(1397/6/8، 10:34 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است: سلام به دوستان کانستراکتی
میخواستم بپرسم اینکه
برای اینکه بتونیم هر نوع بازی دوبعدی با کانستراکت 2 بسازیم باید چکار کنیم وقتی همه آموزشای سایت آقای مهدی ابراهیمی و سایت آقا مجتبی رو دیدیم؟
بعد میشه توضیحاتی درمورد اون دوره جامع کانستراکت که آقا مجتبی گذاشتن بدین
وقت به خیر رفیق گل 
بعد از دیدن آموزش ها، شما قادر خواهید بود تا بازی دلخواهتون رو بسازید. ادامۀ کارتون به ترتیب عبارت است از:
1- حالا شما باید ایدتون رو در یک کاغذ بنویسید. ببینید که چه چیزی در ذهنتون دارید و میخواید روش کار کنید. ژانر و سبک بازی و پلتفرمی که در نظر دارید رو یه جایی بنویسید و یا بکشید و طرّاحی کنید.
2- اگر پروژه مورد نظر شما کمی وقت گیر و بزرگ هست، وقتشه که به یک تیم بازیسازی ملحق بشید و یا اینکه یک تیم درست کنید و کار رو به جلو ببرید.(من خودم به شخصه نقاشیم افتضاحه!
برای همین با یک گرافیست کار میکنم.)
3- حال باید به کار گرافیک و طرّاحی کاراکترها، محیط بازی، اسپرایت ها و ... بپردازید. همچنین مراحل بازی + موسیقی ها و صداهای مورد استفاده رو حاظر کنید و بسازید. (اگر بلد نباشید، میتونید از پکیج های آماده و حاظری استفاده کنید که در انجمن هم موجوده: لینک)
4- بعد باید چیزایی رو که در مرحلۀ 3 حاظر کردید رو مثل یک جورچین در کانستراکت پیاده کنید و به طور دلخواه اونا رو برنامه ریزی کنید و روند بازی رو طرّاحی کنید.
5- در حین ساخت بازی، میتونید پیش نمایشی(تریلر) از بازی رو در انجمن یا سایر فضاهای دیگه منتشر کنید تا کاربران بهتون جذب بشن و توجّه ها بهتون جلب بشه.(به وضوح میشه گفت که تریلر و تیزر از ساخت خود بازی هم سخت تره! چون بسیار حسّاس هست و اگر به دل مخاطب نشینه، بازی رو دانلود نخواهد کرد!)
6- بعد از ساخت بازی، نوبت به خروجی گرفتن از اون، متناسب با نوع پلتفرم مورد نظرتون میرسه.
7- حالا میتونید بازیتون رو در همه جا پخش کنید و لذّت ببرید.
8- راستی! ساخت تیزر یادتون نره! چون خیلی مهمّه.
تفاوت تریلر و تیزر: تریلر به معنای پیش نمایش هست که قبل از اتمام رسیدن یک پروژه هنری و گرافیکی(بازی ویدئویی، انیمیشن یا فیلم و سریال) اونو منتشر می کنند تا توجّه اون صنعت و بازار بهش جلب بشه. ولی تیزر رو بعد از ساخت و پخش اون محصول هم پخش می کنند و به نوعی اون محصول رو معرّفی می کنند.
برات آرزوی موفّقیّت دارم
هر سوالی داشتی، دریغ نکن و از ما بپرس