انتشار بازی شما در گوگل پلی
سلام.کسانی که در برنامه یا بازی خودشون از تبلیغات استفاده کردند چه تبلیغات خارجی مثل چارت بوست،ادموب و ... چه تبلیغات ایرانی مانند عدد و تپسل(به شرطی که گوگل با این دو مشکلی نداشته باشه) و مایلند در گوگل پلی برنامشون منتشر شه من اینکارو براشون انجام میدم.

به ازای هر بازی یا برنامه از ۵۰/۰۰۰ تومان گرفته میشه.
ایدی تلگرام جهت ارتباط: icafebazar
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، Alireza3d
بسیار عالی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/18، 10:58 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: سلام.کسانی که در برنامه یا بازی خودشون از تبلیغات استفاده کردند چه تبلیغات خارجی مثل چارت بوست،ادموب و ... چه تبلیغات ایرانی مانند عدد و تپسل(به شرطی که گوگل با این دو مشکلی نداشته باشه) و مایلند در گوگل پلی برنامشون منتشر شه من اینکارو براشون انجام میدم.

ببخشید چجوری اعتماد کنیم.

اونوقت این چجوریه که انقد ارزون میذارید جاهای دیگه زیر ۴۰۰۰۰۰نمیگرن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/19، 01:33 صبح)Kiarash نوشته است:
(1397/6/18، 10:58 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: سلام.کسانی که در برنامه یا بازی خودشون از تبلیغات استفاده کردند چه تبلیغات خارجی مثل چارت بوست،ادموب و ... چه تبلیغات ایرانی مانند عدد و تپسل(به شرطی که گوگل با این دو مشکلی نداشته باشه) و مایلند در گوگل پلی برنامشون منتشر شه من اینکارو براشون انجام میدم.

ببخشید چجوری اعتماد کنیم.

اونوقت این چجوریه که انقد ارزون میذارید جاهای دیگه زیر ۴۰۰۰۰۰نمیگرن

خب میتونم ابتدا برنامه یا بازیتون اپلود کنم و اسکرین شات ازش بدم گه بدونید تو گوگل گذاشتم بعد از واریز دکمه بررسی برنامه میزنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام بسیار عالی . 
فقط برنامه رو به صورت رایگان منتشر میکنید؟
یا اگر پولی باشه یا پرداخت درون برنامه داشته بازم منشتر میکنید ؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/19، 02:49 عصر)alirezaa82 نوشته است:

سلام بسیار عالی . 

برنامه های پولی برای تصفیه حساب از گوگل نیازمند ویزا کارت متصل به حساب بانکی هست و دردسر داره پرداخت درون برنامه ای گوگل هم همینطور
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
برای تبلیغات چی مشکل نداره؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/19، 07:31 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:
(1397/6/19، 02:49 عصر)alirezaa82 نوشته است:

سلام بسیار عالی . 

برنامه های پولی برای تصفیه حساب از گوگل نیازمند ویزا کارت متصل به حساب بانکی هست و دردسر داره پرداخت درون برنامه ای گوگل هم همینطور

سلام .
ببخشید پس تبلیغات خارجی هم که همینه مگه نیست؟مگه نیازمند ویزا کارت نیست؟
راستی ببخشید تازگی ها گوگل پلی امکان انتشار کتاب الکترونیک هم توی دستور کار قرار داده.
در جریانش هستید ؟؟میشه این کار رو انجام بدید ؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ایا تبلیغات خارجی نیازمند ویزا کارت هست؟؟؟؟؟؟¿¿¿¿
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
سلام دوستان ، 
میخواستم یک بحث کلی کنم راجب انتشار برنامه داخل گوگل پلی ! 
ببینید دوستان ما اگه اثار خودمون رو بررسی کنیم میبینم ک حتی ما داخل بازار های داخلی هم حرفی واسه گفتن نداریم چه برسه تو محیطی مثل گوگل پلی ! من دلیل اسرار بعضی هارو نمیفهمم ! 

بیایید بجای این کارها و تفکر روی خارج ، به فکر کیفیتی باشیم که داخل رو حداقل راضی کنه بعدش به فکر خارج از کشور بیفتیم ! 

موفق و سربلند باشید 

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، Navid ، mhc ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 448 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 505 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,708 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 10,548 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,568 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: