکی از دوستان قرار بود آموزش کم کردن حجم فایل Apk بازی رو بزاره که هنوز نذاشته ، صبر کنید تا بزاره .
به هر حال میتونید این دو راه رو یکیش رو انتخاب کنید ولی همینجوری هم میتونید بازی رو بزارید چون خیلی از ماها قبل وینوس ناچارا با همین راه پیش میرفتیم و خیلیا مثل من که با وینوس مشکل دارن ، هنوز هم داریم همین راه رو میریم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mahdyar_1381
فک کنم یکی خروجی با بیسیک فور آندروید گذاشت که اصلا به پروژه حجم اضافه نمی کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdyar_1381
خروجی که ما ار کوکون میگیریم خروجی (کوردوا) یک فریم ورک برای برنامه های html5 هست و هربار شما خروجی میگیرید یک سری فایل برای سازگاری با سیستم عامل اندروید در پروژه شما قرار میگیره.
اگه با برنامه هایی مثل b4a و با استفاده از شی webview از بازی تون رو خروجی تهیه کنید، یک سری فایل پرحجم از بازی نهایی شما کم میشود که به ترتیب توانایی خروجی شما با دستگاه های اندرویدی کاهش پیدا میکنه.
بستگی به بازی شما و پلاگین ها و ابزار های شما در ساخت بازی، شما به خروجی هایی مثل کوردوا نیاز پیدا میکنید. که البته این فریم ورک تنها فریم ورک برای این کار نیست و می تونید از سایر فریم ورک ها که معمولا برای ساخت برنامه استفاده میشن خروجی تهیه کنید. (مخصوصا دوستانی که قصد ساخت برنامه دارند نه بازی)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: